سلام آقای معانی
اگر امکانش هست توضیح مختصری در مورد این اصطلاحات می فرمایید.
پیشاپیش ممنون
از دیدن رنگهای عکس بسیار لذت می برم. آرامش خاصی را به آدم القا می کند.
دیدن ابرها به شکهای خاص در طبیعت را هم می توان به عنوان نشانه هایی از منحصر به فرد بودن هر لحظه از زمان در طبیعت تعبیر کرد.
با وجود عدم تعادل در ترکیب بندی موافقم.
در نهایت به طور خلاصه به نظر من عکس ارزشش بیشتر از تعداد تشکرهایی است که دریافت کرده است. شاید افرادی که این پدیده را در طبیعت دیده باشند قدر عکس را بیشتر بدانند.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
جناب معانی عزیز ،
همیشه تنظیم وایت بالانس منظره ای که رنگ غالبش سبز بوده یه چالش جدی بوده برام و تنظیم میزان روشنایی و اشباع رنگ سبز رو بصورت سعی و خطا انجام میدم و در نهایت هم وضوح مونیتور تاثیری رو رنگ میزاره که اصلا اونی نبوده که انتظارش رو دارم برا همین ادیت اینطور عکسها برام سخت بوده ، برا نمونه عکس زیر از Florent Courty رو که نیگا میکنم و تونالیته رنگ سبزش رو با عکسهایی که در شرایط نوری مشابه خودم گرفتم و مقایسه میکنم ، اصن نتونستم از ادیتم رضایت کاملی داشته باشم.
عکس از : Florent Courty
یعنی به عبارتی در صورت ایراد در هر یک از عوامل همچون چشم، صفحه نمایش و .... باز هم معیاری برای تایید رنگهای دقیق در اختیار داریم. مطمئنا برای کار در این سطح باید تجریه زیادی در این زمینه پیدا کرده باشیم.
واقعا شگفت انگیز است این تکنیک ویرایشی...
با دیدن این متودها آدم کمی به فکر فرو می رود و می بیند چقدر اطلاعات و تکنیکهایش در دنیای ویرایش ناقص است، کمی از غرورش شکسته می شود و راههای نرفته ی جدیدی را در مقابل خود می بیند.
فکر می کنم این روزها باید منتظر دیدن مختصری از تجربیاتتان در تاپیک تجربیات کاربران در زمینه ی پردازش عكسهاي منظره باشیم.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام
سنگچال - مازندران
Camera Model: Canon EOS 5D Mark III
Lens: EF24-70mm f/2.8L II USM
Focal Length: 24mm
Aperture: ƒ/10.0
Exposure Time: 0.100 s (1/10)
ISO equiv: 100
Metering Mode: Matrix