جناب جهانسوز من براتون فرستادم.نوشته اصلی توسط ahoora
جناب جهانسوز من براتون فرستادم.نوشته اصلی توسط ahoora
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
محسن مظهری
حدس میزنم هر دو عکس رو از یک زاویه گرفتین . ولی من بالایی رو بیشتر پسندیدم .
:: I want to live till i die , no more , no less ::
Sh.Jahansooz
جالب بود. منتها محل به هم چسباندن عکسها در رنگ آسمان کمی مشخص است. آیا نور سنج دوربین را قفل کرده بودید یا نه؟
نه قفل نکرده بودم ....چه جوری میشه قفل کرد؟
محسن مظهری
بعضی دوربینها یک دکمه قفل نورسنجی دارند که اگر دوربینتان چنین امکانی دارد از آن استفاده نمایید. اگر ندارد می توانید از تنظیم نور دستی استفاده نمایید و شاتر و دیافراگم را بصورت منوال تنظیم نمایید و همه عکسها را با آن شاتر و دیافراگم ثابت بگیرید. البته باید دقت نمایید در مناظری که در مناطق مختلفش اختلاف نوری نسبتا زیادی وجود دارد، تنظیم نور را بر اساس متوسط نور منظره و اندکی رو به بالا (یعنی اندکی متمایل به نواحی پر نور که اوراکسپوز نشوند) انجام دهید.
اگر ميشه اصطلاح فني ايش رو بفرمائيد... و معمولا در کدام قسمت بايد تنظيم شود.نوشته اصلی توسط Forum Manager
با تشکر
Canon EOS 300D
من عکس ها رو در مد پانوراما گرفتم ...
یعنی باید در مد M بگیرم؟شاتر و دیافراگم را بصورت منوال تنظیم نمایید و همه عکسها را با آن شاتر و دیافراگم ثابت بگیرید.
محسن مظهری
فکر کنم دوربینتون خودش تو مد پانوراما نورسنجی رو قفل می کنه.
بله
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
مشخصات نوری فریمهای عکستان را چک نمایید. (اطلاعات Exif عکس را می گویم، در نرم افزاری مثل Acdsee یا هر نمایشگر جدید که این اطلاعات را نشان می دهد) ببینید سرعت شاتر، دیافراگم و Iso آن ثابت بوده است یا نه. من الان مطمئن نیستم که دوربینهایی که مد پانوراما دارند نورسنجی را هم قفل می کنند یا نه. اینطوری می توانید مطمئن شوید.
اگر دوربین نورسنجی را قفل کرده، مشکل می تواند از نرم افزاری باشد که ب آنها عکسها را چسبانده اید. چون دراین نرم افزارها سعی می کنند بین دو فریم کنار هم از لحاظ رنگی تطابق ایجاد نمایند و این کار را با متوسط گیری رنگها انجام می دهند. ممکن است چون دراین عکسها آسمان بصورت گردایان رنگهای آبی تغییر رنگ می داده، این متوسط گیری منجر به اختلاف رنگی کناره ها شده است.