سلام
متشکل از 6 شات افقی . موقعیت : روستای میسیر ( آستارا : لوندویل بسمت کوته کومه )
Focal Length: 15mm
Exposure: 1/60s
Aperture: f/9
ISO Speed: 500-2500
سلام
متشکل از 6 شات افقی . موقعیت : روستای میسیر ( آستارا : لوندویل بسمت کوته کومه )
Focal Length: 15mm
Exposure: 1/60s
Aperture: f/9
ISO Speed: 500-2500
فرهاد برنجی
متشکل از ۱۵ شات عمودی - ابعاد عکس نهایی 22251x4551
اندازه بزرگتر
دوستانی که تا به حال با ابزار puppet warp فوتوشاپ CS5 کار نکرده اند باید بگم که این ابزار برای برطرف کردن قوس ایجاد شده هنگام ساخت پانوراما هم خیلی عالیست و با افزودن تنها سه نقطه بر روی خط افق در عرض چند ثانیه بهترین نتیجه ممکن رو میشه از اون گرفت.
اندازه بزرگتر ۳۳۶ کیلوبایت
متشکل از 11x3 عکس افقی.
چون از نظر اچ دی آر زیاد جالب نشد عکس رو تو این تاپیک قرار دادم!
سلام
جناب غفاریان عکس بسیار جالبی شده.نوع فضا و رنگ بندی اون یک حس وهم و کمی مرموز بودن رو تداعی می کنه.یعنی با دیدن این عکس یکجور دلهره به آدم دست می ده که برای خود من جالب بود.
البته یک نکته هم به نظرم می رسه،شاید اگر عکسها رو به صورت عمودی می گرفتید که فضای کلی کار بیشتر بشه بهتر هم می شد.البته در اینکه الان سهم آسمون بیشتر هست و خود این موضوع یک دیدگاه هست ،شکی نیست اما خود من با دیدن سایز بزرگ این عکس با توجه به فضا دوست داشتم که نگاهم کمی تا پایین تر از انتهای عکس ادامه پیدا کنه.(فکر کنم خیلی بد توضیح دادم)
البته این صرفا حس و نظر من نسبت به این عکس بود و شاید اصلا درست نباشه.
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
مکان :امارات- دبی- نزدیک برج خلیفه
پانورامای متشکل از سه شات افقی
با لنز canon 24 mm tilt shift
ساختن این پانوراما با روشهای خودکار ممکن نشد چرا که در فریمهای وسطی هم نقاط اشتراک کم داشت ( فقط خورشید و خط افق ثابت بود) و هم اینکه موجهای دریا در فریم های مختلف متغیر بودند. کنترل پوینت های ptGUi نیز عمل نمی کرد. در نهایت به صورت دستی در فتوشاپ کنار هم چیدم و فقط با دستور auto blend آنها را ترکیب کردم. الگوی حاصله در موج های آب نیز هنر Auto blend فتوشاپ است. برای سایز بزرگتر روی عکس کلیک کنید.
این عکس هم حاصل ترکیب ۵ فریم افقی در ۲۴ میلیمتر و f10 است.
ممنون. تابستان ۸۸ در گیلان است.(در نیمه اول سال گرفته شده درسته؟)