جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام خدمت همه دوستان
این اولین پست بنده در این انجمنه.....حدود 15 روزی میشه که دارم تاپیکها رو میخونم و لذت میبرم
درخواست کمک و راهنمایی از دوستان و اساتید را دارم.....حدود 6 ماهی هست که کلاس عکاسی میرم و 3 دی ماه ژوژمان آخر دوره است
موضوع ژوژمان حقیر هم عشقه ...... حداقل 7 فریم.....از شرایطش اینه که خیلی عینی نباشه.....یا بعبارت دیگه مفهوم عکس مبین موضوع باشه
سوژه ها یا باید چیدمان باشه یا طبیعی (یعنی کارگردانی نشده باشه)
تا این لحظه برای این موضوع مشکل در ایران که به سختی میشه عشق را در جامعه دید سوژه طبیعی برام سخته هر چند جذابتر به نظر میرسه
متاسفانه تا حالا ایده ای به ذهن ناقص حقیر نرسیده.......یا اگر هم بوده چیدمان بوده
فکر کردم به انواع عشق.....عشق عاشق و معشوق.........عشق مادر و فرزند و حتی عشق پدر و فرزند.........عشق به همنوع......عشق الهی یا معنوی......عشق به حیوانات.....عشق و خدمت
حدود 10 روز وقت دارم و کلافه شدم..........توسایتها هم بدنبال الهام گرفتن بودم ولی نتیجه نداده
تو ایران هم همینجوری عکس از آدمها دردسرهای خودشو داره چه برسه به اینکه موضوع عشق باشه
اگه الهام یا راهنمایی از طرف دوستان باشه بسیار ممنون میشم
ارادتمند - پیمان
ویرایش توسط M.smaelnedjad : Tuesday 15 December 2015 در ساعت 10:36 دلیل: قراردادن عکس
سلام payman عزیز. ضمن خوش آمدگویی به فروم، من خانه سالمندان به ذهنم خطور کرد. در کنار همه غم و اندوهی که در اون محیط وجود داره (به نظر من) لحظه هایی که سالمندان قرزنداشون میبینن و یا رو به دوربین لبخند میزنن سرشار از عشقه.
نگاه معصومانه بچه های روستایی هم یکی دیگه از صحنه های مورد علاقه منه و در فروم خودمون هم کارهای خیلی خوبی از دوستانمون موجوده.