میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
با سلام
به نطرم توجیه مضحک و توهین امیزیه (صد حیف که واضح نیست مسلماً و صد البته عنایت دارید که شخص شما مخاطب مستقیم بنده در این مورد نیستید و اشارۀ شما به ماحصل تشریک مساعی اهل خرد در اون تاپیک بنده رو به فکر درج این موهومات انداخته...) ولی امیدوارم این پنهان کاری نهایتاً منجر به آسایش خیال دلسوزان! طبیعت زیبای کشورمان بشه. نکتۀ دیگر اینکه در صورت پرسش من نوعی یا دیگر دوستان، به راحتی میشه با پیام خصوصی اطلاع رسانی کرد. مگر اینکه آشکارا دوستان بفرمایند همه به این طبیعت آسیب میرسانند الا من عکاس که عکسشو گرفتم. چنین شرایطی اصلاً برازندۀ مجامع هنری نیست.
درود
دوست عزیزم اگر اشتباه نکنم اینجاسقالکسارنام داره ، (در اطراف روستای سقالکسار این فضا وجود داره) در مسیر منتهی به جیرده در استان گیلان و نزدیکی رشت هستش و منطقه محافظت شده است ، شدیدا محیط زیست رو این منطقه نظارت داره (حوشبختانه)
پ.ن :ضمنا با احترام به دوستان اینجا منطه خیلی دنج و عجیب غریبی نیست ، فکر میکنم دوستان علاقه مند به طبیعت آشنایی دارن با این محل
نکته بعدی اینکه در اکثر سایت و فروم های خارجی هم عکاسان محل ثبت عکس رو معمولا درج میکنند.
اگر سایت غیر تخصصی بود(بهتر بگم اگه فروم سایت عکاسی نبود) امکان نداشت آدرس را درج کنم ، اما دوستان من از این سایت و فروم خیلی چیز ها یاد گرفتم ، همه ما قطعا علاقه مند به عکاسی هستیم، که تایم آزاد خودمون رو پناه میاریم به این فروم ، در هر صوردت به اشتراک گذاشتن هر اطلاعاتی ، در زمینه مرتبط به عکاسی به نظز بنده وظیفمون هستش (حد اقل برای من این طور هستش)
ارادت
ویرایش توسط I.Givili : Friday 18 December 2015 در ساعت 23:51
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt