مکان عکس
تهران
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/16
30 sec
ISO-100
18mm
مکان عکس
تهران
تنظیمات عکس
Canon EOS 70D
f/16
30 sec
ISO-100
18mm
سلام
خوشحال هستم که بسیار فعال هستید.
لذا لازم دیدم راهنمایی هایی در حد تجربه ذهنی و کاری خودم بیان کنم.
اصولا ویرایش بخشی لاینفک از روند کاری عکاسی دیجیتال است
محوریت اصلی ویرایش و به عبارتی فلسفه الزام آور بودن آن صرفا جهت افزایش پتانسیل بصری عکس است ولاغیر
اگر از این دید و زاویه نگاه کنیم متوجه می شویم که :
1- رنگ ها یکی از متریال ها در این مسیرند که البته ممکن است مزاحم یا کمک کننده باشند
2- کادربندی و ترکیب بندی بیشترین نقش در هدایت نگاه ها به تمام بخش های عکس را دارند
3- هم چنین فضای نوری سوژه از فاکتورهای اساسی است. پس این خیال باطل است که اگر من اکسپوژ را هنگام ثبت یک استاپ بالاتر ثبت کنیم بعدا دستم در ویرایش باز خواهد بود. زیرا که عکسی که با اکسپوژ پایین ثبت می شود نمی توانید با کاهش اکسپوژ عکسی با اکسپوژ بالا به همان عکس برسید. و اصولا به دلیل اینکه تنظیمات اکسپوژ عکس در مراحل ویرایش یکی از سخت ترین مراحل است باید در هنگام ثبت ، اکسپوژ مناسبی در هنگام نورسنجی انتخاب کنیم و این اکسپوژ مناسب گاها ممکن است حتی -2 یا +2 باشد.
تمام این ها را بیان کردم تا به نکته مهمی برسم که هر عکسی بر اساس فضای نوری و رنگی خود ، ادیت خاصی برای رسیدن به زیبایی بصری می طلبد و صرف تهیه یک preset خاص در لایت روم و اعمال آن بر تمام عکس هایی که ثبت کرده ایم شانه خالی کردن از نگاه ویژه و جداگانه برای هر عکس خاص بوده و حاصل این ویرایش فله ای نتیجه بصری جالبی نخواهد داشت و خروجی های ما را یکنواخت خواهد کرد.
دقیقا همان اتفاقی که در تمام ثبت های ارسالی شما در طول این هفته رخ داده است.
بیشتر عکس ببینید تا چشمانتان به هر نوع ویرایشی عادت کند
تا بتوانید فاز ویرایشی مناسبی برای هر عکس انتخاب کنید.
موفق باشید
ویرایش توسط davoud maani : Wednesday 24 August 2016 در ساعت 21:37
داود معانی
سلام، من هم خوشحالم که اینجا هستم.
صحبتهاتون کاملاً متین هست و جای ابهامی باقی نگذاشت؛ فقط لازم دیدم نکتهای رو در باب پریست عرض کنم. روند ادیت بنده به این شکل هست که تنظیمات نور رو برحسب نیاز برای هرعکس جداگونه انجام میدم و درنهایت یکی از پریستهای آماده رو روی عکس اعمال میکنم که در اونها فقط تنظیمات رنگ لحاظ شده. در پریستی هم که در تاپیک پریستهای Adobe Lightroom گذاشته شده، بههمین شکل هست که شما بایستی تنظیمات نور هرعکس رو بهصورت جداگونه خودتون انجام بدید.
معمولاً از این پریست برای عکسهای شب استفاده میکنم که یهجوری به امضای خودم تبدیل شده. حال اونکه در عکسهای روز و عکسهای دیگه از ادیتهای متفاوتی استفاده میکنم. درمورد خروجیهای یکنواخت برای همه عکسها موافق نیستم، جز چندین عکس شب؛ اما حق رو به شما میدم چون شما مخاطب و بیننده عکسها هستید. نظر شما رو کاملاً محترم میدونم و تشکر میکنم که وقت گذاشتید و از تجریبات خودتون بهاشتراک گذاشتید. من اینجا هستم تا یاد بگیرم و از نظرات شما استفاده و خودم رو بهتر کنم.
آرزوی موفقیت همچنین برای شما.
پارک طوبی تبریز
از دیدن پیچیده شدن کادرهای عکاس به این شکل خوشجال می شوم. زیاد شدن تعداد خطوط در عکس و تقسیم شدن کادر به قسمتهای زیاد کار را برای عکاس سخت می نماید و چالشی را در برابر او قرار می دهد. این عکس از این لحاظ در آستانه موفقیت قرار داشته است. ولی همچنان به نظر من، نسبت اضلاع کادر عامل عدم جذابیت عکس می باشد. البته کج بودن برج در سمت راست عکس هم یکی دیگر از عوامل عدم جذابیت آن است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"