Canon 1000D
ISO/100
F/5.6
1/400 sec
داريوش جان به نظرم اگر برعكس سياه و سفيد ميكردي بهتر بود. يعني شخص و علامت رنگي بودن و زمينه سياه سفيد. شايد اينجوري بهتر باشه. مضاف بر اينكه اون خانم عينك دودي زده كه نور تو صورتش افتاده و نگاه رو منحرف ميكنه هم اثرش كمتر ميشه.
البته شما اين نظر رو شخصي در نظر بگير.
راستي براي اين زمينه از عكسها هم ي تاپيك داشتيم كه خودم هم پيداش نكردم
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
سلام
جناب چگینی سوالی داشتم
پس زمینه صحنه خود یک تصویر است یا خیر ؟
علت پرسیدن این سوال این بود که با فوکال 154 و دیاف 5.6 این محو بودن انسانها در پس زمینه کمی بیش از حد معمول چشم را مشغول خود می کند.
اگر در واقعیت انسانهای قرار گرفته در پس زمینه حی و حاضر بوده باشند باید عرض کنم این نمایش محو گونه پس زمینه ( یا همان بک گراند خودمان که شاید به نوعی هم بتوان گفت بخشی از سوژه و مفهوم عکس در بوکه بوده البته تاکیید میکنم شاید بتوانم گفت بوکه ) بسیار عالی توانسته ذهن مخاطب را درگیر خود سازد و اگر نبوده اند و تنها یک تصویر است باید گفت دیدی بسیار قوی داشته اید اما به هر حال در این ثبت باید گفت
نوجوانی ایستاده و دست از عزاداری کشیده
نگاه خیره شاید به دوردست ها
و افرادی به سینه و سر زنان در عقبه او ذهن ها را برای لحظه ای هم که شده خوب به خود مشغول می کند.
منتظر فرمایشات شما هستم
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
تا خود جناب چگینی تشریف بیاورند عرض کنم که:
در مورد تم رنگی کمی با نظر شما موافقم اما در مورد حضور اون خانم
برعکس به نظر من اگر اون خانم در آن قسمت کادر نبودند عملا وزن بصری صحنه مختل بود
حضور اون خانم با همان حالتی که شما فرمودید و سمت و سوی نگاهش بسیار به موفق تر شدن این ثبت کمک کرده است
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
از بذل توجه جنابعالی بسیار ممنونم. پس زمینه یک عکس بزرگ است. در میدان کاج سعادت آباد به مناسبت ایام محرم نمایشگاهی برپاست و دور تا دور میدان ، عکس های بزرگ از مراسم عزاداری(به ابعاد هر یک تقریباً 2.5 متر در 2.5 متر) نصب گرده اند. در روز عاشورا مجموعه عکسی تهیه کردم که پس زمینه هر عکس، یکی از این عکس های بزرگ است. این عکس یکی از عکس های آن مجموعه است.
ارادتمند
صادق جان سلام
از توجهت متشکرم. راستش به نظر خودم رنگی بودن آن بخش از عکس و تک رنگ بودن این بخش منطقی تر است (ضمن این که قسمت اعظم این بخش که سیاه و سفید شده در اصل هم سیاه بوده است)
در خصوص صورت خانمی که عینک آفتابی زده، اصولاً می خواستم حتماً نگاه را به خود جلب کند که علاوه بر ایجاد نوعی تضاد، تعادل عکس را هم برقرار کند.
ارادت