قطعا؟!
اگر شما کاملا سایه درخت اول و دوم را با هم موازی می بینید که کلا حرفی نیست! اما جواب من را کامل نخواندید.
علاوه بر زاویه تابش، زاویه سطحی که سایه به روی آن می افتد هم در شکل نهایی سایه اثر دارد در ضمن بنده اگر دخل و تصرف گرافیکی در عکس کرده باشم حتما ذکر خواهم کرد.
با این هر حال هیچ اصراری نیست برای اینکه شما را مجاب کنم سایه ها دستکاری نشده اند. یک بار اعلام کردم که دلیلش چیست، می توانید حرف بنده را بپذیرید یا نه. :)
عکس ها هم با AEB دوربین گرفته شده اند.
ویرایش توسط Amir Abdolpanah : Monday 31 December 2012 در ساعت 02:25 دلیل: تصحیح اشتباه تایپی
آقای عبدالپناه من هم اصراری بر اینکه عکس ادیت شده ندارم اگر هم اینطور بود نه تنها اشکالی نداشت خیلی هم زیبا بود. فقط دنبال دلیل آن بودم چون تا بحال ندیده بودم دو جسم کنار هم سایه هایی با زاویه زیاد ایجاد کنند. کمی فکر کردم احتمالا بخاطر پرسپکتیو لنز اولترا واید است چون با لنز نرمال هم خطوط موازی در بی نهایت بهم میرسند. با لنز اولترا واید این حالت تشدید شده است و برای سایه چند متری درخت هم اتفاق افتاده.
متشکر
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
جناب بابایی تشکر می کنم بابت این عکس زیباتون. ترکیب بندی فوق العادست. چند وقت بود درون خودم صحبت می کردم که چرا همه ی عکس هایی که از ساحل ها گرفته می شود مشابه یکدیگرند! عکس شما امید دیدن عکس هایی خلاقانه از موضوعات روتین را برایم زنده کرد.
عکس ابهامی برایم ایجاد می کند؛ ارتفاع دوربین از سطح زمین کم بوده است یا زیاد!؟ البته همین ابهام یکی از جذابیتهای عکس برای من است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
اولین باره به این تاپیک سر میزنم و عکس میزارم (اگه بشه اسمشو عکس گذاشت)
بعد از دیدن 10 پست آخر از خیر گذاشتن عکسم گذاشتم و یه عکس دیگه با وسواس بیشتر انتخاب کردم....امیدوارم در حد و اندازه این تاپیک باشه
پیشاپیش به خاطر کیفیت نه چندان خوبش ببخشید...دوربین sony H5...شرایط نوری
منتظر نظرات اساتید هستم....سپاس
سلامجناب بابایی تشکر می کنم بابت این عکس زیباتون. ترکیب بندی فوق العادست. چند وقت بود درون خودم صحبت می کردم که چرا همه ی عکس هایی که از ساحل ها گرفته می شود مشابه یکدیگرند! عکس شما امید دیدن عکس هایی خلاقانه از موضوعات روتین را برایم زنده کرد.
عکس ابهامی برایم ایجاد می کند؛ ارتفاع دوربین از سطح زمین کم بوده است یا زیاد!؟ البته همین ابهام یکی از جذابیتهای عکس برای من است.
خیلی ممنون از حسن نظرتون دوست عزیز . و خوشحالم که دیدن این عکس این حس رو در شما بوجود آورده . در مورد سئوال شما باید عرض کنم که برای گرفتن این عکس دقیقا یادمه ارتقاع سه پایه رو خیلی کم کردم شاید در حدود 40 یا 50 سانتی متر و هنگامی کمی که موج نزدیک شد با ریموت چندین شات پشت سر هم گرفتم که این یکی بهتر از بقیه شد .
حسین بابایی
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...