درود دوستان. ای کاش دوستان اگزیف و نوع لنز و فیلتر مورد استفاده خودشون رو هم بیان می کردند.
ممنون
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
سلام مهرداد جان
اگزیف دارد
فیلتر ان دی 1000 نیسی
جلال پارسا
دوستانی که عکسهایشان به سی لایک میرسد، لطفن عکسهای خود را در تاپیک عکسهای منتخب همان ژانر بارگذاری نمایند به همراه لینک عکس در تاپیک اصلی.
سلام مهرداد جان ،ممنون
والا در حدی نیستم که بخوام در مورد نحوه فوکوس و... اطلاعاتی دقیق و علمی ارایه بدم
نسخه واحدی ندارم ولی اغلب تو لایوویو بازوم صددرصد همه نقاطو چک میکنم و بهترین نقطه فوکوسو انتخاب میکنم بعد فیلتر رو میبندم
البته گاها که پیش زمینه خیلی نزدیک باشه دو یا سه شات رو فوکوس استکینگ میکنم تا بیشترین عمق بدست بیارم
سعی میکنم از دیافراگم خیلی بسته استفاده نکنم و اینکه نوردهی طولانی با فیلتر ان دی ۱۰۰۰هم بی تاتیر نیس
در مورد ویرایش هم شارپ سازی رو اخرین مرحله انجام میدم و برای هر سایز خروجی پس از ریسایز عمل شارپ سازی رو انجام میدم
سال پیش چند تا از حرفه ای ها عکاسی منظره در مورد روش های شارپ سازی راه هایی ارایه داده بودن ببینم اگه پیدا کنم میفرستم براتون.
ارادت
جلال پارسا
استفاده از فیلتر ND ارتباط مستقیمی با فوکوس ندارد. بلکه عمق میدان دارد که مربوط میشود به اپرچر. هرچه اپرچر بستهتر باشد عمقمیدان بیشتر است. که البته طبیعتا با بستهتر شدن اپرچر، نیاز به سرعت شاتر کمتر ( افزایش زمان نوردهی) است.
البته بستن بیش از حد اپرچر هم روی خروجی تاثیر معکوس دارد. بهترین اپرچر برای لنزها دو استاپ بستهتر از بازترین حالت آن تا ۱۱ و ۱۶ است.
استفاده از هایپرفوکال نیز یکی از راههای افزایش عمق میداناست.
اما مهمتر از همه استفاده از سهپایهاست!