لینکش که سالم است ..!
http://www.irfreeup.com/images/97373637908775831551.jpg
[سلام وسپاس از عکس تون.مشکلی که من می بینم کدری و ماتی زیاد عکسه. اگه ماشین درحرکت ایجاد گرد وغبار کرده و باعث ماتی و مردگی عکس شده متاسفانه من برداشت نمی کنم که گرد و غباری هست یعنی عکستون این موضوع رو القا نمی کنه.می تونستید با استفاده از نرم افزار مناسب این ماتی رو که باعث شده کنتراست عکس بیاد پایین از بین ببرید.
در ضمن پرسپکتیو رعایت نشده. درختان سمت راست عکس افتاده تر از نیمه ی دیگه است.البته خیلی به چشم نمیاد.
سپاس
با سلام
اگه این عکس رو در بخش عکس های مفهومی می ذاشتید بهتر بود. قطعا شما حرف هایی دارید. که می تونید حال خود را از قال دیگران بشنوید. صرف سیاه و سفید بودن نباید شما رو وادر کنه که اینجا عکس رو ارائه کنید. البته این نظر منه. جسارت نباشه.
سپاس
با سلام. یک ثبت بسیار تکرار شده.عکاسی از دو چرخه بسیار تکراریست.اشکالی نداره وقتی که شما از زاویه ای متفاوت به این سوژه دلپذیر می نگرید.مثلا اگه نیمی از دوچرخه رو عکاسی می کنید و راهی رو پیش روی اون می ذارید یا بلعکس راه رفته ای رو به دمباله اون اضافه میکنید. از هرجای دو...میتونید برش بزنید:چرخ جلو یا عقب ،از رکاب یا زین.آنگاه می توانید مفاهیم متعددی رو رو ی دوش دو.. بگذارید.البته با فضاهای مناسب.
خاکستری عکس زیاده و اون رو تخت کرده یک عکس سیاه و سفید باید درجه های مختلف سیاهی سفیدی و خاکستری رو داشته باشه تا عکس خوبی بشه.(کنتراست)
سپاس
درودبا سلام. یک ثبت بسیار تکرار شده.عکاسی از دو چرخه بسیار تکراریست.اشکالی نداره وقتی که شما از زاویه ای متفاوت به این سوژه دلپذیر می نگرید.مثلا اگه نیمی از دوچرخه رو عکاسی می کنید و راهی رو پیش روی اون می ذارید یا بلعکس راه رفته ای رو به دمباله اون اضافه میکنید. از هرجای دو...میتونید برش بزنید:چرخ جلو یا عقب ،از رکاب یا زین.آنگاه می توانید مفاهیم متعددی رو رو ی دوش دو.. بگذارید.البته با فضاهای مناسب.
خاکستری عکس زیاده و اون رو تخت کرده یک عکس سیاه و سفید باید درجه های مختلف سیاهی سفیدی و خاکستری رو داشته باشه تا عکس خوبی بشه.(کنتراست)
سپاس
لطفا اشاره کنید موضوع نقد شما کدام اثر است.
موفق باشید.
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
سلام
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams