معبد آناهيتا در بيشابور كازرون
شهر تاريخي بيشابور
دور نمايي از درياچه پريشان در 12 كيلومتري كازرون
درياچه عشق آباد جاده ورامين
معبد آناهيتا در بيشابور كازرون
شهر تاريخي بيشابور
دور نمايي از درياچه پريشان در 12 كيلومتري كازرون
درياچه عشق آباد جاده ورامين
بهنام عزيزيان
Lumix DMC-FZ20
آرامگاه سعدي
ارم
با عرض پوزش از دوستان بدليل كاهش حجم و سايز كليه عكسها
بهنام عزيزيان
Lumix DMC-FZ20
پانوراماي موبايلي ديده بوديد؟ اگر نديديد حالا ببينيد.
موبايل k750 سوني اريكسون
بخاطر ديستورشن زياد لنز و عدم وجود ابزاري براي كنترل زاويه و level وسيله عكسبرداري، كمي اعوجاج در تصوير وجود دارد، ولي خوشبختانه عكسها در حد خودشان نسبتا خوب با هم جور شدند.
عكسها با استفاده از نرمافزار panorama maker ادغام شده اند.
اينهم يك عكس از شبهاي پارك ملت. استفاده از سه پايه، زمان عكسبرداري 8 ثانيه. مد منوال.
اشباحي كه در بعضي نقاط ديده مي شوند، آدمهايي هستند كه هنگام عكسبرداري از مقابل دوربين رد مي شدند.
درود
پانورامای موبایلیتون خیلی جالب شده
مخصوصا حالت خود پانوراما
و حرکت سوژه ها
نوری
از اينجا Download کنید:
http://www.panoramafactory.com/download.html
این هم کرک:
به دليل محدوديت upload فايل کرک به دو قسمت تقسيم شده است. ابتدا پسوندهای zip را به rar تغيير داده و با winrar باز کنيد. بايد محدوديت Upload در اين انجمن افزايش یابد.
ویرایش توسط David200 : Monday 29 May 2006 در ساعت 16:36 دلیل: افزودن کرک
Canon 350D+EF-S 18-55mm
اين تاپيك رو براي معرفي نرم افزارها يا روشهاي ساخت عكس پانوراما شروع مي كنم. از دوستان مي خوام كه نرم افزارها رو اينجا بنويسند يا اگر روش خاصي رو استفاده مي كنند، اينجا بگند تا بقيه هم بتونند استفاده كنند.
من خودم كه از دوربين كنون استفاده مي كنم، از نرم افزار همراه اين دوربين يعني Photo Stich استفاده ميكنم. كارش خوبه اما هميشه بعد از اتمام كار نياز به ويرايش در فتوشاپ داريد. در مورد برخي عكسها دچار اشتباه ميشه و اگر يك عكس كمي كج باشه، خيلي مشكل به وجود مياد!
منتظر بقيه دوستان هم هستم.
صادق طاهری
REALVIZ Stitcher 5.0 يكي از بهترين ها است :
http://stitcher.realviz.com/products/ST/index.php
هادی هژیرآذر
نسخه 5.1 آن که 87 مگابایت هست. پس download آن برای همه مقرون بصرفه نیست.نوشته اصلی توسط infinity
Canon 350D+EF-S 18-55mm
آيا با دوربين سوني تي33 ميشه عكسهاي پانوراما گرفت . ممنون ميشم اگه توضيح بديد .