جایی در استان گلستان. در نزدیکی علی آباد کتول. متاسفانه اصلا حواسم نبود که اسم دقیق جاهایی که عکاسی میکنیم رو یادداشت کنم. جی پی اس این جاها به درد میخوره دیگه. :biggrin:
متشکل از ۸ شات افقی
جایی در استان گلستان. در نزدیکی علی آباد کتول. متاسفانه اصلا حواسم نبود که اسم دقیق جاهایی که عکاسی میکنیم رو یادداشت کنم. جی پی اس این جاها به درد میخوره دیگه. :biggrin:
متشکل از ۸ شات افقی
سعيد يادگاري
متشکل از دو شات افقی
Camera: Nikon D90
Lenz: Nikor18-105 ED VR
Focal Length: 20mm
Aperture: f/16
ISO Speed: 100
سلام
درسته که مثل عکسهای معمول پانوراما کشیده نیست، ولی به جان خودم پانوراماست متشکل از 4 فریم عمودی که هر کدام از فریم ها ترکیب دو شات برای بهبود محدوده دینامیکی است. هدفم از اجرای پانوراما تنها بدست آوردن زاویه دیدی که مد نظرم بود، بوده است
کبودوال - علی آباد کتول
EOS 500D - Sigma 10-20mm - f/16 - iso 100
سلام
جناب مطهری مثل اینکه در سفر اخیر از جاهای بکری گذر کردید چون هر عکسی که به نمایش میگذارید فارغ از آشغال هست. من بیشتر به سمت مازندران میروم و هرجایی که فکر میکنم خیلی بکر هست بالاخره متوجه میشوم قبل از من با آشغال مزین کردند.
سلام جناب صبحدل
درسته تو این سفر جاهایی عکاسی کردیم که بیشتر بکر بودن و فارق از آشغال، اما در مورد آبشار کبودوال متاسفانه بهتر اینه که بگیم "نسبتا بکر"، یعنی نسبت به سایر مکانهای تفریحی که عموما می بینیم کم اشغال تره اما بی آشغال نیست !! حتی بالای کوه که خود ابشار قرار داره و بالارفتن ازش خیلی سخته (حداقل در روزهای بارانی)، با اینکه اون بالا هم سطل آشغال تعبیه شده اما باز هم آشغال روی زمین دیده میشه
در مورد این عکس هم یه پاکت ابمیوه کوچیک رو که موقع عکاسی متوجهش نبودم، کلون کردم :biggrin:
ورزشگاه یادگار امام تبریز - بازی تراکتور تبریز و استیل آذین و خاطره برد بیادماندنیش - 88/12/21
سه شات با D90+ Sigma 10-20
سایز بزرگتر :
کد:http://www.gognus.com/cmg/albums/userpics/10001/Yadegare_Emam_Tabriz_Pano_881221.jpg
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
اندازه بزرگتر:
ترکیبی از سه شات افقیکد:http://www.gognus.com/cmg/albums/userpics/10001/881221_pano4_2s.jpg
WWW.GOGNUS.COM ► علی شادی
Gear List: Nikon D90 + 18-105vR + 50 1.4D + Sigma 10-20 + Manfrotto 190XPROB + 322RC2 & Panasonic FZ5
سلام.
اينم يه پانوراما از من!!!
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
سلام.
روستای دویوو جان در اطراف تبریز.
5 شات
canon 450D