درود و احترام
فایل پیوست 72057
Printable View
درود و احترام
فایل پیوست 72057
فایل پیوست 72128
لیسار - ییلاق سوباتان
سلام
ییلاق سوباتان - آبشار ورازان
با تشکر از جناب شهبازی که روش image averaging رو معرفی کردن
برای ما که پولمون به فیلتر ان دی خوب نمیرسه و سه پایه هم طبق معمول همراهم نیست این روش برای لانگ اکسپوز راه حل خوبیه:-)
متشکل از 4شات
فایل پیوست 72141
جنگل توسکستان - گرگان
شهر زیبای لاهیجان
عکس از داخل تلکابین گرفته شده
فایل پیوست 72375
مهدی عزیز تشکر ، نویز بوجود اومده در مرحله ریسایز عکس خیلی بیشتر شده.تا حد امکان نویز گیری کردم و اگه بیشتر نویز گیری کنم تصویر فلو میشه.
سلام
Canon 50D
Canon efs 10-22
F-stop :f10
Exposure time : 60sec
Iso 100
Focal lenght : 15mm
فایل پیوست 72467
درود
فایل پیوست 72527
زمان نوردهی زیاد باعث شده که آب سافت بشه و ابرها هم که در حال حرکت بودند بصورت خاص و کشیده ثبت گردیده اند . در واقع تمام کادر عکس در حال حرکت بودند و بجز درختهای حاشیه دریا ، المان ثابتی وجود نداشته که همین امر باعث سافت بودن عکس شده است .
البته سافت بودن ممکنه که ایراد محسوب بشه اما ..... بنظرم همیشه شارپ بودن هم خوب نیست . در هر صورت ، دوست عزیز ممنونم از اینکه توجه کردید و نظر دادید
خوانسار-پاییز94
فایل پیوست 72684
بهار 94
فایل پیوست 72759
سلام
فایل پیوست 72888
سلام
جاده اسالم به خلخال
فایل پیوست 72904
سلام.به نظرم همه تکنیک ها رو نمیشه و نباید تو همه عکسها استفاده کرد.اگه سایه ها را بازیابی کنیم اون زیبایی غروب خودشو نشون نمیده.
اگه منظورتون از سچوریشن مربوط به رنگ آبی آسمونه باید عرض کنم تو اون منطقه آسمون تو اون لحظه رنگ آبی رو داشته و کمی زیاد شده در ادیت.
علی رغم نقاط قوت بی شمار عکس که شامل تکنیکهای مرتبط با ثبت عکس و تنظیمات دوربین، زمان بندی برای عکاسی و ... می باشد خیلی دوست دارم روی ترکیب بندی این عکس خاص کمی بحث کنم. بحث در مورد تصمیماتی که عکاس گرفته است و نتایج آن به نمایش در آمده است:
عکاس اصل را براین گذاشته است که قانون شکنی بکند و از روال معمول که سهم آسمان را چیزی در حدود یک سوم عکس می داند تا حد ممکن دور شود. تا اینجای کار ایرادی را نمی توان وارد دانست.
در نگاه اول، صخره ای روشن با بافت ریز در قسمت پیش زمینه ی عکس به چشم می آید. در همین مرحله ابتدایی این بافت و فرم عجیب آن و همچنین تضاد آن با دیگر سنگها، زیاد برای چشم خوشایند نیست. علاوه بر آن، این سنگ نگاه را به سمت خاصی از عکس(مخصوصا در راستای عمق عکس) هدایت نمی کند. شاید هم تا حدودی چشم ها را به سمت عقب و خارج کادر هدایت نماید. برای حل این مسئله راه حل ساده، تیره کردن یک چهارم پایینی عکس با فیلتر gradient و کم کردن اهمیت این قسمت در کادر است.
با حل این مشکل اگر وارد مرحله بعد شویم نگاه در وسط عکس در بین منطقه ای روشن از دریا(که شبیه دایره می باشد) درگیر می شود و این نقطه می تواند پایانی برای دیدن عکس باشد به نحوی که نظر انسان به طور کامل به آسمان جلب نشود. طبیعی است که کم بودن سهم آسمان هم منجر به توجه کمتر به آن شود.
مورد دیگر که بر کل ترکیب بندی اثر می گذارد زاویه دوربین و ارتفاع آن از زمین است. بزرگ بودن جزییات صخره ی جلویی و نگاه از بالا نسبت به آن حس آشنایی را به بیننده نمی دهند. تضاد این "دید از بالا" با "دید افقی در راستای خط افق" این حس را تشدید می کند. به بیانی دیگر، این پرسپکتیو برای بیینده به راحتی قابل درک نیست.
تشکر مجدد از شاهین برای اشتراک گذاشتن عکس خوبش
ممنون نیما جان به خاطر نقد سازنده .
در مورد سه موردی که گفتید موافقم مخصوصا مورد اول که اون صخره نگاه رو منحرف می کنه، تاریک کردن راه حل خوبی هست، در عکس بدون نیمه پایین عکس کلا خیلی تاریک تر هست شاید بهتر میبود در ریکاوری نقاط تاریک زیاده روی نمی کردم ، در مورد ارتفاع و زاویه دورین ، می خواسم اون تکه ابر و دو صخره کناری داشته باشم و همچنین سنگ های لب ساحل ولی خب ناچارا اون صخره هم جزیی از تصویر شد (قضیه خدا و خرما :-D) که همین طور که فرمودید به عکس ضربه زده.
اصفهان - رودخانه زیبای زاینده رود - آبان 94
فایل پیوست 72953
450d 50mm
فایل پیوست 72954
درود
فایل پیوست 72973
درود و وقت بخیر .
باغ بابر - کابل - پاییز 94 .
فایل پیوست 73027
ارتفاعات شمشک.تهران
فایل پیوست 73050
بسیار عالی.... خطوط جالبی در عکس دیده می شود.
به نظر من این عکس در سایز بزرگتر(مثلا چاپ با ابعاد بزرگتر از 50 سانتیمتر) بهتر می تواند پتانسیل هایش را رو نماید. در این سایز نمی توان کامل با عکس ارتباط بر قرار کرد. هر کدام از شاخه ها و برگ ها حرفهای زیادی برای گفتن دارند.