درود
پانوراما متشکل از 6 شات عمودی
آقای مقداری
عکس تقریبا هیچ ویژگی خاص ندارد ,بدون هیچ نکته تاکیدی
یک عکس کاملا تخت ,یکنواخت و ...خسته کننده
تنها نکته مثبت در این عکس همان ترکیب(تضاد) رنگهای گرم زمین و سرد آسمان می باشد که آن هم در اثر ترکیب نامناسب سهم آسمان و زمین کم رنگتر شده متاسفانه از دو عامل مهم در عکاسی از کویر که عبارتند از خطوط(منحنی) و هدایت کننده و کنتراست (لایه ها) استفاده نکرد ه اید.
موفق بشید
کاویان کریمی Instagram
از نظر و نقدتون سپاسگذارم جناب سعادت
باید پذیرفت که حق با شماست. علت اشتراک ثبت هم حس خوبی است که نسبت بهش دارم، شروع کویر و بازی منحنی ها و سایه ها برام لذت بخش بود که این ثبت در انتقال حس موفق نبوده.
باید برای کنترل احساسات شخصی نسبت به عکس های دارای ضعف بصری، تلاش بیشتری بکنم!...
عکسهای آقای مقداری من را یاد آثار گرافیکی میاندازد. یعنی چه؟ یعنی اینکه گویی عکس به خودیِ خود نکتۀ خاصی ندارد اما برای استفاده در یک پوستری چیزی مناسب است. اغلب فضاهای خالی و خنثایی وجود دارند که جای خالی متنی یا یک المان گرافیکی است!
.
وحید جان از نظرت ممنونم و باید بگم به موردی اشاره کردی که لازم دونستم توضیحاتی بدم
عکس قبلی و نیز تعدادی از عکس های اخیری که در این تاپیک گذاشتم برای پوستر همایش ملی کویرنوردی گرفته شده که انشاءا... به زودی چاپ و فراخوانش منتشر خواهد شد.
نکته جنبی: امیدوارم برای کویرنوردی امسال یه تیم پرتعداد از از دوستان فروم داشته باشیم...
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام ،
بسیار ممنون از دوستان عزیزی که عکس بنده رو مورد نقد قرار داده اند ،
به خصوص آقای مهدی مرادی و آقای ابراهیمی ، و همچنین آقای بابایی عزیز
در جواب باید عرض کنم که ،
اگر قرار بود اون بوته در پیش زمینه ی عکس نباشد ، عکس کاملا تخت میشد ، و چشم بیننده ،در همان
نگاه اول به آن تک درخت و کلبه دوخته میشد ، همانطور که دوستان اشاره نمودند
حضور این بوته کمک میکنه که چشم در کادر بسته شده به حرکت بیافته و یک عمقی به تصویر بدهد، دلیل حضورش همین بوده است
عکس هم با D7000 + 18-105 گرفته شده است
موفق باشید