درود
دفیفا فهوای کلام بنده هم همین بود ، کلا هر کسی مختار است تا جایی که جایز میدونه در مورد اثری که خلق کرده صحبت کنه(از لوکیشن گرفته ، اگزیف ، طریق Post pro و ....) و اطلاعات بده و واقعا به خودعکاس مربوط هستش ، اما دیگر کنترل کاربران دیگران بحثی جداست(کلا در فضای مجازی بعضی از قوانین نانوشته هستند و دوستان باید پس از اتتشاار یک اثر هنری یا هر مسله ای کنار بیایند ) ، با اینکه چند پست اخیر من و دوستان آق تاپیم محسوب میشود اما فکر میکنم به نتایج خوبی رسیده باشیم و این مسله برای خلیی ها روشن شده باشد از جمله من که از نقطه نظر دوستان استفاده کردم...
پ.ن در تایید دوستمون آقای بارجی از مدیران خواهشمند هستم پست های اخیر رو در در جای مناسب انتقال دهند .جناب باروجی در چند سال اخیر بارها در تاپیکی با غیر موضوع بحث ،کلی آف تاپیک درج شده(حتی از طرف کلی از مدیران سابق مثل آقا فرهاد و جناب قبادی) ، که مدیران در صورت لزوم پست ها را منتقل کردند ، همین تعدد ورود دوستان به بحث نشون میده برای بسیاری این مسله سوال و دغدغه هستش ، شاید برای شما موضوعی مهم نباشه !!!
گاهی از وضعیت آرام و پست های کم در فروم مینالیم گاهی مثل الان از شرکت دوستان در بحثی که شاید برایشان مهم است اعتراض میکنیم !