متاسفانه افت کیفیت زیادی داشته واقعا نمیشه تصاویری با این مقدار رنگ را در قالب 300kb جا داد.
متاسفانه افت کیفیت زیادی داشته واقعا نمیشه تصاویری با این مقدار رنگ را در قالب 300kb جا داد.
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
میتونستم این دونفر رو حذف کنم ولی وقتی که هستند بزرگیه طبیعت خودشو نشون میده. نمیدونم کارم درسته یا نه!!!!؟؟؟
البته عکس پانورماست و چون یه پانورما ساده بود گفتم در بخش منظره باید جالب تر باشه!
-------------------
من واقعا گیج شدم. تو فتوشاپ عکس ته رنگ نداره ولی انگار تو فروم که گذاشتم ته رنگ زرد داره
همین مشکل رو با فتوشاپ وبرنامه خود ویندوز که عکس باز میکنه هم دارم
----------------------------------
ویرایش پست:
با توجه به اموزش اقای صدیق در پست زیر، عکس دوباره بارگزاری شد
ویرایش توسط Ali_Nouri : Sunday 24 April 2016 در ساعت 19:26
می توانید در هنگام save کردن از گزینه convert to srgb(در save for web) استفاده کنید تا خروجی نهایی را مشاهده بفرمایید.
استفاده از انسان برای نشان دادن مقیاس بزرگی یک منظره کار مرسومی هست ولی خوب دیدن دو نفر در حالت نشسته و در حین عکاسی با سه پایه کمی خارج از بکر بودن طبیعت است و ذهن انسان را منحرف می کند.
در مورد مشکل دوستمونهم به نظرم با استفاده از گزینه save for web در photoshop مشکل حل می شود.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
شايد به همين دليل اين عكس را اينجا ارسال كرده اند. با اين وجود از حضور مجددشان خوشحال شديم. انشالا كيفيت عكسها و رقابت در ارسال عكسهاي بهتر در اين تاپيك بهتر شود و از تجربيات اساتيد با تجربه بهره ببريم. بابت انتخاب شدن عكس هم خدمتشون تبريك مي گويم.
در مورد رنگها به نظر من هم ابهام هايي وجود دارد. همچنين در مورد يكنواخت نبودن روشنايي در قسمت زمين؛ مخصوصا در نيمه راست و چپ.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
متشکراز همه دوسنان که لطفا کردن نظردادن امادرجواب فرشید عزیزمن اصلاح ترازعکس درacr,lens corractins,Aانجام دادم چون طبق گفته جناب معانی عزیز می خواسنم چیزی از عکس کم نشود .