درود
به نظر من در اون صورت یه عکس معمولی میشد. نه اینکه بد باشه, اما یه عکسی میشد که نمونه اش رو همین جا هم زیاد میبینیم.سلام
جناب باریکانی جسارتا اگر چند قدمی جلو تر می رفتید تا این بوته سر سبز را در کادر نداشتید عکس بکر تر و جذاب تر نمی شد؟
ج.ابراهیمی
فکر میکنم بعنوان پیش زمینه وجود اون بوته لازمه .سلام
جناب باریکانی جسارتا اگر چند قدمی جلو تر می رفتید تا این بوته سر سبز را در کادر نداشتید عکس بکر تر و جذاب تر نمی شد؟
بدون بوته سرسبز ، چشم فقط روی درخت و کلبه باقی میمونه .
حسین بابایی
دریاچه نمک ( مهارلو ) کاملا خشک شده
ویرایش توسط mreza1001 : Friday 21 September 2012 در ساعت 00:25 دلیل: درخواست کاربر
salam
دقیقا موضوع اصلی سوال من از همین جا سرچشمه میگیره آیا لازم بوده دید مخاطب درگیر این بوته بشه؟
این درگیری دید مخاطب چه کمکی میتونه به عکس و مفاهیم منتقله داشته باشه
اگر این بوته نبود حالت صحنه با توجه به مه9 گرفتگی فضا ماورایی تر و جذاب تر نبود؟
البته در این حالت ( اگر بوته در کادر نبود ) کم کردن ارتفاع دوربین با زمین نیز بسیار در جهت بهتر نمایش دادن صحنه کمک کننده بود
البته همه از دید بنده
تا نظر دوستان چه باشد
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
بنده فکر میکنم بعلت اینکه اقای باریکانی از لنز واید استفاده کرده اند وجود یک پیش زمینه برای انتقال نگاه بیننده از ابتدای عکس تا درخت و کلبه لازم است . پیشنهاد شما هم بسیار پیشنهاد خوبی است اما بشرطی که کادر بسته تر باشه و بجای چند قدم از چند متر جلوتر عکس گرفته شود تا درخت و کلبه فضای بیشتر از عکس رو پر بکنه
از خوش شانسی بنده بود که در کنار اقای باریکانی از همین منظره من هم چند شاتی زدم که دقیقا یکی از آنها همین کادر است اما بسته تر و بدون بوته سرسبز ،که امیدوارم مورد تائید قرار بگیره
حسین بابایی