چشمان بسیار زیبا و چهره ی معصومی داره این کوچولو ...
ضاهراً Exif از دست رفته ... Focal Length و Subject Distance چقدر بوده ؟
Printable View
Camera Maker: Canon
Camera Model: Canon EOS 7D
Lens: EF-S15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
Image Date: 2012-02-27 17:30:25 +0000
Focal Length: 40mm
Focus Distance: 0.67m
Aperture: f/7.1
Exposure Time: 0.0063 s (1/160)
ISO equiv: 100
Exposure Bias: none
Metering Mode: Matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
White Balance: Auto
Flash Fired: No (enforced)
Orientation: Normal
Color Space: sRGB
GPS Coordinate: undefined, undefined
Photographer: Farid KamranNia
Copyright: 2012
Software: Adobe Photoshop CS5 Windows
فایل پیوست 23907
جناب آقای رادین
سلام
فایل پیوست 23957
سلام جناب مبین
در مورد این عکس یک سوال داشتم. (با توجه به اینکه در انجمن تایید شده)
در این شاخه عکاسی توقع بیننده عکس از سوژه واضح بودن و فوکوس بودن خود سوژه است (که عموماروی چشم فوکوس میکنیم)
اما در این عکس چهره کودک فوکوس نیست و نقطه فوکوس روی جسم در دست کودک انتخاب شده.
آیا این انتخاب به هدف ما لطمه نمیزند؟
سلام
مورد اول اینکه قرار نیست تمام عکسها مثل هم باشند.اگر قرار بود تمام عکس و تمام کادر فکوس باشد دیگر نیازی به خرید تجهیزات گران قیمت نبود و یک دوربین کامپکت خوب،کافی بود.
در مورد برآورده شدن توقع ببیننده هم،مشتری تعداد زیادی عکس برای انتخاب داشته که فکوس به صورت معمول و روی چشمهای سوژه بوده است.
[QUOTE=mreza1001;270151]علی جان کمی زیادی شارپش کردی تو این سایز اذیت کنندس به نظر من نصف این این هم کافیه
رضا جان حق با شماست ریسایز که شد یکمی بهم خورد]
http://130.0.img98.net/out.php/i245933_img-59841.jpg
پی نویس: اصلاح کانال Red.
آقای بیاتی عزیز
عکستون خیلی قرمز هست.(دیگه ته رنگ رو رد کرده)
شاید کمی روشنتر کردن سایه ها هم عکس را زیباتر کند.
خیلی ممنون :-)
اولین برخوردش با یه عروسک کوکی رقصان و آوازه خان بود ... برای خودمون هم جالب بود این صحنه ... فقط، سبزه از دستش (بعلت دوری از دسترس بودن) در امان ماند lol
درسته ... بکگراند، دیوار سالن بوده و تغییر سفیدی که Gradual ثبت شده، بخاطر نسبت غیر یکنواخت (1:4) در قدرت فلاش های دوطرف سوژه بوده ...
عکس خیلی بدیست.
حداقلهای وضعیت نوری و یا نورسنجی دچار مشکل است.
سلام
شاد باشید....
پ.ن: خدا از این سوژه ها نصیبتون کنه، خودش ژست میگرفت دیگه آدم ذهنش مشغول دادن ژست نمیشد
جناب اقبالی این عکستون رو قبلا قرار داده بودید!
اين كه به نظر يه پارچه سفيد معمولي مياد!
نقل قول:
دوستان تو این عکس پارچه سفید که زیر بچه هست اسمش چیه و از کجا باید تهیه کرد ؟
نقل قول:
اين كه به نظر يه پارچه سفيد معمولي مياد!
سلام :-)نقل قول:
بنظر یک ملحفه ی سفید ساده است. سعید خان بهتر توضیح میدهند :-)
رو مبلی ای بیش نیست :-)، همان ملحفه ای که آقای بیاتی عزیز هم فرمودند
ببخشید بابت آف تاپیک
جناب اسماعیل زاده، نورپردازی و کادربندی بیشتر به عکاسی مد و لباس کودک ممکنه! مربوط باشه تا عکس با موضوعیت خود کودک.
به این علت که در تخصیص وزن بصری مناسب برای چهره ی کودک، کم لطفی شده:
1) یکپارچه شدن موهای تیره در بک تیره (سمت راست)
2) کم بودن قدرت منبع نوری سمت چپ کادر و عدم نورسنجی صحیح - بجای Center Weighted باید Partial یا Spot استفاده میشد؛ چون نور سنج دوربین در حالت Center Weighted ، با وجود آنهمه سفیدی لباس، گول خورده ( Fool شده ! )
3) در نتیجه ی بند 2، Fill Light برای سمت راست صورت نیز کم نور است.
وایت بالانس ناصحیح ( وجود ته رنگ بر روی البسه؛ همچنین سفیدی چشم ) هم که خود، مقوله ای است که بهتر بود رعایت میشد. در Exif دیدم که روی Auto تنظیم شده، که اینجا نیز دوربین، Fool شده.
و در ارتباط با کادربندی، نظری ندارم.
بهتر بود از فلاش سر دوربین استفاده میشد ... نتیجه باید خیلی بهتر از عکس موجود بشود.
چند پست اخیر به شدت ضعیف هستند!
پست 885 حداقل فضای نگاه باید رعایت بشه!!!!
شرمنده بابت آف تاپیک:
توی عکاسی پرتره به سه فضا باید توجه بشه
و اون ها باید نسبت به کادرتون (که کلوز آپ - بی کلوز - مدیوم شات و...) هر کدوم نسبتی دارند
1. فضای بالای سر یا هد روم : فضایی که از بالای سر تا کادر بالایی خالی هست
2. فضای پایین پا یا فوت روم: فضایی که از پا تا کادر پایین خالی هست و معمولا نصف فضای بالای سر هست و در فول شات به بعد وجود داره
3. فضای نگاه یا لوک روم که بسته به جهت نگاه سوژه و همچنین جهت بدن سوژه اگر به طرفی خاص باشه باید فضای مقابل خالی باشه تا حس این جهت نگاه منتقل بشه وگرنه این حس منتقل میشه که کادر به درستی بسته نشده و یا اینکه سوژه جوری به بن بست و یا افسردگی دچار هست (البته اگر با شناخت همین قاعده شکسته بشه برای عکسی که می خواهید سوژه رو مثلا افسرده نشون بدید خیلی هم خوب جواب میده) ولی برای عکس کودک حس خوبی نمیده.
ممنون میشم نظراتتون را راجع به عکس و یا ادیتهای بهتر عکس بدونم (عکس هیچ ادیتی نشده است حتی کراپ هم نخورده)
فایل پیوست 25135
از دوستای عزیزم ممنون می شم اگه نظرشونو بگن.
خواهر زاده من...
بسیار شیطان و عاشق پرتغال...
فایل پیوست 25155
موفق باشید
با سلام
با كادربندي زياد موافق نيستم
حالت كودك شيرين است و اديت رنگ هم به نظر من جالب شده
ولي با كم بودن اكسپوز، زاويه نور، تك نور بودن و كنتراست زياد كار، زياد موافق نيستم.
ولي خدا رو شكر، به نسبت اكثر كارهاي ارسالي در اين تاپيك، حداقل كار شما قابل بحث است و چشم را درگير مي كند!
فعلا...
به جز کادربندی،ویرایش رو هم نمیپسندم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkonegaGua
هنگام ویرایش کمی صورت رو لطیف تر می فرمودید به نظر بنده بهتر بود.
ته رنگ شدید مجنتا دارد احتمالا مانیتور شما کالیبره نیست
پست ۸۹۲
نظر شخصی را عرض می کنم به نظرم این نوع ادیت با سایه های سیاه شدید برای کودکان بیشتر القا کننده فقر و بدبختی و... است در صورتی که ما دختری را تمییز و گل سر زده در محیط آتلیه می بینیم اگر کادر کمی بازتر بود و ادیت خیلی لایت تر از این می بود بهتر می شد.
پست ۸۹۳
دوست عزیز حس شما را با در کار کردن با لنز های منوال روی دیجیتال درک می کنم و بنده هم با لنز ژوپیتر روسی کار میکردم کیفیت و رنگ های بسیار زنده ای دارند اما از همه اینها مهمتر و مشکل تر مساله فوکوس است در عکس شما فوکوس برروی سوژه نیست و گل جلوی آن فوکوس شده. (سوای کادر بندی و ...)
پست ۸۹۴
به نظر من یک عکس خانوادگی است و بهتر بود در آرشیو شخصی نگه می داشتید.
این یک کراپ صد در صد از صورت است و حتی دست روبرو. این عکس به هیچ وجه نمیتواند فوکوس نباشد و با لنز کنون ۵۰ ۱.۸ گرفته شده.
فایل پیوست 25196
بله فرمايش شما درست است .البته فكر ميكنم كيفيت عكسها وقتي آپلود ميشه انقدر مياد پايين كه هر كس ممكن اين اشتباه رو بكنه .
ولي يه نفد در مورد عكستون : سعي كنيد از رنگهاي كه نور زيادي رو ساطع ميكنند وتوجه بيننده رو به خود جلب ميكنند براي پس زمينه پرهيز كنيد.
سربلند باشيد.
ممنون جناب صادقی. خودم هم با رنگهایی که نور رو زیاد بازتاب میدهند مشکل دارم چون متاسفانه CA زیادی روی عکس برجای میگذارند ولی خوب به هر حال در مواردی هم باید استثنا قائل شد ( با اینکه هوای ابری بود باز رنگ زیادی رو بازتاب کرده ). در این عکس هم به نظر خودم نشاط کودکی و رنگها تناسب خوبی ایجاد کرده شاید مقداری نگاه را به سمت رنگها متمایل کند که سعی میکنیم سری بعد با یک فیل فلاش مرتفعش کنم
نمیدونم دیدن دندونهای کج و معوج یه پسر بچه با اون فیگور خاص صورتش چه لذتی داره ؟ :think:;
شاید برای اقوام و بستگانش خیلی هم شیرین باشه اما اینجا...
فایل پیوست 25202
شما از عکاسی کودک چه میخواهید ؟ نورپردازی سنگین با محیط آتلیه و پوز یک استایلیست ؟ یا کودکی بی قید و بند وبا نشاطتر
دندون داشتن یا نداشتن هم از خصیصههای خدادادی کودکیست و برای روشنتر شدن مساله کراپ ۱۰۰ درصد قرار دادم و شما هم اگر از کودکان و نداشتن دندانشان لذت نمیبرید ایرادی بر ساختار طبیعی بدن انسانها نیست.
جناب کشوری فوکوس عکس شما صحیح است ممنون از شما بابت کراپ ها.
برای اینکه آف تاپیک نباشه
فایل پیوست 25203
اگر تکراری بود عذرخواهی می کنم
در تكميل فرمايشات جناب عبايي بايد بگم بهتر بود كادر عمودي براي اين عكس انتخاب بشه تا هم كمتر توجه به سمت گلهاي زرد بره هم كادر از سوژه پر تر شود .در اين حالت 2/3 كادر رو گلها اشغال كرده اند.نقل قول:
این عکس برای نمایش زیبایی گلها گرفته شده یا برای دیدن یک انسان؟!یک کودک؟
در رابطه با پست 893 و تایید فرمایشات دوستان در مورد "وضعیت صورت کودک" به نظر من اتفاقا مطرح کردن اینکه حالت سوژه "خدادای" است نادرست است، و دقیقا عکاس به وظیفش عمل نکرده.
عموم سوژه های غیر حرفه ای و به خصوص کودکان، اگر سعی کنند جلوی دوربین پوز بگیرن، و به ویژه خندیدن، چون به صورت تصنعی ایجاد شده، صورت رو نازیبا میکنه.
یک عصب در مغز که وظیفه نمایش "اشتیاق" رو داره که خنده هم شاملش میشه، تمام اجزائ صورت رو به شکلی زیبا به خنده وا میداره، اما برای خنده مصنوعی انسان فقط گونه رو جمع میکنه و چشم رو تنگ!
پس سعی کنید علاوه بر اینکه حواس سوژه رو از رفتار تصنعی پرت کنید، کاری کنید حالت عادی خودشو پیدا کنه، اونو "واقعا" بخندونین و چندین عکس بگیرید و ببینین با کدومش زیبایی خدادای کودک رو بهتر "ثبت" کردید.
یادم نیست کجا خوندم که عکاسی که از وینسون چرچیل پرتره ای میگرفته و میخواسته چهره واقعی او رو ثبت کنه، پریده و سیگار برگ چرچیل رو از روی لبش برداشته و بعد چهره خشمگین چرچیل رو ثبت کرده.
با سلام و عرض ادب به همه دوستان فروم
در خصوص پست 908:
عكس دختر بچه معصومي به تصوير كشيده شده با خاطرات آلاسكا(بستني يخي)و ژل يخمك!ميميك صورت،پوژ سوژه و تركيب عاليست.
اديت همراستا با معني مورد نظر و هوشمندانه است ولي تاريكي اطراف عكس آيا خطاي Vignetting است يا اين هم بخشي از اديت عكاس.
اما جداي از بحثهاي صورتگرفته بين دوستان اين عكس جناب صبحدل همسو با عنوان تاپيك انتخاب و به اشتراگ گذارده شده است.
فایل پیوست 25245
سلام دوست عزیزاین عکس شما چند تا مشکل داره که در حد بضاعتم خدمت شما عرض میکنم:
1-
کادر بندی تون درست نیست بهتره که هنگام کادر بندی از قرار دادن سوژه در مرکز کادر اجتناب کنید. در خصوص اصول کادر بندی مطالب زیادی را میتونید از طریق جستجو در اینترنت پیدا کنی و در قسمت مقالات سایت هم مطالب ارزنده ای موجوده پیشنهاد میکنم مطالعه کنید
2- بکگراوند مناسبی رو برای عکست انتخاب نکردی چون شدیدا شلوغه و چشم بیننده رو منحرف میکنه، بهتره که قبل از فشردن شاتر دوربین یه نگاهی هم به بکگراوند بکنی
3- عکش شما از لحاظ فوکوس هم مشکل داره،در عکاسی پرتره همیشه باید فوکوس روی چشم سوژه باشه
4- مشکل بعدی عکس شما اینه که خیلی سافته و کنتراست هم پایینه و ته رنگ قرمز هم در عکس شما مشهوده، در ویرایش کردن باید دقت بیشتری به خرج بدی و مطالعتون رو زیاد کنید.
من به شما کادر بندی فوق رو پیشنهاد میدم کمی هم روی کنتراست و شارپنس کار کردم. موفق باشی
ممنون از نظرات دوستان در مورد عکسهای قبلی امفایل پیوست 25288