ممنون دوستان
واقعا بحث های شما خیلی خوب بود و ارایه یک عکس خوب مشکل
سعی میکنم در عکس بعدی موارد ذکر شده را در نظر بگیرم
درود بر شما
Printable View
ممنون دوستان
واقعا بحث های شما خیلی خوب بود و ارایه یک عکس خوب مشکل
سعی میکنم در عکس بعدی موارد ذکر شده را در نظر بگیرم
درود بر شما
ممنون٬ راستش در اصل برای یکی از کارهای وب٬ اصل موضوع همین ظرف پلاستیکی بود و بعنوان ظرف سالاد مجبور بودم از همین ظرف استفاده کنم.نقل قول:
ثبت خوبيست ، شايد بهتر ميبيود ظرف محتواي مواد از چيني يا كريستال باشه و زاويه ديد دوربين كمي از بالا و نزديكتر باشه
http://img4up.com/up2/23766092045967563101.jpg
فایل پیوست 23408
102 راه مختلف امتحان کردم که شارپنس عکس وقتی آپلودش میکنم کم نشه. :::angry:::
فایل پیوست 24416
افت کیفیت به دلایل نا معلوم :|
چون هم سایز و هم اندازش درسته
حالا علی جان من کاری با افت کیفیت اش ندارم.
با کادر بندی اش به شدت مشکل دارم.انگار همین الان میز کلا سقوط خواهد کرد....
ممنون از بابت راهنمایی
حالت های مختلف عکس گرفتم ،نمیدونم چرا از این یکی بیشتر خوشم اومد
این هم برای این که آف تاپیک نباشد
فایل پیوست 24432
خوب این خیلی بهتر شد.
توی Food Photography چند چیز بسیار مهمه...
یکی پخت و تهیه غذا.الان از این نظر تخم مرغ نمیرو شده شما تقریبا خوب است جای کار بیشتری دارد می توانید از روغن زیتون استفاده کنید برای سرخ کردن تا زیبا تر باشد و مقداری روغن زیتون هم بر روی اش بمالید تا براق تر شود.تابه ای که تخم مرغ را درون اش می اندازید را از قبل گرم ( نه خیلی داغ ) کنید تا تخم مرغ یک دست تر باشد.سعی کنید در یک تابه بزرگ و پهن این کار را بکنید تا زده دقیقا وسط سفیده بماند و یک سری ریزه کاری دیگر.
و نکته بعدی سعی کنید چیدمان تان به صورتی باشد که در واقعیت هم وجود داشته باشد.اغلب نیمرو را با چه چیز هایی میل می کنند؟
باید به این نکات توجه کنید.که در هنگام چیدمان رنگ بندی و ... مهم است اما باید به واقعیت نزدیک باشد کمتر پیش می آید که فلفل دلمه ای سبز رنگ و تربچه را با تخم مرغ میل کنند.می توانید به جایش مقداری پیاز حلقه شده بنفش و یا سس فلفل قرمز و مقداری جعفری تازه و یا پیازچه فرنگی استفاده کنید.که هم چیدمان زیبایی می شود هم اینکه به واقعیت نزدیک تر است.
سعی کنید از دیافراگم های باز استفاده کنید برای تمرکز بیشتر بر روی سوژ] اصلی ( تخم مرغ ) و کادر را به صورتی انتخاب کنید که تمام اجزا در تصویر دیده شوند مثال خوب اش عکس های آرش عزیز است که در بین ایرانی ها یقینا نامبر وان است و رو دست ندارد .
استفاده از لنز های ماکرو و تیلت شیفت و فواصل کانونی نرمال و تله توصیه می شود ( بالاتر از 50 میلیمتر )
در کادر تان زیاد اجزا را شلوغ نچینید.
و اما نور.....
نور بسیار بسیار مهم است.داستان مفصلی دارد که انشالله بعدا در مورد اش سر فرصت گپ می زنیم.
برای ایده گرفتن بد نیست
500px / Natalia Lisovskaya / Photos