پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
اتفاقا این عکس شما برای من خیلی دلچسب بوددرست هست که ایراداتی از نظر کادربندی و ادیت دارد اما عکس در مجموع عکس خوبیست
از دلایل مورد توجه قرار نگرفتن این است که در سایت به عکس های سیاه و سفید کمتر توجه می شود در حالیکه ماندگاری این عکس بیشتر از عکس های رنگیست و من عاشق این نوع عکس ها هستم
یک راه حل مب تواند این باشد که اصولا نباید عکاسی سیاه و سفید یک ژانر جداگانه محسوب شود و از این رو نباید تایپیک جداگانه ای برایش وجود داشته باشد
وجود چنین تایپیک جداگانه ای نه تنها ارزش دهی به این عکس ها نیست بلکه به نظر کاستن از ارزشهای آن هاست.
اصولا عکاسی سیاه و سفید در تمام ژانرها مانند طبیعت و پرتره و ... وجود دارد و بهترین عکسهایی که از این ژانرها دیده ام سیاه و سفید بوده اند.
اما در مورد عکس شما :
اگر بخواهم یک نقد کلی داشته باشم
ابتدا باید کادربندی از پایین اندکی بسته شود ( کراپ شود )
در مورد ویرایش بر خلاف دوستمون که نظر دادند من معتقدم با حفظ دیتیل ها باید کنتراست را باز هم بیشتر می کردید
یکی از سخت ترین و حرفه ای ترین مراحل ویرایش همین کار است.
شما اگر به عکس های حرفه ای سیاه و سفید در این سبک نگاه کنید اکسپپپوژ عکس پایین است اما دیتیل ها هنوز برقرارند.
کنتراست زیاد در چنین عکس هایی نوازش دهنده روح بیننده است.
اصلا این طور هم می توان نگاه کرد که با حذف رنگ از عکس های سیاه و سفید یکی از زیبایی های بصری در چنین ثبت هایی در کنار کادربندی مناسب المان ها ،
کنتراست بالا و مناسب عکس است.
در کارهای جناب کوروش و نیز جناب حمزه ای من زیاد این نوع سبک را دیده ام
به دلیل ممنوعیت ویرایش عکس ها از توضیح بر روی عکستون خودداری کردم
موفق باشید
داود معانی
درود بر شما
واقعأ ممنونم از حسن توجه شما. راستش من عکس سیاه و سفید زیاد دیدم و اتفاقأ طبق فرمایش جنابعالی بخاطر رسیدن به همون کنتراست خوشایند، کمی نقاط تیره در عکس ایجاد کردم تا با سفیدی امواج کنتراست چشم نوازی ایجاد کند. چون تو عکسایی که دیده بودم بعضی نقاط هم تیره بودند و دیتیلی نداشتند. (نمیدونم شاید من اشتباه میکنم)
در مورد کادربندی راستش سه پایه همراهم نبود و دوربین روی دست و لایو ویو عکس رو گرفتم! یعنی کادربندی بدون تفکر به جزئیات بود. (چون با خانواده بودیم و عجله داشتند!!!)
مورد بعدی که درباره تاپیک جداگانه سیاه و سفید فرمودید کاملأ درست و بجاست. تو هر ژانری عکسهای بسیار زیبایی بصورت سیاه و سفید وجود دارند که اگه در ژانر خودشون آپلود نشن مورد کم لطفی قرار میگیرند.
در مورد عکس های بنده ویرایش آزاد بوده چون که اینجا هستم تا یاد بگیرم. هیچ ادعایی هم ندارم. همیشه معتقد بودم مرگ تدریجی انسان از زمانی شروع میشه که احساس کنه نیاز به یادگیری ندارد.
عکس اصلی را در بخش ویرایش عکس آپلود میکنم. زحمت ویرایشش با دوستان
بی نهایت سپاس
تقدیم به شما
ویرایش پیشنهادی شما
ممنونم
عکس زیباییست و هایلایت های بک گراند جذابیتی به عکس داده اند (اگر روشش را بگویید ممنون میشوم)
نکات ضعف هم می توان به این اشاره کرد که ساختمان کج است و ستون های پشتی احساس می کنم با براش سیاه شده اند که توی ذوق می زند . لامپ هم ترکیب کادر را به هم زده و اگر در کراپ حذف می شد بهتر می شد . موفق باشید