مهدی روجایی
سلام
مرنجاب
ویرایش توسط Saeed Barikani : Monday 29 October 2012 در ساعت 13:36
عکس جناب سعادت چه اشکالی دارد؟ یعنی اشکال تکنیکی وارد است؟ اشکال کادربندی و یا کشف سوژه؟ هیچکدام. اما با قبلیها متفاوت است.
به نظر من این عکس با اینکه حس چرک و دلگیری را منتقل میکند، نقطهی روشنی در کارنامهی جناب سعادت است. به گمانم حسی در عکس وجود دارد که در بسیاری از عکسهای درخشان و خوشگل دیگر ایشان نیست. عکسهایی که کیفیت و جذابیتی بسیار در نگاه اول داشتند، اما وقتی بطور کلی نگاه میکردیم در حال تبدیل به مجموعهای از کارتپستالهای زیبای عاری از حس عکاس و یا خلاقیتش میشدند. کاری تکنیکال از عکاسی حرفهای.
امیدوارم این جسارت در عکاسی و ارائه همیشه همراه ایشان باشد.
"در مورد همين عكس من كه موافق نيستم . البته در مونيتور من رنگها تا حدودي دلگير هستند و اگر واقعا همينگونه باشد اونوقت بايد ديد اين ويرايش تعمدي بوده يا نه ."جناب سعادت متاسفانه عکسهای اخیر شما قدرت عکسهای قدیمتر شما را ندارد ، موافق هستید؟
اين پاسخي بود كه ميخواستم نيم ساعت قبل ارسال كنم و منصرف شدم ! حالا كه ديدم جناب آرش هم دقيقا همون لفظ دلگير رو به كار بردند برام جالب شد و restore اش كردم.
FD master
این عکس به واقعیت نزدیکتر است و میشود این موضوع را یکی از نقاط درخشان این اثر دانست که میتواند شروع خوبی باشد.
عکی اشکالی ندارد اما همانطور که خودتان گفتید با کارهای قبلی ایشان فرق دارد میشود این تفاوت را مثبت دانست... بنده همچنان کارهای قبلی ایشان را بیشتر دوست دارم عکسهایی که در زمان D90 ثبت میکردند و ...
کی حال داره بریم یه قدمی بزنیم؟