کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
نه كامیار جان فاصله كانونی تغییر داده نشد فقط بصورت دستی فكوس رو همون فاصله كانونی انجام دادم. اما اون بیپ بیپ چیه بوده باهاش برخورد داشتی؟
اگر منظور Ae بوده اون فقل بود
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
راستش من بار دوم بعد از شنیدن اون صدا اندكی همپوشانی فرضی رو جابجا كردم (بدون دست زدن به فكوس) اون صدا قطع شد كه نهایتا همین پانورامای خوبی درآمد. ممكنه با حفظ فكوس و رعایت میزان نور دهی این الارم صرفا واسه همپوشانی صحیح انجام میشه؟!
سلام
با استفاده از یک پایه فلاش که مال یه دوربین قدیمی بود پانو هد ساختم و سعی کردم Nodal Point رو دقیقا پیدا کنم و دوربین رو حول محور اون بچرخونم. در ضمن دوربینو کاملا مماس بر خط افق روی سه پایه محکم کردم. فاصله کانونی دوربین که تو سیستم 35 میلیمتری 40 میلیمتر بود رو تو همه عکسها تغییر ندادم. فوکوس و تراز سفیدی و سرعت شاتر و اندازه دیافراگم رو هم برای همه عکسها یکسان گرفتم. در این وضعیت عکسهای 180 درجه خیلی عالی در میاد اما تو عکسهای 360 درجه درست در وسط تصویر یه شکست ایجاد میشه! نمیدونم اشکال کار از کجاست. دو نرم افزار فتوشاپ CS2 و PhotoStitch رو امتحان کردم که نتایجشون تقریبا شبیه به هم بود.
در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنید و اگر امکانش هست طریقه کار با PTgui رو به من یاد بدید؟
ممنونم
سلام دوستان
من PTGui v7.5 رو دانلود کردم. اما رجیستر نشده! خیلی گشتم واسه سریال یکی رو پیدا کردم 5 روز کار کرد. از دوستان هر کی سریال یا کرک داره لطف کنه بذاره دانلود کنیم.
ممنون
Canon EOS 30D
سلام
با استفاده از یک پایه فلاش که مال یه دوربین قدیمی بود پانو هد ساختم و سعی کردم Nodal Point رو دقیقا پیدا کنم و دوربین رو حول محور اون بچرخونم. در ضمن دوربینو کاملا مماس بر خط افق روی سه پایه محکم کردم. فاصله کانونی دوربین که تو سیستم 35 میلیمتری 40 میلیمتر بود رو تو همه عکسها تغییر ندادم. فوکوس و تراز سفیدی و سرعت شاتر و اندازه دیافراگم رو هم برای همه عکسها یکسان گرفتم. در این وضعیت عکسهای 180 درجه خیلی عالی در میاد اما تو عکسهای 360 درجه درست در وسط تصویر یه شکست ایجاد میشه! نمیدونم اشکال کار از کجاست. دو نرم افزار فتوشاپ CS2 و PhotoStitch رو امتحان کردم که نتایجشون تقریبا شبیه به هم بود.
در این مورد ممکنه منو راهنمایی کنید و اگر امکانش هست طریقه کار با PTgui رو به من یاد بدید؟
ممنونم
[IMG]http://*******.info/files/0yk0hmpwajwfleu2967t.jpg[/IMG]
6 عکس
لنز 28-105
F:16
63mm
راهنمایی میخواستم در مورد این عکس
اولین کار هستش
یعد از اینکه در PS اینهارو یکی کردم با این صحنه روبرو شدم که به صورت بریده بریده از کار در اومد
1. اشکال از نحوه چیدن هست
یا اینکه در عکاسی مشکلی وجود داره
سپاس
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
آقای باقرزاده، حدس میزنم با Cs3 این کار رو انجام ندادهاید، درست است؟