جنبه اول:
فرمایش شما کاملاً متین، بنده نیز هیچ علاقه ای به دید تکنولوژیک ( اصطلاح بهتری نبود ؟ ) ندارم که مدام بگویم خط افق کج است یا قانون 1/3 رعایت نشده یا....
منتها رعایت یک سری اصول اولیه میتونه گیرایی کار رو خیلی بیشتر کنه، مثلا یک تم رنگی متناسب با پاییز، بجای نویزی بودن آسمان !!
جنبه دوم:
بله، من هم به همین خاطر گفتم آسمان نویزی است. چون فکر نمیکنم نویز اسمان به حس عکس کمکی کرده باشد.فکر میکنم اگر کسی عکس میفرستد میخواهد بیشتر یاد بگیرد نه اینکه معیار سنجش باش
البته این نظر شخصی من هست، نظر شما هم برای ثبتتان کاملاً قابل احترام هست دوست عزیزم.
جنبه سوم:
http://forum.akkasee.com/f32/t1997.html
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
خیلی خوبه
نظر شخصی شما برای بنده بسیار محترم است
اشکال کار اینجاست که فکر میکنیم هر عکسی در یک محدوده بسته و مشخصی از مقدار رنگ مقدار کنتراست و نویز باید باشد اگر پا را فراتر بگذاریم نتیجه عکس ضعیفی است اگه اینطور باشد بسیاری از عکسهای تاثیر گذار تاریخ عکاسی را باید دور ریخت اینطور نیست؟
دوست دارم ایراد گیری شود ( جناب معانی هم نظر دادند و ایرادی را فرمودند و شمای عزیز تر جان بنده هم لطف فرمودید و نظرتان را فرمودید اما جمله "با توجه به سابقه شما جسارتاً به اشتراک گذاری همچین کارهایی دور ار انتظاره" قضاوت در مورد یک شخص بود نه نظر درباره عکس.
خوب نظرات را با آزادی درباره عکس بنویسیم چه مثبت چه انتقادی
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
فکر میکنم در انتخاب کلمات مناسب دچار اشتباه شده ام، یا حداقل در چنیش کلمات؛ که شما این برداشت رو داشتید. اصلا و ابداً قصد قضاوت درمورد شخص شما رو نداشتم و صرفاً منظورم عکس ارسالی شما بوده و لاغیر. در نظر بگیرید با وضع قوانین جدید، آمار این دست بحث ها ( بدلیل حجم عکس های ارسالی و نیز پاسخ های مکرر دوستان ) بشدت بالا خواهد رفت.
من مخلص تک تک دوستان عضو فروم نیز هستم ولی فکر میکنم این آزاد سازی تیشه به ریشه سابقه فروم خواهد بود.
از صمیم قلب نیز ابراز میکنم به هیچ وجه شما رو مورد انتقاد قرار نداده ام و اگر اینچنین برداشت کرده اید عذرخواهی فراوانی به شما بدهکارم.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
اصلا نیازی به عذر خواهی نیست
شما در قلب بنده جا دارید و میدانم که منظور شما فقط در مورد عکس بود و از آن خوش تان نیامد ممنون که وقت گذاشتید و نظرتان را بیان فرمودید. فوروم یا همان تالار گفتگو محل تضارب آرا است.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.