بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
درود ...
عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.
این عکس با این پروسس سنگین تایید میشه تا حالا چندین بار عکس ارسال کردم که ویژگی های فنی و کادر بندی طبق نظر دوستان بالا بوده ولی می گفتن پروسس زیادی انجام دادید
حتی عکس ها را برای جناب دکتر روشن هم ارسال کردم
ولی متاسفانه مثل اینکه اقبال بعضی ها از ما بیشتره
والا عکس ما که خیلی پروسس کمتری از این عکس داشت
لطفا شما دیگه اینقدر تو فضای مجازی تفاوت قایل نشید به حد کافی تو فضای واقعی داریم تجربه می کنیم
داود معانی
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
متاسفانه برخی از عکسها اصلا کیفیت مطلوبی ندارند. اگر تمام عکسها با کیفیت بودند آدم از تایید نشدن عکسها کمتر ناراحت میشد. عکس بنده هم متاسفانه تایید نشد. (پس از تقریبا ۲ هفته)
http://500px.com/photo/34506874
سلاماین عکس با این پروسس سنگین تایید میشه تا حالا چندین بار عکس ارسال کردم که ویژگی های فنی و کادر بندی طبق نظر دوستان بالا بوده ولی می گفتن پروسس زیادی انجام دادید
حتی عکس ها را برای جناب دکتر روشن هم ارسال کردم
ولی متاسفانه مثل اینکه اقبال بعضی ها از ما بیشتره
والا عکس ما که خیلی پروسس کمتری از این عکس داشت
لطفا شما دیگه اینقدر تو فضای مجازی تفاوت قایل نشید به حد کافی تو فضای واقعی داریم تجربه می کنیم
دو عکس پرتره برای من فرستاده بودید که در موردشان صحبت کردیم.
در این تاپیک این عکس را فرستاده بودید که مشکلاتی در رنگ و نور دارد:
نمیدانم منظورتان از پروسس سنگین عکس شماره ۳۵۱۵ است یا ۳۵۱۴. عکس ۳۵۱۵ مشکل دارد و بهتر بود تایید نمیشد. اما عکس ۳۵۱۴ با وجود پروسس سنگین، مشکل عمده ای ندارد.
عکس ۳۵۱۸ هم مشکلاتی در کنترل نور دارد اما در مجموع منظرهای است که حیف است دوستان فروم آن را نبینند.
سعی من و دوستان بر غربالگری مناسب عکسهاست.
اما به هر حال گاهی هم اشتباه میکنیم.
امیدوارم که این موارد غیرعمدی را عمدی فرض نکنید.
با سلاممتاسفانه برخی از عکسها اصلا کیفیت مطلوبی ندارند. اگر تمام عکسها با کیفیت بودند آدم از تایید نشدن عکسها کمتر ناراحت میشد. عکس بنده هم متاسفانه تایید نشد. (پس از تقریبا ۲ هفته)
عکس شما نیز می توانست تایید شود اما خداوکیلی از آن منظره، عکسهای بهتری میشد گرفت.
ممنون
-----
بهار
مجید قاسمی
بنده از آن منظره عکسهای زیادی دارم، اما قابل نمایش در سایت نبود. (عده ای در حال شنا هستند.) ضمنا فکر نمیکنم اینکه "از آن منظره، عکسهای بهتری میشد گرفت" را بتوان ایرادی به عکس دانست. (هرچند ایراد به عکاس وارد است، اما به عکس خیر)
به هر حال ابدا مشکلی نیست. بنده و بسیاری دوستان به این فروم سر میزنیم تا عکس خوب ببینیم. گاهی اما این شائبه ایجاد میشود که نام عکاس از خود عکس تاثیر بیشتری در پذیرش آن عکس دارد.