یوسف عزیز ؛ خداوند این کوچولوی نازنین را برای شما حفظ کند ، اما عکسی که ازش گذاشتید نه ترکیب بندی مناسب ؛ نه فوکوس مناسب و نه نور و ادیت و .... مناسبی دارد .
به امید دیدن عکسهای زیبا از این دختر ناز
Printable View
یوسف عزیز ؛ خداوند این کوچولوی نازنین را برای شما حفظ کند ، اما عکسی که ازش گذاشتید نه ترکیب بندی مناسب ؛ نه فوکوس مناسب و نه نور و ادیت و .... مناسبی دارد .
به امید دیدن عکسهای زیبا از این دختر ناز
ممنون جناب قدیری از نقد صریح شما , راستش دو سال گذشته خیلی کم فرصت عکاسی جدی داشتم و تنها دخترم باعث شد که ارتباط با دوربین رو به نوعی حفظ کنم . آرشیو خوبی از عکسهای آوینا دارم این عکس رو از میان بیش از چهل پنجاه عکس دیگر مربوط به همان روز انتخاب کردم که از نظر نا آزموده من ترکیب بندی خوبی داشت و در سایز اصلی شارپنس خوبی رو چشمها داشتم و البته نگاه کنجکاوانه و جالب سوژه به دوربین که منو بلاخره راضی به ارسال این عکس کرد - این اولین عکس من بعد از پنج سال عضویت در فروم است و اینطور که معلوم است هنوز به زمان بیشتری نیاز دارم .
ممنون از اینکه وقت گذاشتید
#774کوچولوی خیلی بامزه ایه خدا حفظش کنه.
مهمترین نکته توی عکس شما اینه که وجود کچ لایت در یک چشم و نبودنش در چشم دیگه متاسفانه باعث شده که چشم از حالت طبیعی خودش خارج بشه
به یاد خاطرات گذشته در فروم و دوستان عزیزی که با آنها آشنا شدم. بعد از مدتها یک مشقی کردیم. عکس کیفیت چندانی ندارد اما حال و هوایش را می پسندم.
فایل پیوست 20830
سلام
ایراداتی که به نظر من میرسد :
- کادر افقی : خب طبیعی ترین کادر برای عکاسی پرتره کادر عمودی است که حداکثر استفاده را بتوان از کادر عکس برد و این همه فضای خالی و بدون استفاده نداشته باشیم
- کراپ نامناسب : دست راست کودک از جای مناسبی کات نشده است
- نورپردازی : گویا از دو عدد فلاش استفاده شده است ؛ احتمالا ً یکی در سمت چپ تصویر و مثلا ً با چتر و دیگری باید فلاش سرخود دوربین باشد (اگر اشتباه نکنم)
به دلیل فاصله کم مدل تا پس زمینه و عدم استفاده از فلاش برای روشن کردن پس زمینه ؛ سایه کودک روی پس زمینه خودنمایی میکند که جالب نیست .
در مورد نوع نورپردازی و ایرادات آن هم چیزی که به نظر من میرسد این است که جای یک نور fill (پر کننده) بسیار خالی است ، در بقیه موارد بهتر است دوستان صاحب نظر صحبت کنند .
محل کچ لایتها میتوانست بهتر باشد (اگر ارتفاع فلاش بالاتر میبود) و کچ لایت کوچکتر بهتر بود در ادیت حذف میشد .
پز مدل : به نظرم این پز هم خیلی برای یک کودک مناسب نباشد ، بیش از حد رسمی و بزرگسالانه است و البته در گذشته بیشتر کاربرد داشته
موفق باشید
دخترم زهرا
فایل پیوست 20847
سلام
خوشحال میشیم از رقص باله کودکان هم اینجا عکس هایی ببینیم. :::whistling:::
وحید جان با پزهای قدیمی (کلاسیک یا ... :think:; ) با لباس و موقعیت مناسب عکسای خوبی از کودکان میشه گرفت.
در تکمیل نکاتی که وحید جان گفتند، توی پزهای این شکلی، اگه دست بین زمین و آسمون نباشه و روی یه جایی قرار بگیره حس بهتری توی عکس ایجاد میشه. از کودکان خیلی نمیشه انتظار ژست گرفتن داشت (حتی خیلی از بزرگسالان) ولی اگر دست هم زیر چانه باشه و یا به شکلی باشه که صورت را دفرمه نکنه خیلی بهتره.
پیروز باشید
فایل پیوست 20918
فایل پیوست 20919
فایل پیوست 20920
S.M.Noorbakhsh "خوشحال میشیم از رقص باله کودکان هم اینجا عکس هایی ببینیم."
لطفاً دوستان راهنمايي بفرمايند و عيوب ثبت رو گوشزد كنند... ممنونم
فایل پیوست 21670
F/2.8
1/60sec
ISO 6400
کاهش نویز در لایت روم.
دوستان عزیز لطفاً راهنمایی بفرمائید.
قاب زيبايي نيست. (با توجه به درصدي كه به سوژه اختصاص داده شده و مكان قرار گرفتن سوژه.)
شرايط براي نورسنجي مناسب نبوده به همين دليل توجه بيننده به جاي سوژه به مناطق روشن كشيده مي شود.
سوژه فوكوس نيست (يا در اثر كاستن نويز فلو شده است)
در كل عكس خوبي نشده است
فایل پیوست 21700
Listen:
I Kill you if you lie to me...!
سلام
جناب مير صادقي عكس ممكنه ايرادات تكنيكي كوچكي داشته باشه ولي بسيار بسيار عكس زيباييست. يكي از بهترين عكسهاي كودك اي كه تا به حال در اين تاپيك ديده ام. ممنون از به اشتراك گذاشتن آن.
نام عکس : خنده تمام قد
فایل پیوست 21811
Canon Powershot SX110 IS
از نور پنجره استفاده شده است
http://www.farsiup.com/images/23n0u7f4uitom0ib6mc.jpg
فضای بکگراند خیلی شلوغ شده که اگه دقت کنید و مسیر دیدرو منحرف میکنه که باعث میشه خواسته و ناخواسته مسیر دید تغییر کنه .نقل قول:
ممنون میشم که اشکالات رو بیان کنید تا در شات های بعدی اصلاح کنم
برای رفع این مشکل بهتره یا از دیافراگم بازتری استفاده کنید و یا کمی با وسایلی که دربکگراند هستند فاصله بیشتری داشته باشید .
دراینجا شما با فوکال 18 عکاسی کردید و کراپ اون رو به صورت واید انجام دادید که طول عکس شما کمی بیشتر از حد نیز شده .
که برای نتیجه بهتر برای عکسها پرتره بالاتر از فوکال 85 استفاده کنید .
کودکان ، سوژه هایی هستند که همیشه برای عکاسی آماده اند ، هرلحظه اونها صحنه جالب و زیبا هست .نقل قول:
سوژه اصلا آماده نبود،
چه نامرتب بودنشون چه شلوغ کردنشون و چه ....
مرتب بودنشون هم زیادجالب نمیشه، لحظاتی که برای عکس گرفتن ژست میگیرن حالت مصنوعی میشه و چندان جالب دیده نمیشه .
زیبایی این نوع عکسها به نامرتب بودن و شیرین کاریهای کودکان خلاصه میشه .
سلام :-)
سلام
فایل پیوست 22349
ثبت زیر با استفاده از یک اکتا باکس 120 از روبرو با زاویه حدود 30 درجه
سافت باک 45x65 با گرید در سمت راست به عنوان نور اصلی
(بک گراند به صورت نرم افزاری عوض شده)
http://up4.iranblog.com/images/82064732768409529281.jpg
خوشحال میشوم دوستان و اساتید راهنمایی کنند:
1- اشکالات نورپردازی
2- اشکالات ویرایش
3- حذف کج لایتها لازم است؟ حداقل یکی از آنها یا حتی تغییر محل کج لایتها؟
با تشکر
سلام جناب سعادت عزیز
جای شما خالی پنجشنبه در کارگاه آموزشی پرتره ای که در شهر کرج برگزار شد حضور یافتیم. در آنجا استاد (آقای قبادی) یکی از مهمترین مباحث در اصول نور پردازی را محل کچ لایت ها در چشم عنوان کردند :
بدین صورت که در هر چشم فقط یک کچ لایت باید وجود داشته باشد و محل آن نیز باید در ساعت 2 و یا 10 باشد ، در غیر این صورت محل قرارگیری منابع نوری صحیح نبوده است.
علی ایحال ایشان فرمودند : اگر هم قرار باشد کچ لایت اضافه حذف شود ، باید نزدیک ترین کچ لایت به سیاهی مرکز چشم حذف شود.
عرض ارادت.
اختلاف میان علما پیش آمد ! قبلا جناب محبی فرموده بودند باید در محل 2 یا 10 باشه !نقل قول:
محل آن نیز باید در ساعت 1 و یا 11 باشد
البته یک ساعت خیلی فرق نمیکنه !:::happy:::
استناد به مقاله جناب محبی،که لینکش در امضاشون هست.
شاید دقیقترش ساعت 10:30 و 2:30 باشد (45 و 135 درجه) ... بنابراین باید هم 11 و 1 و نیز همان 2 و 10 معروف، با تلورانس 0:30 قابل قبول باشد.
اما CatchLight که روی سیاهی مرکز چشم بیافتد ...؟ ... مسلماً باید در ادیت حذف گردد.
در عکس مورد بحث، برای ادیت کچلایت ها، هم موقعیت کردن بازتاب سافت باکس که در سمت راست دوربین است و نیز جابجائی بازتاب آکتاباکسبه خارج از سیاهی چشم توام با ضعیف کردن شدت آن، (یا در اقدامی ساده، حذف آن) بنظر مناسب میاید.
همینطور حذف بازتاب نسبتاً تند دو منبع نوری، از نوک بینی کودک با Dodge/Burn
و نیز حذف برخی از خرده موهای پریشان و تنها از روی بک، که ظاهراً یا در DoF نبوده اند، یا در حین Remasking ...
با سپاس از به اشتراک گذارنده ی عکس.
در مورد پست 805
به نظر بنده عکس فاقد ارزش برای این تاپیک است،شاید تاپیک اسنپ شات مناسب تر باشد.
کادر بندی، حالت سوژه و موارد اینچنینی که یک ثبت مناسب این تاپیک را با یک اسنپ شات متفاوت می کند.
حالت سوژه: كودك ژست يك سرباز دوش فنگ را گرفته (طبق آموزش!) اسنپ شات نیست برای برجسته سازی تعمدا در وایدترین حالت گرفته شده
اشکالات کادر بندی را خوشحال میشوم بفرمایید (ایرادات کارم را می خواهم بدانم. قضیه موارد اینچنینی چیست؟)
برای اینکه زیاد آف تاپیک نشه
http://noorim.persiangig.com/image/B...mnbbvfuiul.jpg
اینم کار من.
البته اولین کار من تو این سبک.
خوشحال میشم دوستان ایرادات کار رو بفرمایند.لنز 105 ماکرو نیکون
فایل پیوست 22648
بنظر بنده پست 809 قابل قبول تر است.زیرا حداقل میتوان با حس کودکانه ی سوژه ارتباط برقرار کرد.
موضوع این است که وقتی اینطور در مورد عکسی اظهار نظر میشود، یعنی مشکلات کلیست.
مثلا نمیشود بگوییم که اگر سوژه را در یک سوم قرار بدهید، ثبت خوبی میشود یا اگر فلان کار انجام شود این ثبت عالی میشود.
باز هم به توصیه همیشگی و قدیمی بازمیگردیم: "عکس خوب دیدن"
سلام
ماشالله، کودک تپل، خوش اخلاق و بامزه ای است ! خدا حفظش کند.
اما عکس خوبی نیست. مشکل اصلی فوکوس چشمان است.
برای شروع از نور پنجره، و یکی دو تا ملافه سفید استفاده کنید (به عنوان زیر انداز و فون یا پس زمینه )
به نظرم در شروع هر کاری، هرچه تعداد پارامترها کمتر باشد، شرایط را بهتر میتوان مدیریت کرد. سپس با اضافه شدن تجربه موارد اضافی ( رنگ لباس، رنگ پس زمینه، نور فلاش و ...) به راحتی و با آگاهی میتواند به صحنه اضافه شود.
وقتی در مورد عکسی یک نظر انتقادی صریح میشنویم، نیازی نیست که حتما از منتقد بپرسیم که چرا چنین نظری داده است و یا چرا عکس من، بیارزش است.
این ضربه احساسی باید منجر به جستجو ذهنی مان گردد و سعی کنیم خود علت را بیابیم. با دیدن عکسهای دیگران؟ با خواندن نظرات دیگران در مورد عکسهای دیگر؟ با مقایسه عکسهای خود با عکسهای دیگران؟ و یا روشهای دیگر
جویایی علت نظر منتقد، نباید اولین مرحله این فرآیند باشد.
قدر این ضربه احساسی و نظر صریح دوستان را بدانید که کیمیایی است برای خود.
سلام
در مورد پست 801 بردیا عزیز
در مورد کچلایت مقاله زیر را بخوانید:
RetouchPRO Tutorials
کمی با کادر مشکل دارم! وقتی دستهای سوژه تا این اندازه پیداست چشم به دنبال تکلیف باقی آنها میکاود. پس به نظر من کمی باید بیشتر کراپ کرد.
نورپردازی برای این کودک عالی و مناسب است. فقط بردیا جان حدس می زنم برای وفادار بودن به همان قاعده "دو استاپ بیشاز حداکثر گشادگی!" f5.0 گرفتهاید که موهای سوژه بلر شده است. به خدا قسم f8 , f11 که سهل است اگر f16 هم بگیرید شارپنس آزارتان میدهد آن هم با اندازه سفارشهای مشتری! البته من هم گاهی هوسی دیاف باز میگیرم و اصولاً آیه نیامده که همیشه همهجای سوژه فوکوس باشد اما رنج اصلی کار در آتلیه f8 تا f16 است و من هم این رنج را اختراع نکردهام...بازتر نمیگیرند تا مشکل فوق پیش نیاید...بستهتر هم برای جلوگیری از دیفراکشن نمیگیرند (البته تمام این ارقام تنها در سیستم 35mm کار میکنند و الا در مدیومفرمت همهچیز فرق می کند)
یک کوچولوترهم اگر نگاه سوژه رو به داخل کادر می بود سفیدی چشم وضعیت بهتری داشت.
یک نکته کلی در مورد دستهای سوژه...حتی وقتی مقدار کمی از بازو پیداست. معمولاً از سوژه میخواهم تا دستهای خود را به جای این که بلاتکلیف باشد یا روی قسمتهای پایین پا (ران) گداشته شود، روی قسمت بالایی و بالاترین قسمت ران بگدارد. امتحان کنید! فرم شانه و بازو و در نهایت کامپوزیشن شما حتی در یک پرتره بسته بسیار دلپذیرتر خواهد بود.
پست شماره 810:
جناب خادمی، عکس شما تنها چیزهای خوبی که دارد یک کودک بسیار بامزه است و یک کامپوزیشن خوب! نوردهی و فوکوس و رنگ و باقی مسائل خوب نیستند.
برای عکاسی از بچهها تجهیزات عجیبغریبی لازم نیست...با دو فلاش قدیمی که توسط فتوسل به سقف تاباندهاید یک محیط مطمئن میتوان جورکرد که بچه آزادانه راه برود و شما هم مثلاً بدون لزوم چک کردن نوردهی با خیال راحت با مثلاً f5.6 پشتسرهم عکس بگیرید. (چون دیگر فاصله دوربین از سوژه یا زاویه عکاسی شما شرایط نور را تغییر نمیدهد).
ممنون.البته فوکوس چشمان کمی بهتر بود که وقتی آپلود کردم اینجوری شد. به نظرم ایراد کارم استفاده از f=3 باشه!!!
دفعه بعد دیاف بسته تر رو امتحان میکنم. در ضمن این کوچولو هیچ جوری همکاری نمیکنه که بخوام صحنه بچینم براش!!!!
عکس رو هم شب و با فلاش خود دوربین گرفتم.این عکس بزرگنمایی تقریبا 1:1 داره!!!!!
ادیت عکس مشکلی نداره؟
فایل پیوست 22653
لنز nikon 100 mm 2.8 AI- Manual
[QUOTE=Saadat;264601]ثبت زیر با استفاده از یک اکتا باکس 120 از روبرو با زاویه حدود 30 درجه
سافت باک 45x65 با گرید در سمت راست به عنوان نور اصلی
(بک گراند به صورت نرم افزاری عوض شده)
درود بردیای عزیز..
پیشنهادم استفاده از adjustment brush با کلاریتی 50- برای سافت شدن پوست چهره و نیز یک قلم جدید با کلاریتی مثبت برای چشم ها است.. بسیاری از سایه ها نیز با این روش نرم تر میشوند..
کل پوست را میتوانید با این روش نرم و لطیف کنید.
روی گونه هم یک خال یا لکه کوچک هست که باید حذف شود..
روشهایی دیگری هم وجود دارد با استفاده از ماسک کردن پوست و افزودن یک فیلتر بلر و تغییر blending mood لایه که تمام تصویر را سافت میکند..
به نظر میرسد از هیچ یک از روشها استفاده نشده است..
اگر لازم و مفید دانستی جزییات را هم شرح میدهم.
سوژه دردانه زیبای کیست بردیا ؟
سلام
فایل پیوست 22696
ببخشید، یه جورایی اسنپ شاته. ولی چهره خوشگلی داشت، خواستم دوستان هم در دیدنش سهیم باشند.
پیروز باشید.
با سلام البته من در جایگاهی نیستم که ایرادات کار شما رو بگم ولی چند نکته
بچه بانمکیه
1. مشکل نور رو صورت که کاملا تخت و بی روح است و همچنین رنگ ها
2. شارپنس کم می باشد و یا فکوس اشتباه
3. جدا کردن سوژه از پس زمینه با بی حوصلگی انجام شده
4 . نگاه اگر به سمت و یا نزذیکتر به دوربین بود بهتر میشد.
فایل پیوست 22738
خوشحال ميشم نظر دوستان رو بشنوم.
اديت شده با slver efex pro2
سلام
ببخشید که دیر جواب دادم
از این لینکها بهتر پیدا نکردم؛ نمونه فلاش تریگز:
http://static.lowyat.net/uploads/attach-31/post-10131-1207029449_thumb.jpg
SYK-5 Flash Remote Controller Hot Shoe Flash Remote Slave Trigger (Black) [TIM-44263] - US$ 23.95 : TheInkasMarket.com
وسیلهایست که به یک فلاش متصل میشود و فلاش را همزمان با فلاشیدیگر که آن فلاش دیگر یا روی خود دوربین است یا توسط سیم یا خود توسط تریگر دیگری شلیک شده را فعال میکند
اما در مورد نحوه خرید اینترنتی...باور کنید من مدتهای مدید است که به ناصرخسرو نرفتهام اما وسیلهایست که قیمتش بسته به برند زمانی از 5 تا 30 تومان متغیر بود. زمانی من یک هاما خریدم که بعداً هرچه گشتم دیگر نبود (جای سهپایه و کفشک داشت...سیم سینک میخورد) اما شرکتهای بسیار زیادی از این فلاشتریگرهای اپتیکی تولید میکنند.
دوستانی که مرتب بازار میروند بهتر شما را راهنمایی میکنند.
سلام
آقای مومنی
بنظرم اگر آن شخص پشت سر حذف میشد عکستان زیباتر میگشت
nikond2h+lens55mmf/1.2
[IMG]http://1.dlinks.webuda.com/images/b86d510361fc.jpg[/IMG]
ممنون
شکسته نفسی می فرمائید(- اگه این اسنپ شاته پس اصلش چه جوریاس؟)
نور پردازی خوب فوکوس خوب حالت سوژه عالی و لباس مرتب.
کادر غیر عادی جالب ترش کرده اینکه زمینه خانگی هست نصف گردن بند ناپدید شده کادر کج است لبخند مصنوعی ندارد فقط به طبیعی تر بودن آن کمک کرده و نه بیشتر
حالا دوستان هی ایراداتو بگن خوب من از سلیقه عکاس و این عکس خوشم اومد گفتم بگم.
با تشکر از آقای نور بخش که خوب نوری پخش کردند.
سلام
پست 826:
جناب مومني اگر اون آقا رو (با زير شلواريش) از زمينه حذف كنيد عكس بسيار زيبايي خواهد شد.:::love2:::
پاک آبرومون رفت از دست پسر عمه این بچه ها با اون زیر شلواریش
ممنون از شما و آقا محمد بابت تذکر
در صورت امکان پست قبل حذف گردد همچنین به علت ویرایش اگر کیفیت عکس مناسب فروم نیست زحمت حذف این پست هم کشیده شود
سپاس
فایل پیوست 22836
عکس آقای مقدم :
آقای مقدم با توجه به استفاده از ایزوی 400 نمیدونم چرا در صورت هر دو کودک نویز وجود داره؟
فکر کنم یه جای ادیت میلنگه
ارادت دارم
سلام
با اجازه اساتید یه توضیح کوچک بدم در مورد عکس.
اربعین در خدمت دوستان کرمانشاهی بودم هربار که میخواستم عکسی بندازم متوجه میشدم در اخرین لحضات حداقل یک چهارم کادرو این عزیز پر کرده دیگه کم کم داشت حوصلم سر میرفت که قرار شد یک عکس ازش بندازم و بعد توی عکس انداختنم اذیت نکنه وقتی اماده شدم ازش عکس بندازم غافلگیر شدم از اینکه چه قدر جدی و جالب ژست میگرفت به خودم که اومدم دیدم یه نیم ساعتی سوزم ایشون بود سرتونو درد اوردم خلاصه بعدا که نگاه می کردم دیدم واقعا حس خیلی خوبی به همون عکس اول دارم(البته میدونم نباید انتظار داشت که همون حس منتقل بشه)
فایل پیوست 22994
سلام ...
فایل پیوست 23326
سلام
شایا
افشين دليري عزيز به نظرم صورتش رو روتوش كردي - شخصا ترجيح ميدم پوست ظريف كودكان رو دستكاري نكنم
بخاطر سن کمش و سرمای مختصر مویرگهای صورت بدجور به چشم میزد:
http://img4up.com/up2/24899030660380414443.jpg
بنظرتون بمونه بهتره؟
سلام
پ ن : Subject Distance تا جای که یادمه کمتر از 60 سانت
.