توی منطقه ما برف نمیباره اما این روزها یخبندان صبح ها علف ها یخ میزنند
به خاطر اینکه چهار پست نذارم همه رو در یک پست ارسال کردم.
اگر موردی ایجاد میکنه لطفا مدیرها حذف کنند.
عکسها اگزیف دارند.
توی منطقه ما برف نمیباره اما این روزها یخبندان صبح ها علف ها یخ میزنند
به خاطر اینکه چهار پست نذارم همه رو در یک پست ارسال کردم.
اگر موردی ایجاد میکنه لطفا مدیرها حذف کنند.
عکسها اگزیف دارند.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
زمانی که به فروم سر میزنم، هنگامی که میخواهم تاپیک های عکس ها را باز کنم، به نام آخرین فرستنده حتما دقت میکنم... چه شیرین است وقتی که تاپیک سیاه سفید، اسم عقیل خان را به عنوان آخرین ارسال کننده داشته باشد! آنگاه است که با ولع خاصی تاپیک را باز میکنم چون میدانم با یک عکس فوق العاده مواجه هستم!!! دست مریزاد عقیل خان عکسها واقعا زیبا هستند. (یادمان نرفته آن عکس سیاه سفید چشم نواز از همان درخت معروفتان! همانی که در چهار فصل سال ازش عکس دارید!)
پوزش بابت آف تاپیک. اما عکس عقیل خان نگذاشت تنها تشکر کنم و بروم!!!
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
سلام
عکس ها بهترین مثال برای تردید میان عکاسی رنگی و سیاه و سفید هستند.
مهمترین نقطه قوت عکس ها هم این است که عکاس ، سیاه و سفید را بر رنگی بودن ترجیح داده
تردیدی که بسیاری در آن می مانند و ماه ها درگیر آن هستند.
همیشه حس عکس های سیاه و سفید برایم قویتر بوده
البته اگر بخواهم نقدی هم داشته باشم به نظرم عقیل باید اینجا سیاه و سفید خنثی را بر نمی گزید و اندکی دمای رنگ ر ا ( حدود 20 واحد )کاهش میداد و کنتراست را بازهم بیشتر میکرد اما فقط در نواحی میدتون
با تشکر
ضمنا این فرصتی شد تا انتقاد کلی هم داشته باشم از دوستان
به تایپیک های دیگر هم بها بدهیم به ویژه همین سیاه و سفید
البته لازم نیست هر عکس سیاه و سفیدی در این تایپیک ارسال بشه
به نظرم باید برای ارج نهادن به عکس های سیاه و سفید بهتر است کارهای زیبای سیاه و سفید را
در پرتره ، منظره ، عکاسی معماری و ..... از دوستان ببینیم.
داود معانی
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم...
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
ممنون از ثبت زیباتون
فقط نکته ای که به نظرم اومد بگم این هست که اون قسمتی از بوته درختی که تو سمت چپ افتاده اگه از کادر حذف می شد بهتر بود یا اگر قرار بود در کادر باشد می بایست کامل در کادر قرار می گرفت که در اینجا چون سوژه غالب نیمکت هست، نبودش بهتر از بودنشه
با احترام و ارادت
اگر می توانستم ماجرا را در قالب کلمات بگویم،دیگر نیازی نبود که دوربین را با خود به این طرف و آن طرف بکشم- لویس هاین ( Lewis Hine )