سلام جناب خانی عزیز
ممنون از نظر و انتقاد وارده
فقط محبت کنید و کمی واضح تر بفرمائید تا متوجه اشکالات کار خود شوم. منظور شما ضعف در مسائل تکنیکی است یا ویرایشی ؟ ضعف در دید هنری ؟ و ... ؟
عکس ها در اینجا منتشر می شوند تا بهبودهای لازم در کار عکاس حاصل شود ، پس بدانید که در حق بنده لطف می کنید.
قربان شما
ویرایش توسط sh.khani : Saturday 22 December 2012 در ساعت 10:26
شهرام خانی
سلام و عرض ادب
صرفا جهت نیل به کادر مورد نظر و ترکیبی قویتر
خوب سناریوهای احتمالی را بررسی کنیم ,اگر درخت از بالا کراپ نمیشد:
ثبت با فاصله کانونی کوتاهتری باید ثبت میشد که در اینصورت آسمان یکدست و خالی قسمت اعظمی از کادر را پر میکرد که خوشایند نبود ,ترکیب بندی نیز دچار اشکال میشد
ثبت با فاصله کانونی بلندتر و با فاصله بیشتری از سوژه(درخت پیش زمینه) انجام میشد که در اینصورت پرسپکتیو تحت تاثیر قرار میگرفت و شاهد تصویری تخت و خالی از حس عمق میدان.... می بودیم
و اصولا کراپ شدن درخت از قسمت بالا(حداقل در این عکس) اشکالی چه از نظر فنی و چه از نظر بصری در عکس پدید نیاورده تا نگران آن باشیم..
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
سلام دوست عزیزم ، مرسی که در مورد کار من نظراتتونو بیان کردین ،
در مورد فوکوس و ادیت مناسب راستش عکس اصلی فوکوسش خوبه شاید اینجا چون با حجم کم تر آپلود کردم کمی تار به نظر میرسه ( البته در مورد ادیت مناسب منظورتون رو متوجه نشدم و خوشحال میشم بیشتر توضیح بدین )
اما در مورد رنگ های عکس قبول دارم که کمی رنگ ها بی روح و سرد هستن ( البته شاید یه دلیلش این بود که نخواستم زیاد رنگ و لعاب به عکس بدم و دوست داشتم حالت طبیعی این فضا حفظ بشه )
بازم ممنون بابت نظرات خوبتون ...
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
سلام
اینم محصول سفر یک روزه به روستای میمند شهربابک
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali