سلام. نمیدونم جایه درستی مطرح میکنم یا خیر میخواستم من رو برای خرید باتری اصل راهنمایی کنید
سلام. نمیدونم جایه درستی مطرح میکنم یا خیر میخواستم من رو برای خرید باتری اصل راهنمایی کنید
با سلام
چند وقت بود از لنز کیت دوربینم استفاده نمیکردم. فقط چند بار به صورت لنز معکوس
الان که لنز رو به دوربین وصل میکنم در همه فواصل کانونی به جز 55 میلی متر هنگام فشار دادن شاتر ارور01 میده. اتصالات رو پاک کردم ولی جواب نداد. دکمه عمق میدان هم کارنمیکنه و موقع فشار دادن صدای خرخر میده. به هیچ عنوان هم نمیشه دیافراگم رو تغییر داد.
چون از این لنز به صورت معکوس استفاده میکنم گرد و خاک داخلش زیاد میره (یک بار هم برای تمیز کردن خدمتتان آوردم) الان هم داخلش کثیف است.
آیا قابل تعمیر هست؟
سلام
کوتینگ لنز من از بین رفته آیا میتونن دوستان درستش کنن؟؟؟؟؟
7d-15-85mm/50mm f/1.8
با سلام
آيا تعميرگاه مركزي فوكوس اسكرين 7D را تعويض ميكند؟
ميخواهم با لنزهاي منوال كاركنم و نياز به فوكوس اسكريني مشابه دوربين هاي قديمي و منوال دارم.
از لايو ويو دوربين نميخواهم استفاده كنم.
لطفاً راهنمايي بفرماييد
سلام
من یه دوربین کانن 500D داشتم که خیلی ازش استفاده نمیکردم و برای همین تصمیم گرفتم که اونو تبدیل به دوربین اینفرارد کنم _ البته یه فیلتر اینفرارد هم دارم _ خوب دست بکا شدم و طبق مراحلی که در سایت lifepixel بود پوشش جلوی لنز رو برداشتم همه چیز خوب پیش رفت ولی وقتی که دوربین رو بستم متوجه شدم که مد های M _ AV _ و Tv دیگه کار نمیکنه و وقتی روی این مد ها قرار میگیرم بجای اونها مدهای دیگه ای مثلا مد پرتره و یا مد فول اتومات فعال میشه و عملا دوربینم فقط بصورت اتوماتیک عکس میگیره و دیگه قادر نیستم دیافراگم و سرعت رو خودم تنظیم کنیم . میخواستم بدونم مشکل از کحاست و آیا تعمیرگاه این مورد رو تعمیر میکنه ؟ من فکر میکنم نرم افزار دوربین ایراد پیدا کرده چون از لحاظ فیزیکی برای لوازم داخلی دوربین هیچ اتفاقی نیافتاد
ممنون
حسین بابایی
سلام داریوش جان و پوزش فراوان درتاخیر ارسال پاسخ
متاسفانه فوکس اسکرین دوربین شما دچار اسیب شده است ومستلزم تعویض است چون قطعه مزبور تحت هیچ شرایطی قابل تعمیر نیست
چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد قطعه مزبور به صورت کاملا رایگان انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به تعویض اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
تعمیرگاه مرکزی دوربین تنها نماینده رسمی خدمات شرکت معظم NIKON در ایران است
بله بخش تعمیرات فلاش در تعمیرگاه مرکزی دوربین فعال میباشد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین مراجعه تا توسط کارشناس قسمت فلاش بازدید و اعلام وضیعت شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین