سلام
با توجه به تعاریفی که برای این سبک عکاسی (طی 15 صفحه اول تاپیک بحث زیادی راجع به تعریف آبستره وجود داشت) آیا 5 پست اخیر در این دسته بندی جای میگیرد؟
آیا عکس ابر ها به سرعت دهن ما را به همان تصویر همیشگی از آسمان نمی کشد؟ آیا در پست 521 برداشت خاصی از فنس میشود؟
گاهی شک میکنم که برخی عکسها واقعا باید در برخی تاپیک ها قرار بگیرد یا خیر
سلام
خیلی دوست دارم نظرات اساتید و بزرگان این سایت رو که افتخار بودن در کنارشون در این انجمن رو دارم درمورد کارهام بدونم
پشت یکی از پنجره های مسجد جامع تبریز
Sony DSC-H20
F 4.4
1/160s
ISO 160
شدیدا این طور کادر بندی ها رو دوست دارم و این طور عکس ها رو ، بهترین دلیلی که میتونم برای این دوست داشتن بیارم آشنایی زدایانه این مدل عکس ها هست
به نظرم توی خیلی از عکس های آبستره دو بعدی جلوه کردن عکسی که از یک فضای سه بعدی گرفته شده به همین آشنایی زدایانه بودنش کمک میکنه
برای این عکس احساس کردم جابجا کردن مستطیل های پنجره ها به این دو بعدی جلوه کردن عکس کمک میکرد
این عکس سیاه سفید قبل از تغییرات هست
اینم رنگیش
راستش هر سه عکس رو دوست دارم (نمیگم خوب شدن یا نشدن،فقط من ازشون خوشم اومد بیشتر از خیلی از عکس هایی که این روز ها گرفتم)
سلام این اولین عکسم هست که اپلود می کنم
خوشحال میشم نظر بدین
البته این عکس با موبایل گرفته شده
سلام
باز هم یک ثبت فرم گرا از همون پنجره مسجد جامع تبریز ، اعوجاج با ابزار Free Transform فتوشاپ ایجاد شده
Sony DSC-H20
F 4
1/160s
ISO 125
احساس می کنم این عکس با یک سری بهبود ها میتونه خیلی عالی بشه،ای کاش دوستان نظراتشون رو میگفتن
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
با دوربین کامپکت
من به این عکس خیلی علاقه دارم خصوصا اینکه پنجره ها را جابه جا کردید مثل یک پازل. یک پیشنهادی از ابتدا که آن را مشاهده کردم به ذهنم رسید. اگر یک یا چند (مثلا بلاک 4 تایی) را پاک کنید شبیه پازلهایی می شود که در دهه 60 با آنها بازی می کردیم و بیننده باید آن را مرتب کند.
در مورد عکس- بیننده باید فکر کند که اصل تصویر چیست و پترن قوی حاصل از یک معماری سنتی نمونه بی ویرایش را تبدیل به یک آبستره کلاسیک میکند. آیا تغییرات و جابه جایی ها آن را آبستره نگه میدارد و یا جنبه ویرایشی آن را قوی تر می کند سوالی است که من جواب قطعی آن را ندارم اما برایم جالب است دوستان چه دیدگاهی دارند. من با این تغییرات موافق هستم .