عكس مهرسان هم عالي هست. يه جورايي هم شبيه همين (از لحاظ امكانات عكاسي).
راستي آقاي بايرام نژاد والله من اونطرام كه فكر ميكنيد فتوشاپ بلد نيستم و اين نور رو هم بر داشتم ولي طبيعي در نيومد مگه اينكه براش وقت زيادي بزارم...
عكس مهرسان هم عالي هست. يه جورايي هم شبيه همين (از لحاظ امكانات عكاسي).
راستي آقاي بايرام نژاد والله من اونطرام كه فكر ميكنيد فتوشاپ بلد نيستم و اين نور رو هم بر داشتم ولي طبيعي در نيومد مگه اينكه براش وقت زيادي بزارم...
سلام
بابا بخدا ادمای مثل من خیلی مبتدی هم این تاپیک ها رو میخونن...
خواهش میکنم از یه نفر با تجربه اگه میشه یه توضیح دقیق از نحوه ی گرفتن عکسهای پانوراما بنویسند...
البته از اول اول توضیح بدید...بخدا ما هم دوست داریم از این عکسا بگیریم....
یه سوال که به نضرم برام مهم و گیچ کننده بود::::
ایا مثلا برای گرفتن عکس از مثلا یه کوزه به روش پانوراما دربین رو چجوری روی کوزه حرکت بدیم؟؟؟ایا باید حول یک محور بچرخونیم یا دوربینو با فاصله ی ثابت روی یک صفحه حرکت بدیم؟؟؟
ممنون
آقای نجفی.نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
اصولا عکاسی پانوراما مربوط به جایی می شه که می خواین یک عرض بسیار وسیع رو عکاسی کنید و اصولا هیچ دوربینی قادر نیست که با یک عکس این کار رو انجام بده. برای انجام این کار باید چند تا عکس با همپوشانی مناسب بگیرید و با استفاده از نرم افزارهایی که به همین منظور ساخته شده، عکس ها رو به هم بچسبونید. بهترین کار استفاده از سه پایه است. دوربین رو روی سه پایه قرار می دید و دوربین رو حول محور سه پایه می چرخونید جوری که عکس دوم با عکس اول بین 15 تا 30 درصد همپوشانی داشته باشه. دوربین رو هم در وایدترین حالت یا به عبارتی در کمترین فاصله کانونیش قرار می دید. بعضی از دوربینها مد پانوراما دارند و به شما می گن که برای گرفتن عکس دوم چقدر باید دوربین رو بچرخونید. اگر دوربین شما این مد رو نداره نگران نباشید. با همون روش که گفتم می تونید عکس هاتون رو بگیرید. نکته مهم دیگه اینه که عکس ها تون از نظر نورسنجی مثل هم باشه تا موقع کنار هم قرار گرفتن لبه ها دیده نشه. دوربین هایی که مد پانوراما دارند خودشون این کار رو انجام می دن. ولی اگه دوربین شما این مد رو نداره باید دوربین رو رو حالت P قرار بدبد و نورسنجی رو بر اساس یک قسمت که نور متوسطی داره انجام بدبد و تنظیمات رو به خاطر بسپارید. بعد دوربین رو در حالت M قرار بدید و تنظیمات نوری رو که به خاطر سپردید اعمال کنید. الان دوربین آماده عکس گرفتنه. برای چسبوندن عکس ها هم بهترین نرم افزار Photo Merge مربوط به فتوشاپ CS هست. ULEAD COOL 360 هم نرم افزار خوبیه.
امیدوارم که جواب کامل بوده باشه. این مقاله سایت عکاسی رو هم حتما بخون:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/001374.php
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
ازتون ممنونم..
این نرم افزار فوتو مرج نرم افزار جدا از فوتوشاپه؟؟؟اگه اره نحوه ی نصبش رو بگید لطفا...
چند تا عکس میگیرم اگه سوالی برام پیش اومد مزاحمتون میشم باز..ممنونم!!!!
Salam manam avalin panoramo ke dorost gereftamo mizaram omidvaram khosheton biad
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
نه عزیز جان. تو خود فتوشاپ 9 یا به عبارتی CS2 هستو توی منوی File بعدش Automate و بعدش هم Photo Mergeنوشته اصلی توسط tonino_baliardo
رحمان حق پرست / Rahman HaghparastKonica Minolta Dimage Z3 / HP PSC 1315Canon EOS 550D, Canon EFS 18-55 IS, Canon EFS 55-250 IS, Canon 35-80 Reverse
ممنون...فهمیدم کجست!
يکي از دوستان گفت از نظر کادر بندي و چينش اشيا در عکس مشکل داره. ميشه من رو راهنمايي کنيد؟
[img]http://*******.com/eb4txx.jpg[/img]
صادق طاهری
panorama ghablimo ke kesi tahvil nagereft manam ba kamale porooo E ye aks dige mizaram .... inam az tehranemon to shab
Canon EF 24-70mm f/2.8 L Canon EOS 7D Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USMCanon EF 100-400mm f/4.5-5.6 L IS USMCanon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Canon EF 50mm f/1.4
www.sepantra.com
اطراف سد لار - 4 تير 1384 ساعت 11
12 شات
f number= 6.5
exposure time=0.00125 sec
iso=100
توسط فوتوشاپ cs2
laar
ویرایش توسط fz20 : Sunday 16 October 2005 در ساعت 19:30
بهنام عزيزيان
Lumix DMC-FZ20