این دوعکس یکی بانقطه فوکوس مرکزی(تصویرراست) گرفته شده ودیگری بانقطه فوکوس بالایی(تصویرچپ)(دقیق ترین نقطه فوکوس دوربین)[/QUOTE]
تصحیح میکنم تصویر راست بانقطه فوکوس بالا وسصویر چپ با نضطه فوکوس مرکزی.
این دوعکس یکی بانقطه فوکوس مرکزی(تصویرراست) گرفته شده ودیگری بانقطه فوکوس بالایی(تصویرچپ)(دقیق ترین نقطه فوکوس دوربین)[/QUOTE]
تصحیح میکنم تصویر راست بانقطه فوکوس بالا وسصویر چپ با نضطه فوکوس مرکزی.
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
این نرم افزار امکان دارد یک سری موارد را به دوربین شما اضافه کنند ولی مطمینا باعث موارد ذیل میشود
1-گارانتی شما حذف میشود چون دستکاری در نرم افزار داخلی دوربین است
2- مصرف بسیار زیاد باطری
3-بوجود امدن پیکسل رنگی در نقاطی که مختصات x-y در سنسور شما حذف میشود
4-داغ شدن بسیار صفحه حسگر به طوری که باعث بوجود امدن اشکال در سیستم کنترل است
باتشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با عرض سلام خدمت جناب قاسمی گرامی
بنده یه نیکون d7000 دارم که متاسفانه بر اثر یه اشتباه و افتادن پیچ گیره فلاش روی صفحه بالای دوربین که نمایشگر سرعت شاتر و دیافراگم و ... هستش ترک کوچیکی روی اون ایجاد شده که متاسفانه خیلی فکرم رو درگیر کرده.
البته برای جلوگیری از ورود غبار و نم و رطوبت روی اون نمایشگر رو با برچسبهایی که برای ال سی دی دوربین استفاده میشه به اندازه بریده و چسبوندم به نظر حضرتعالی امکان بیشتر شدن اون ترک هستش ؟ آیا امکان تعویض اون هستش ؟ یا اصلا نیازی نیست و فکرم رو درگیرش نکنم؟
با تشکر از محبت حضرتعالی
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام.
دوستان عزیز
من یک کانن 30D دارم و لنز 17-85 متاسفانه چند وقتیه که دوربینم بدرستی فوکوس نمیکنه و هرچقدر هم سعی کردم نشد.
بصورت دستی کار میکنه و در نقاط فوکوس در زمانی که موضوع فوکوس است اجازه شات می ده و بصورت فوکوس اتوماتیک موتور فوکوسش چندین بار کارمیکنه و حلقه فوکوس را می چرخونه ولی فوکوس انجام نمیشه و این کار درحالت زوم یا فاصله کانونی بالا بیشتر رخ میده بنظر شما کارشناسان تعمیرگاه مرکزی مشکل از دوربین یا لنز.
بسیار ممنونم
باسلام
فوکوس لنز Nikkor 300mm f/4D ED IF AF-S از کار افتاده و فقط دستی باهاش میتونم کار کنم...
به دفتر آلومنیوم مراجعه کردم گفتند قطعه مورد نیاز موجود نیست،
لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشگل قابل حل می باشد؟یا خیر؟
باتشکر فراوان
امید جان سلام وتبریک سال نو وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
فکر میکنم منظور شما TFT LCDاست که شکسته نه خود LCD.ایا همین طور است ؟
در هرصورت هم تعویض LCD و هم تعویض TFT LCDدر یکی از مراکز ما امکان پذیر است
چنانچه دستکاه شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد این قطعه به صورت رایگان تعویض میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما شرکت ایده ال دوربین ویا بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
ممنونم جناب قاسمی گرامی.
بله فرمایش شما درسته. ال سی دی زیر اون شیشه یا طلق محافظ هستش و در واقع همون لایه محافظ روی ال سی دی بالا ترک برداشته.
انشالله در اولین فرصت باهاتون تماس میگیرم. و برای ارسال اون اقدام خواهم کرد. جسارتا برای تعویضش چقدر زمان لازمه ؟
چون احتمالا برای سفری که در پیش دارم گذری به تهران داشته باشم و خواستم حضوری برسم خدمت شما.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
سلام
ضمن تبریک سال نو
دوربین G12 بنده با کمتر از 6 ماه و 500 شات کارکرد چند روزه که بعضا به صورت عکسهای ذیل ثبت تصویر می نماید و با زدن ضربه ملایمی به پشت دوربین این ایراد رفع می گردد (البته مطمئن نیستم که ایا با این ضربه رفع می شود یا دلیل دیگه ای دارد) و کاملا بدون اشکال عکس برداری می کند
دوربین دارای گارانتی ایده ال می باشد
در صورت نیاز به سرویس یا تعمیر در ان مرکز با توجه به اینکه من شهرستان ساکنم ایا می توانم با پست ارسال و دریافت نمایم
ضمنا ایراد دوربین چیه و هزینه تعمیر ؟
فایل پیوست 24555
اینم یه کراپ 100%
فایل پیوست 24556
با تشکر
منتظر پاسخ جناب مهندس قاسمی هستم
دوست عزیزم اقای یوسفی
با سلام وتبریک سال نو
متاسفانه اشکال بوجود امده جزو مواردی است که در دوربین سریG12 بوجود میاید وبدون تعارف میتوان نقص کمپانی اعلام کرد
دوربین شما تحت پوشش گارانتی ایده ال است نگران نباشید قطعه اصلاح شده تعویض وبه صورت رایگان تحویل میشود
خواهشمندم در اولین فرصت دوربین خود را به همراه کپی کارت گارانتی به شرکت ایده ال ارسال تا نسبت به تعویض اقدام شود
خواهشمندم حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین