Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
ج.ابراهیمی
نور و رنگ و کنتراست قسمتهای اصلی برج خیلی خوب شده.
شارپ خوبی هم داره.
ولی کار کمی کجه.
قسمتهای پایین هم over شدهاند که خیلی آزار دهنده است. به نظرم فضاهای خالی چپ و راست هم به کار لطمه زده.
فکر کنم اگر از دو شات با نوردهیها متفاوت استفاده میکردید، میشد قسمتهای over شده را احیا کرد.
رنگها و کنتراست جای کار دارند و همچنین قسمتهای مختلف آسمان داری یکنواختی و متناسب نمی باشند:
کادر اندکی کج است
بهترین روش همان است که جناب آهنگرها اشاره کردند ,استفاده از دو عکس با نوردهی های متفاوت و تکنیک ترکیب
استفاده از این تکنیک حسن های زیادی دارد از جمله کنتراست بالا و عموق بسیار زیاد رنگها
مانند این عکس که خودم گرفتم با استفاده از همان تکنیک مذکور:
جناب Am30 ممنون از توجه و اظهارنظر شما.من از طرفداران پروپاقرص عكسهاي Landscape شما هستم.خوشحالم كه عكس من مورد توجه شما قرار گرفت.درست ميفرمائيد عكس اوليه خيلي كج بود كه سعي كردم با كمي تغيير درجه آن را اصلاح كنم، كه ظاهراً كافي نبوده.ولي درمورد آسمان متوجه نشدم چكار ميتوان كرد كه بهتر بشود؟ آسمان آنشب نيمه ابري بود و همين چيزي كه ميبينيد.لطفاً راهنمايي كنيد.
از جناب آهنگرها هم تشكر ميكنم.اگر درست فهميده باشم منظورتان از عكس تركيبي HDR است؟ درست ميفرمائيد ميتوان با اين كار كيفيت تصوير رابهبود بخشيد.
جناب ابراهيمي سعي من در كادربندي، تمركز بر كله برج بود نه تمام آن.مي خواستم هرچه بيشتر جزئيات آن نمايان باشد، يك كلوز آپ از كله برج كه بيننده با چشم غيرمسلح ازروي زمين كمتر ميتواند اين جزئيات را ببيند.با وجود اين به نظر شما بهتر بود قاب تصوير بجاي landscape به صورت Portrait انتخاب ميشد؟
سعي ميكنم بزودي عكس هاي ديگري از همين سوژه بيندازم و نظرات دوستان را درآن لحاظ كنم.
از اظها نظرها ممنونم.
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
يوسف جمسي
جدا از مساله كادربندي و اوراكسپوز و .. كه اشاره شد ، با توجه به نور كم (دوربين 500D) نويز پايين و شارپنس اين عكس برايم جالب است . ميشه EXIF عكس رو بفرماييد ؟
تاپیکی مناسب تر برای این عکس پیدا نکردم
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
اگزیف همراه عکس می باشد
translator@ شما لطف دارید ,اگر من به جای شما بودم
با توجه به اینکه دوربین روی سه پایه نصب بوده از دو استاپ دیاف بسته تر استفاده میکردم برای حصول به حداکثر شارپنس ممکن
اصولا اگر قرار بود این ثبت را تنها با یک شات بگیرم حتما از فیلتر گراجوال(با توجه به کادر) استفاده مکردم البته در اینجا بر خلاف روند معمول و برای قسمت پایینی کادر. آسمان قسمت پایین کادر روشن تر از آسمان قسمت بالای کارد می باشد با توجه به بسته بودن کادر و مشخص نبودن علت این اختلاف روشنایی تصور میکنم اگر تلاش شود تا آسمانی یکدست و متناسب تر(در حد امکان) داشته باشیم بهتر خواهد بود
با استفاده از فیلتر گراجوال(خنثی یا خاکستری) که قبلا اشاره کردم میتوان تا حدود زیادی به این مقصود دست یافت و الباقی را میتوان در acr و ps ادامه داد.
يوسف جمسي
CANON EOS 50D,24-105 L f4,50mm f1.8
NIKON FM10,35-70mm
-------
باش چو شطرنج روان خامش و خود جمله زبان