فایل پیوست 38714
Printable View
..عکسهای جناب میری معمولا کادر بندیهای خوبی دارند ,سوژه های انتخابی نیز قریب به اتفاق مناسب هستند و این در عکاسی از طبیعت یعنی قسمت عمده کار
تنها موردی منفی که در کارهای ایشان مشاهده میشود خروجی نه چندان مناسب می باشد که بخش کوچکی از آن مربوط میشود به انتخاب زمان مناسب و بخش بزرگی از آن مربوط میشود به مرحله پروسس ,موردی که حدود یک ماه پیش در مورد آن ,با ایشان یک بحث تلفنی هم داشتیم..........
طبیعت و منظره یک تعبیر کلی از این شاخه عکاسی است و هر عکاسی بسته به سلیقه سبک و حتی پتانسیل های در دسترس خود در این شاخه از عکاسی مشغول میشود ,از قایق و درخت گرافی گرفته تا دریا و ساحل و و و کویر.. تا دریاچه و تالاب و مرداب و کوه و غیره
و هر کدام از این گرایشها باید ها و شرایط خاص خودشان را دارند ,عکاسی از مثلا کویر شرایط و ابزار خاص خودش را میطلبد مانند لنز تله حتی وسط ظاهر!
ولی با این ابزار و در این شرایط معمولا نمیتوان از یک قایق پارک شده در گوشه مرداب عکاسی کرد ,برای اینکار شما نیاز به یک لنز واید دارید و انتخاب زمان مناسب (ترجیحا) زمان طلوع خورشید یعنی زمانی که کنتراست پیش زمینه در مقایسه با پس زمینه(آسمان) در حداقل خود باشد و اگر آشنایی و مهارت کافی به تکنیکهای مهار نور و ثبت پروسس نداشته باشید "زمان مناسب" برای شما اهمیت و نمود بیشتری خواهد یا....
شعار زمان مناسب و ساعت مناسب(از نوع تک بعدی آن یعنی طلوع و غروب) دیگر قدیمی شده زیرا که
1- در دنیای دیجیتال و با وجود امکانات پروسس که بخش جدایی ناپذیر از عکاسی دیجیتال می باشد همراه با امکان اجرای تکنیکهایی مانند HDR و غیره تا حدود زیادی رنگ باخته
2- جامع و کامل نیست.
بنابراین معتقدم عکاسی از طبیعت و منظره محدود به این یا آن شعار و حرف کلاسیک و قدیمی نمیشود و هر عکاسی بسته به نوع عکاسی و شرایط موجود بایستی بتواند بهترین ابزار و زمان را انتخاب نماید و هیچ کسی حتی برایان پترسون! نمیتواند نسخه مشخص و آماده ای را برای همه شرایط بپیچد
و در پایان این خروجی نهایی شماست که به اصطلاح مهر پایان را میزند نه شعارها و مقدمه ها و حاشیه ها و وووو
در پایان خالی از لطف نیست تا عکس برنده جایزه اول دومین جشنواره ملی عکس طبیعت ایران را هم ببینید:
فایل پیوست 38721
لاهیجان
لحظاتی پس از غروب:
آقای مقداری عزیز سلام
اول از همه تشکر میکنم که همیشه عکس های کویر زیبای ایران را برای ما به تصویر می کشین و باعث میشین که ما شهر نشینای خسته از شهر ، کمی با دیدن عکس های زیباتون از این فضاهای خسته کننده و شلوغ شهری ذهنمون آزاد بشه و بتونیم این طبیعت های زیبای ایران رو هم ببینیم ...
در مورد عکستون هم که بازهم مثل همیشه زیبا و دلنشین هست با رعایت اصول درست عکاسی ، فقط 2 نکته کوچیک رو با اجازتون ذکر میکنم که امیدوارم نظرات درستی باشه ( پیشاپیش بازهم مثل همیشه بابت نظرات اشتباه عذرخواهی میکنم )
اول اینکه احساس میکنم اگر فضای آسمان شما بیشتر بود عکس زیباتری میشد ، اگر کمی کادرتون رو از پایین تر میگرفتین خورشید زیبا انقد به بالای کادر نمیچسبید و بیشتر تو نقطه طلایی قرار میگرفت ، ضمن اینکه قانون یک سوم که دیگه هر کسی هم ازش صحبت میکنه بیشتر رعایت میشد ، تقریباً ( و البته تقریباً ) خط کویر وسط کادر قرار داره که شاید چندان جالب نباشه
نکته دوم هم به نظر بنده ( که البته این نظر بنده هست ) کادرتون کمی خالی میباشد و در واقع سوژه جذابی وجود نداره که بیننده کمی بیشتر رو عکستون وقت بذاره و از دیدن عکستون لذت ببره ( در واقع تو یه نگاه عکس شما تموم میشه و بیننده از اون رد میشه )
در هر صورت بازهم از عکس زیباتون ممنون و امیدوارم نظرات اشتباهی نداده باشم
با تشکر
سلام علیکم دوست عزیز
از نظر و لطفتون متشکرم که وقت گذاشتید و عکس رو بررسی و نقاط ضعفش رو گوشزد کردید.:::happy:::
عیوب عکس رو بگذارید به حساب فقدان دانش فنی من، اینجا هستم تا این عیوب به لطف دوستان کمتر بشه.
در مورد این عکس،فکر می کنم آسمان بیشتر در کادر، باعث کاهش سهم زمین و کمرنگ شدن ماهیت کویری عکس میشد.
خالی بودن کادر رو قبلاً هم دوستان فروم عنوان کرده اند و سعی کرده ام در عکس ها نقطه قوتی وجود داشته باشه اما به نظرم (نظر شخصی) قسمتی از زیبایی عکس های کویر، مدیون سادگی اونهاست.
باز هم از محبتتون متشکرم.
سلام.در مورد پست 3092 ابتدا جا داره تشکر کنم بابت به اشتراک گذاشتن عکس.نکته ای که به ذهن میرسه اینه که در واقع باید آسمان و ابرها از رفلکسشون در آب روشنتر باشه که در این عکی برعکسه.اگه دقت کنین رفلکس ابرها از خودشون روشنتره.به نظر میرسه در قسمت بالای افق به صورت جداگانه کنتراست افزایش پیدا کرده و روشنایی کم شده.
سلام
فایل پیوست 38879
البته عکس لندسکیپ نیست ولی منظره که هست!
فایل پیوست 38916
ابعاد و اندازه عکس رو هم رعایت کردم اما نمی دونم چرا باز موقع آپلود عکس اینقدر کیفیت عکس افت پیدا کرد!
درود
بالای روستای کندر جاده چالوس
فایل پیوست 39239
جناب بردیا چند سوال داشتم
1- عکس مورد نظر تک شاته یا نه ؟
2- در فرایند ادیت در بخش acr از کدوم پروفایل معمولا استفاده می کنین ( لند اسکیپ یا .... )
3- استفاده از تراز دوربین دقیق تر جواب میده یا پایه ؟
4- در تنظیمات کنتراست از کدوم روش استفاده می کنین. من حدس می زنم برای رسیدن به کنتراست قابل قبول در تمام قسمت ها ، از چند لایه استفاده شده
5- چقدر به object acr در فرایند ادیت جهت فرار از ادیت تخریبی اعتقاد دارین
مثل اینکه سوالات زیاد شد:::happy:::
با تشکر
سلام
1- تک شات هست
2- اصولا با همه پروفایلهایی که ادوبی برای نیکون یا کانن ارایه کرده مشکل دارم(نمیپسندم) ,انتخاب پیش فرض یا adobe standard را انتخاب میکنم
ولی توجهی با آنها ندارم زیرا که نهایتا کار خودم را ...
3- هر دو و صد البته تراز بصری! که با چشم انجام میشه ,بعضا لازم نیست که کادر شما تراز باشه زیرا که پیش بینی اینکه به هنگام ویرایش نرم افزاری و اصلاح پرسپکتیو چه تغییراتی بوجود خواهد آمد را.........
4- از چندین روش متفاوت استفاده میکنم که معمولا ابداعی و خاص سلیقه خودم هستند ,ماسک لایه ها بخش جدایی ناپذیر و مهم در ویرایش دیجیتال می باشند
5- اعتقادی ندارم ,ترجیح میدم اینکارو در ps انجام بدم با امکانات خاص و پیشرفته تر و کامل تر ,از این امکانات تنها برای تنظیمات ترکیبی و منطقه ای وایت بالانس استفاده میکنم و بس.
فایل پیوست 39324
آلاداغلار - میانه
سلام
فایل پیوست 39329
باتوجه به پرنده نوک درخت بهتر بود بالای کادر فضای بیشتری داشته باشد. (یک نمونه که نشان میدهد قوانینی مثل یک سوم همیشه بهترین انتخاب نیستند)
فایل پیوست 39331
چالوس - پاییز 91
جناب باقری، ثبت لانگ اکسپوژر خوبی است ولی هماهنگی خوبی بین آسمان و سایر بخش های تصویر نمی بینم (از نظر رنگ و مود ).
موفق باشید.
ممنونم بابت نظرتون، اگر منظورتون اینه که آسمان از جای دیگه ای اضافه شده، باید عرض کنم که اصلا اینطور نیست، این کار حاصل یک تک شاته که اکسپوژر روی اسمان بوده و به خاطر اینکه از اور شدن آسمان جلوگیری بشه برای همین پیش زمینه مقداری تاریک شد که در هنگام ادیت با بازسازی سایه ها اصلاحش کردم رنگ و حال هوای عکس همانی است که مشاهده میکنید
فایل پیوست 39419
13 بهمن 1391
فایل پیوست 39421
از مجموعه آلا داغلار..
سلام
کلوت های شهداد
جناب باقری ناهماهنگی بین سطح دریا و اب باعث شده این دو از هم جدا دیده شود .نقل قول:
ممنونم بابت نظرتون، اگر منظورتون اینه که آسمان از جای دیگه ای اضافه شده، باید عرض کنم که اصلا اینطور نیست، این کار حاصل یک تک شاته که اکسپوژر روی اسمان بوده و به خاطر اینکه از اور شدن آسمان جلوگیری بشه برای همین پیش زمینه مقداری تاریک شد که در هنگام ادیت با بازسازی سایه ها اصلاحش کردم رنگ و حال هوای عکس همانی است که مشاهده میکنید
حتی سافت شدن بیش از حد اب نیز اثر تخریبی داشته .
موفق باشید .
سلام
پانوراما حاصل 15 شات
فایل پیوست 39561
سلام بردیا جان من با این پاسپارتو موافق نیستم. با توجه به تله بودن زاویه دید من فکر میکنم اگر امکان داشت مثلث سمت چپ کادر کمی کوچکتر میشد بهتر بود.
3127 به نظرم یک کمی سر دوربین را بالاتر میبردید خیلی خوب میشد هم آسمان کمی کاملتر بود و هم اون لبه پایینی کادر تمیز تر میشد و سنگ ها در موقعیت بهتری قرار می گرفتند
با اجازه یک ایراد ویرایشی هم من بگیرم خط کوه عقبی کاملا توی چشم می زنه که خیلی راحت میشه حذفش کرد.
عکس پست ۳۱۲۲ رنگها و ادیت فوق العاده هست و جزو قویترین کارهات است
موفق باشی
باسلام
واقعا عکسهای جناب سعادت حس خوبی به حضورمن درسایت میده. خداکنه یه روز منه نابلد هم بتونم همچی عکسهایی بگیرم.
البته بچه های دیگه هم کم نیستن ولی حضورایشون پررنگه خوب وخیلی چیز ، یادمیده عکسهاشون. من یکی رو که خدایی شرمنده میکنه ازگشت وگذارهای متفرقه توی کوچه پس کوچه های فروم(نهیبم میده :هی اقاجون برو۱۰ تا عکس اپ کن ، او، یه نظرهم درباره... بنویس حالا) امان ازکاردولتی!!!
خداسلامتی بده .
فایل پیوست 39727
گردنه خاتون بارگاه در منطقه گرمابدر از توابع فشم
لبه های کوه چرا به این شکل درآمده ؟؟ آسمان عوض شده ؟؟؟
درود ...
کاملا واقعیست و انتخاب این کادر و اصولا این ثبت به خاطر وجود همین گلهای زیبای در پس زمینه انجام پذیرفته...(البته این عکس یک نمونه از یک مجموعه می باشد):
فایل پیوست 39903
درود ...