دشت لار
دشت لار
« حامد محمدی »
اینستاگرام
سلام دوست من ممنون از لطفتون بله حق با شماست این عکس تقریبا جز اولین پانوراماهایی بود که با لنز 50 م.م گرفتم خیلی ذوق داشتم اون زمان اشکالاتش به چشمم نیومد ( سواد و تجربه م کمتر از الان بود ) . به جز تراز نبودن عکس ، کم کردن بیش از حد هایلایتها باعث شده سفید کثیف بوجود بیاد که خوشایند نیست ! iهمینطور به نظرم عکس به فورگراند بیشتری هم نیاز داره که البته بخاطر وجود بدنه پل طبیعت و نور پروژکتورهای اطرافش این یه مورد قابل اصلاح نیست. حتما در آینده به این موارد بیشتر توجه میکنم
مسجد جامع اصفهان
عکس ترکیبی از 17 شات عمودیست
Canon 60D + Sigma 18 - 35
Focal : 18mm
Shutter speed : 1/25s
ISO : 100
Aperture : 3.5
Edited in photoshop CC
اول از هر چیز خیلی متشکرم از شما که لطف کردید و وقت گذاشتید
به جز مورد اشکال در ترکیب بندی که نمیدونم به چه شکلی زیباتر میشد در بقیه موارد کاملا با شما موافق هستم .
شما بهتر از من میدونید وقتی عکاسی قرار منظره ای رو ثبت کنه میتونه با تغییر فاکتورهای مختلفی مثل تغییر فاصله تا سوژه و ... بهترین حالت ممکنه از نگاه خودش رو پیدا و ثبت کنه اما گاهی وقت ها شما در شرایطی قرار میگیرید که دست و بال شما تقریبا بستس . برای مثال این سایه بزرگ رو تحت هیچ شرایطی نمیشد حذف کرد حتی در پردازش هم امکان اینکه این قسمت رو سلکت کنم و با تغییر اکسپوژر اونو از بین ببرم یا اثرش رو کمتر کنم وجود نداشت ! نور پردازی همچین فضای زیبایی به بدترین شکل ممکن بود ! فقط یک پروژکتور بخار سدیم با CRI بسیار پایین نه تنها محیط رو به اندازه کافی روشن نکرده بود بلکه زیبایی رنگ های به کار رفته رو هم بشدت از بین برده بود ! اینجا در هر ساعتی از روز متاسفانه خیلی تاریکه . خب حالا شما یک کنن 60D دارید ، در چنین شرایطی چطور میشد یه عکس ( عکسهایی ) با اسکپوژر صحیح ثبت کرد ؟ ریسک نویز از یک طرف و لرزش و تاری بیش از حد از طرف دیگه اجازه نمیداد چیزی رو غیر از این انتخاب کنم . حالا قسمت های اور شده رو با شما موافقم در ادیت یکم زیاده روی کردم و میشه مقدارش رو کمی کمتر کرد.
خیلی خوشحال میشم اگر در مورد ترکیب بندی زیباتر بنده رو راهنمایی کنید