یاسین جان شما که با تجربه اید و تقریبا تمامی گفته هاتون هم درسته! اما دقیقا حرف بنده رو ثابت کردید!یعنی اهمیت گفتگو! اگر رنگی و درشت نوشتن من باعث شد تا شما این پست ارزنده رو که خط به خطش نکته داره رو بنویسید پس من کار درستی کردم.ماهیت تالار گفتگو بر گفتگو استواره،وگرنه میشه هر روز به عکسهای 1ایکس دات کام نگاه کرد و مقاله خوند.اما قطعا راه سریعتر که از هدر رفتن وقت و بعضا کج روی جلوگیری میکنه همین استفاده مستقیم از منبع(در اینجا گفتگو) هست.کاری که همین پست آخر شما به خوبی انجام داد.یعنی به اشتراک گذاشتن تجربه هاتون و دید گاهتون...
نکته دیگه طی کردن همین روندی هست که فرمودید چند سال پیش عده ای طی کردن و به تجربه رسیدند و...آیا راه تجربه پس از استفاده اون عزیزان بسته شد؟یا تکرار تجربه دیگران برای یادگیری و درونی شدن تبدیل به یک حرکت غلط شد؟ مسلما خیر! من در حال طی کردن این مسیر هستم،دوستانی که اشاره کردید طی کردن و بعد از من هم باز این بحثها تکرار خواهد شد.مثل مدرسه ای که هر سال ثبت نام کلاس اول داره و الی آخر...
خود شما حضورتون در این سالها بسیار کمرنگ شده....اگر به هر دلیل نمیتونید که بحثش جداست...ولی اگر سر میزنید و در حد همین چند سطر وقت دارید من از طرف خودم و تمامی کاربران سایت عکاسی که هم سطح بنده هستند خواهش میکنم راهنمایی هاتون رو دریغ نکنید.خصوصا با این تجربه و این بیان ساده و قابل فهم و مفید!