Next Station
یکی از ایستگاه های متروی تهران
پی نوشت 1 : تا حد امکان برای عکاسی تو مترو از موبایل یا دوربین های کامپکت یا میرورلس استفاده کنید که جلب توجه نکنه من با اینکه هیچ تابلویی مبنی بر ممنوعیت عکاسی ندیدم ولی طبق قوانین نانوشته شده فراوان مورد عنایت قرار گرفتم فقط طرف عنایت کننده خیلی محترم بودن که به ذکر تذکر بسنده کردن !
پی نوشت 2 : تو تمام تایم مورد عنایت قرار گرفتن شخصی کنار بنده با آیفونشون فرت فرت شات میزدن
پی نوشت 3 : همراه داشتن یک بانو و کمی فاز تازه از خارج اومدم خیلی تو نوع مورد عنایت قرار گرفتن تاثیر داره
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
درود
بیش از 9 سال بود که میخواستم این عکس رو بگیرم! ولی یا دوربین همراهم نبود! یا الودگی هوا نمیذاشت منظره تهران دیده بشه و یا من فرصت ایستادن و عکس گرفتن نداشتم! ولی تعطیلات نوروز امسال تونستم بر همه این بهانه ها پیروز بشم!
شامل 4 عکس افقی که با لایتروم بهم دوخته شده! دوستان اگر ایاردی میبینند راهنمایی کنند
این هم با کیفیت بالاترش که با 6 قاب عمودی درست شده.
سپاس
درود بر شما
خوب ویژه ترین چیزی که دیده میشه همون نمای تهران و کوههای جنوب و شرق و آسمون آبی هستش! که در سال تنها چند روز بیشتر مشاهده نمیشوند، اینجا مسیر بزرگراه مدرس از شمال به جنوب هستش که هفته چند بار من مسیرم میوفته و رد میشم، همیشه تنها یک پس زمینه خاکستری و بی روح میبینم! شاید در سال تنها چند بار میتونم این کوهها و پهنه تهران رو ببینم، شاید دلیل ذوق زدگیم هم همین باشه.
ماشینم رو در کنار بزرگراه پارک کردم و از باغچه های سیمانی طبقه طبقه که نزدیک 6-7 متر بلندی دارند بالا رفتم و از بالای دیوار سنگی کنار بزرگراه تونستم این منظره رو ببینم!
پاینده باشید