هانیه جان ممنون.عکس قشنگی شده.فقط آدم رو یاد این فیلم های انگلیسی قدیمی می اندازه;)
کجاست اینجا؟
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
یه کافی شاپه تو کرج.جایه باحالیه به من که حس خوبی می ده.
بیا می برمت
سلام
هفته پیش که تهران بودم و یه سری هم به دیار شاعر شیرین سخن ناصرخسرو قباديانى زدم ، موقع برگشت در حالی که کوله و کلی وسائل همراه داشتم دیدم به! تهرانم آسمون داره ، به هر طریقی شده دوربینو بیرون کشیدم و یه عکسی گرفتم ، ببخشید اگر پر اشکاله .
چهار شات عمودی روی دست
نظر به پست 235
جناب کامران نیا
سلام
عذر بنده رو پذیرا باشید عرض محضر شریفتان که تصور نمی فرمائید ثبت حضرتعالی چندان ارتباطی به تاپیک فوق ندارد چرا که معمول این است در عکاسی شهری المان خاصی از شهر یا به عبارت دیگر نمایی از شهر با دیدی متفاوت ( از نگاه دوربین ) ثبت می گردد که مخاطب به این نکته برسد که مناظر روزمره اطرافش نکات قابل توجهی هم دارد حضرتعالی فقط ( البته به نظر بنده ) نمایی ازغروب آسمان تهران رو ثبت نمودید ( اون هم نه به طور کامل چرا که تم رنگی -کنتراست و درکل اصلاحات رنگی و نوری بسیار بسیار زیادی را نیاز دارد) ... قرار گرفتن ساختمان بانک سپه تقریبا در وسط کادر ارائه شده و از طرفی سنگینی کادر در سمت چپ ( نمایش ناقص ساختمان مخابرات ) از طرفی و حرکت چشم به امتداد رگه های ابری که به سمت چپ می روند به نظر من نوعی گنگی را برای دید مخاطب خواهد داشت.
با تشکر
یا علی
ویرایش توسط nmroshan : Monday 6 December 2010 در ساعت 15:02 دلیل: درخواست کاربر
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
جناب مرادی
خیلی ممنون از توجه شما ، نظرات شما درست ولی برای من عنوان کسی که زیاد در آن محل رفت آمد نداشتم ، منظره بسیار زیبایی بود که البته با ثبت ضعیف من به خوبی به تصویر کشیده نشده. البته دلیل را هم ذکر کردم که تنها بودم و در آن شلوغی ناآشنا و انبوه وسایلی که همراه داشتم از این بیشتر در توانم نبود . ولی با این نظر که یک غروب زیبا در شهر خارج از موضوع عکاسی شهریست مخالفم!
البته بازهم به خاطر ثبت نامناسب از همگی پوزش می طلبم.
اشکال ساده هندسی و رنگهای اصلی منو جذب کرد،به رابطه منطقی اجسام کاری نداشتم،یه شهر بازی متروکه فکر میکنم باید باجه بلیت فروشی باشه.