جاده چورت مازندران
با تشکر از شما ، چرا جسارتا؟؟ وقتی عکسی گذاشته میشه همه حق دارند نظر بدهند ، اگر کسی از نقد شدن خوشش نمیاد بهتره عکس به اشتراک نزاره.
این تصویر یک روستای تاریخی رو نشون میده در گیلان که از ورودی با درخت آزاد علامت گذاری میشد در ترکیب های 4 ، 6 و 8 تایی در دو طرف جاده ، تا پوشش گیاهی و پتانسیل های موجود در روستا همچنین قرار گیری آن در نزدیک کوهستان.
در این نوع ادیت عکس ها دارای رنگ طبیعی نیستند که از خروجی مستقیم سنسور باشد و تا حدودی حالت فانتزی دارند. در واقع رنگ ها بجز وظیفه اصلی در خدمت ساخت حالتی فانتزی قرار گرفتند تا چیزی فراتر از واقعیت موجود باشند ، البته نه بشکلی که مثلا درختی با برگ سبز تبدیل به بنفش بشه باید تا حدودی منطقی هم باشه . با کاهش رنگ دیگه این حالت بوجود نمیاد و کلا باید به سبک دیگری ادیت بشه.
اما در مورد کادر جدا از این عکس و بصورت کلی نظرم اینه که باید از عبارت در صورت امکان استفاده بشه مگر اینکه قبلا به اون مکان رفته باشیم و اطلاعات مون کامل باشه چون در غیر اینصورت شخص رو یک آماتو به تمام معنا در نظر گرفتیم ( که البته در مورد من کاملا درسته ) که توان بستن یک کادر معمولی در یک عکس کاملا معمولی رو هم نداره ، از طرفی بیان نکات منفی و مثبت باید با هم انجام بشه. چون در کشور ما هنگام نقد فقط به نکات منفی اشاره میشه اینطور بنظر میاد یک عکس هیچ چیز جالبی نداشته که هیچ ، چند نکته منفی هم داشته. و چیز های مثل هر نوع ته رنگ را بد دانستن و...
و اگر عکسی هیچ نکته مثبتی نداره نباید اصلا نقد بشه ، این موارد رو بصورت کلی گفتم و ربطی به عکس نداشت.
درود . منطقه برفگیر تاراز
حسین ترابیان ... ویرایش آزاد
Nikon D7100 - 11-16 - 50mmInstagram
سلام به دوستان
توی ریسایز دمار عکس درمیاد !
حسین ترابیان ... ویرایش آزاد
درود بر جناب حسین ترابیان عزیز.
اگه در ریسایز دمار عکس در میاد و بازخوردی که انتظار دارین عکس هاتون داشته باشه نداره، میتونین سایز بزرگتر در آپلود سنتر دیگه قرار بدین و اینجا در کنار عکستون، لینک به سایز بزرگتر هم بدین.
پ.ن: با عوض شدن سرور فروم، من امیدوار بودم به این خواسته کاربران توجه بشه که متاسفانه نشد و انتظار میرفت حداقل دلیلی که نمیشه حجم آپلود افزایش داد عنوان بشه.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام