آرش زمانی عزیز تبریک میگم بی رو در بایستی بهترین پانورامایی که دیدم همین عکس آخر شما بود.
از نظر فنی هم بی نقص. یعنی هیچ قطع شدگی توی عکس مشاهده نمیشه.
آرش زمانی عزیز تبریک میگم بی رو در بایستی بهترین پانورامایی که دیدم همین عکس آخر شما بود.
از نظر فنی هم بی نقص. یعنی هیچ قطع شدگی توی عکس مشاهده نمیشه.
ویرایش توسط Minoosepehr : Friday 3 November 2006 در ساعت 00:43
آریو مینوسپهر
سلام
آرش خان.
این عکس رو خودتون گرفتین ؟
از سه پایه خاصی استفاده کردین ؟
ممنون.
سلام....
آرش جان 20
تكنيك تاكتيك قدرت تفكر سوژه كادر بندي همش 20 آقا دست ما فقير بيچاره ها هم بگير عزيز.من هم موافقم بهترين پست پانوراما رو شما زدي.بابا بيا دربارش بگو ، اين جا كجاست؟چطور كار كردي؟سه پايه چي بوده؟چند شات بوده؟
البته اين ها اگه محرمانه نيست ها .......
خلاصه 20 آقا جان.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
این یه عکس نسبتا قدیمی و معروف پانوراماست...
و متاسفانه اثر آقای زمانی عزیز نیست..
آرش جان ممكنه شما درباره اين عكس توضيح بدين.چون به هر حال كار بسيار زيبايي هست و اگر امكان داره نوع سه پايه رو برامون بگين و يه لينك ازش بزارين.
يه موضوع ديگه اين عكس چند شات بوده؟
و اينكه با تكان ها پل چي كار كردن؟چون اون پل حتما داراي تكان هاي شديدي بوده/مگر اينكه از روي جرثقيل و به صورت معلق عكاسي شده باشه؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
والا این که کار قدیمی هست.... و دقیق نمیدونم چی کار کرده... ولی خوب اشکال وجود داره در نقطه تماس آخر... که زیر پا هست....
مثلا این ممکنه که 2 فریم باشه... 2 فریم عکس از یک دوربین پانوراما...
اما بدست آوردن همچین چیزی زیاد مشکل نیست.... حتی روی دست هم میشه همچین کاری انجام داد... من اکثر عکسهای پانورامام رو رو دست گرفتم....
حرفه ای تر بخواهید برخورد کنید هد پانوراما هم هست.... هد های نعلی شکل که گمانم در موردش صحبت هم کرده بودیم... 600 هزارتومان و بیشتر قیمت دارن تقریبا...
که میتونن حتی کروی عکاسی کنن برای کار های 3 بعدی ... و این حرفا
در ضمن به این پل نمیاد که لق و لوق باشه! حرکتش هم زیاد مهم نیست... اما اینکه طرف ارتفاع داشته باشه و روی پل ایستاده نباشه... خیلی میتونه به عکاسی همچین صحنه ای کمک کنه...
نه از لحاظ اینکه پل تکون نخوره.... از این نظر که میتونه از لنز تله تری استفاده کنه....
مرسي آرش جان
کاوه قبادیExposure.ir
این یکی دیگه بدون شرح:
http://www.pbase.com/benttop/panorama_head
آرش زمانی5DII A7RII ✗
با سلام خدمت دوستان
میبخشید که عکس رو بدون شرح گذاشتم , آخه خودم هم هیچ چیزی ازش نمیدونستم و همین طور که آقا آرش گفتن این عکس کار من نیست .
ممنون از توجه دوستان ........
آرش زمانی5DII A7RII ✗