بله در زمانی که برای چند شات درست میشه ، با گریپ شاتر عمل میکنه و مشکلی نداره .
Printable View
منظورم این عکس هست که حالت کرکره داره و هنگام گرفتن عکس جمع میشه تا نور به سنسور برسه
فایل پیوست 65601فایل پیوست 65602
یکم روش خط افتاد وقتی جاش انداختم، کلا این قطعه چی هست و کارش چیه؟ خط های روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اگه بخواهیم عوضش بکنیم چقد هزینه میبره؟
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
من یک عدد فلاش کانن مدل 430EX دارم که موقع فلاش زدن ناگهان صدای مانند ترکیدن ترقه از داخلش آمد و الان فلاش روشن میشه و روی دیس پلی همه چیزو نشون میده ولی شارژ نمیکنه و صدای سوتی که موقع شارژ میداد رو نمیده بقیه موارد کاملا سالمه(خودم فکر میکنم خازنش سوخته) البته باید متخصص ببینه.
سوال من اینکه فکر میکنید چقدر خرج داره و من بهتر برای تعمیر کدوم یکی از نمایندگی های شما ببرم و چقدر زمان برای تعمیر میبره
با تشکر
سلام جناب قاسمی
خسته نباشید
من 3-4 ماه پیش دوربین 60d با گارانتی ایده آل گرفتم
قبلا دقت نکرده بودم.
الان که عکسهایی که باهاش گرفتم رو میبینم متوجه شدم که یک نقطه قرمز در یک جای خاص تقریبا در تمامی عکس هام هستش.
این یک نقطه همون پیکسل سوختگی هستش؟چجوری میشه فهمید تعداد این نقاط چقدر هستش؟
شنیدم پیکسل سوختگی رو گارانتی با re map کردن درست میکنه.
من الان چه کاری باید انجام بدم با توجه به اینکه دوربین هنوز در گارانتی است؟
آیا هزینه ای دارد؟
چون ممکنه بخوام این دوربین رو تا یک ماه آینده بفروشم.
جناب قاسمی دوربینو از طریق یکی از دوستان که عکاسی دارن و گفتن با شما در ارتباطن دوباره براتون پست کردم(خراسان شمالی..بجنورد)
م دوربینم شش دیه کاننه اگه از بجنورد و اقای داریوش اورانوس بخت باری بدستون رسید متعلق به بنده اس .لطف کنید سنسورو شستشو بدین تست همبکنید .چون مسیر طولانیه دوبارع کاری نشه ..... با سپاس
سلام
دیروز بعدازظهر واسه کنترل سلامت دوربین Nikon D5300 که همون موقع خریده بودم خدمت آقای مهندس قاسمی عزیز رسیدم
واقعا از حوصله و محبتی که واسه تک تک مراجعین صرف میکردن متعجب شدم و بسیار لذت بردم
در عرض چند دقیقه با توجه کامل همه دغدغه و نگرانی من رو از خریدی که انجام داده بودم برطرف کردن (کسانی که این روزها واسه خرید به بازار میرن میدونن من چی میگم)
برخورد گرم و پاسخگویی کاملشون واسه من خیلی ارزشمند بود
فقط خواستم یک بار دیگه از لطف و مسئولیت پذیری ایشون تشکر کنم.
سلام
پس چرا جواب ما را ندادید؟سوالم مبهم بود؟
با سلام و خسته نباشید
من دوربین دیجیتال سونیw120دارم که چند وقت پیش لنزش متحرک شده بود و ثابت نمیموند !بردمش تعمیرگاه مجاز سونی.واسم حلش کردند ..و بابتش40هزار دستمزد گرفتند ولی وقتی اوردمش خونه دیدم عکسها را واضح نمیگیره ..دوباره برم طرف بازش کرد و نتونست کاری بکنه و دوباره 10هزار دیگه گرفت
حالا سوالم اینه که آیا دستمزد بیشتر نگرفته با اینکه کاری واسه دوربینمک نکرد!؟
دوم اینکه میشه این دوربین را تعمیر کرد؟
لطفا بهم بگید من چیکار کنم؟
فکر کنم خود آقای قاسمی جواب بدن بهتر باشه . خوشبختانه روی سنسور نیست
دوست بسیار عزیزم حمید
باسلام و پوزش از شما
حمید جان اشکال بوجود امده مربوط به release shutter است که مستلزم تعویض است .هزینه تعویض برای اعضای محترم سایت عکاسی 480000 ریال و مدت تحویل 24 ساعت است .
لطفا در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
دوست بسیار عزیزم حمید
باسلام و پوزش از شما
حمید جان اشکال بوجود امده مربوط به release shutter است که مستلزم تعویض است .هزینه تعویض برای اعضای محترم سایت عکاسی 480000 ریال و مدت تحویل 24 ساعت است .
لطفا در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
دوست بسیار عزیزم سلام و پوزش از شما در تاخیر ارسال پاسخ
حالت کرکره در دوربین شما قطعه ای بنام پردهای شاتر است که ترکیبی از قطعات سخت افزار و مدار الکترونیک است که در مجموع shutter unit نامیده میشود و ماموریتش ثبت تصاویر به روی صفحه حسگر دوربین است . و عملیات عکاسی در اخرین قسمت ان توسط شاتر انجام میگردد .خطوطی که به روی پرده شاتر افتاده است نگران کننده نیست .شاتر در هنگامی مستلزم تعویض است که اخطارهای دردوربین بوجود میاید که در نرم افزار بخش خدمات گواه بر تعویض باشد و یا شکستگی پرده دوربین و یا به سر رسیدن عدد معرفی شده (تعداد گرفتن عکس )از سوی کمپانی باشد .لطفا از دست زدن به این قسمت اکیدا خوداری نمایید چون احتمال خش افتادن به صفحه حسگر دوربین شما بسیار زیاد است که بسیار خطرناک میباشد .
دوست عزیزم با سلام و پوزش از شما
دوست عزیزم احتمالا با توضیحاتی که جنابعالی فرمودید صدای ناهنجار مربوط به
1-خراب شدن خازن فلاش شما
2- ترکیدگی برد رابطه تخلیه که مجموعه لامپ و اعضای دیگر است
لطفا توضیح بفرمایید ایا چراغ تایید فول بودن فلاش روشن میشود یا خیر
در صورتیکه چراغ تایید شارز روشن شود قسمت تخلیه قطه و خرابی خازن کنسل است در غیر اینصورت قسمت شارز تغذیه قطع گردیده است
لازم به ذکر است بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین فاقد نمایندگی در سراسر ایران است .لطفا در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست بسیار عزیزم
با سلام و تشکر از شما برای خرید محصول با گارانتی ایده ال دوربین
بله حدس شما درست و نقطه اعلام شده پیکسل میباشد . نگران نباشید دراولین فرصت با در دست داشتن کارت گارانتی به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال مراجعه تا نسبت به رفع اشکال توسط نرم افزارخصوصی کمپانی معظم کانن که تنها در اختیار نماینده رسمی خدمات در ایران است اقدام گردد. لازم به ذکر است پیکسل سوخته به کرار جزو موارد رایگان گارانتی شرکت ایده ال میباشد .لطفا در هنگام مراجعه اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
دوست عزیزم سلام و پوزش فراوان در تاخیر پاسخ
مطمینا پس از تعمیر لنز دوربین شما توسط نرم افزار باید adjust af شود در غیر اینصورت عملیات فوکس شما صحیح نمیباشد .ایا مجددا دغدغه فوکس بد دارید . چنانچه مشکل شما در ان مرکز انجام نگردید دوربین به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال ارسال تا نسبت به رفع اشکال توسط نرم افزار اقدام شود .لازم به ذکر این اشکال به صورت رایگان رفع میگردد . در انتها خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرگت ایده ال دوربین
با عرض سلام خدمت آقاي قاسمي و همكاران ايشان در تعمير گاه مركزي. لطفا در مورد فراخوان جديد نيكون براي دوربين دي ٧٥٠ توضيح دهيد؟ در صورت اجراي اين طرح آيا كل قسمت اتوفوكوس عوض ميشه؟ اين تعويض در مركز شما انجام ميشه يا خارج ميفرستيد؟ يادم ميان سال ١٣٨٨ كه دوربين دي ٥٠٠٠ من جهت فراخوان خدمت شما آوردم حدود ٤ ماه طول كشيد تا دوربين آماده شد. اين زمان براي دي ٧٥٠ تقريبا چقدر است؟
با سلام
من 2 ماهی است یه کنن 60d گرفتم الان چند روزیه 4.5 تا شات که می گیرم قفل می شه error 77 می ده.لطفا راه نمایی کنید.
سلام دوستان یه سؤال دارم
من یه لنز 15-55 نیکون دارم لنز کیت 3200 یه چند مدتی هست هم بد فوکوس میکنه و در خیلی موارد هم فوکوس نمیکنه
از داخل ویزور تصویر تاری نداره ولی بعد از گرفتن عکس خیلی تار میشه به طوری که با 55-300 مقایسه میکنم خیلی مشهوده و کاملاً این موضوع مشخصه و کلا عکس فلو میشه
روی خط های جدا سازی نور هم توی عکس خطای کروماتیک نداره ولی هر خط یه کشیدگی داره در عرض به طوری که باعث شده شارپ از بین بره
می خواستم از اساتید راهنمایی بگیرم مشکل از کجاست و هزینه تعمیرش حدود چنده
سلام
ببخشيد فلاش نايسين ٨٦٦مارك٢
دارم
ولي فلاش ظاهرا از جا افتاده و فقط صداي زوم مياد ولي هيچي عقب جلو نميشه
آيا قابل درست شدن هست؟
یک دوربین فیلمبرداری MDH1 دارم یک نقطه کوچک روی تصویر هست که چه زوم کنم چه نکنم اندازه اش تغییر نمیکنه
این نقطه پیکسل سوخته هست؟
چه کار کنم؟
تو مشهد جایی برای تعمیر هست؟
یک دوربین دیگه به تلویزیون وصل کردم و تلویزیون را چک کردم کاملا سالم بود.
ممکنه غبار روی سنسور دوربین باشه،؟
شما مطمینی پیکسل سوخته باید با زوم کردن بزرگ بشه؟
راستش من که موردی رو در باره دوربین خودم دیدم که تقریبا مطمئن بودم پیکسل سوختگیه (البته آخر نفهمیدم بود یا نه چون تو شب و تاریکی وجود داشت اما تو روز نه) با زوم کردن بزرگ میشد. و قاعدتا باید با زوم کردن بزرگ بشه مگر این که شما تصویر را تا 100 درصد بزرگ کنید که در این صورت احتمال بزرگ تر نشدن نقطه هست به نظر من تو کامپیوتر و یا صفحه دوربین تصویر را تا جایی که امکان داره بزرگنمایی کنید و ببینید چه اتفاقی می افته.
اصطلاح پیکسل سوخته متاسفانه پارادوکسی داره که گاهاً با هم قاطی میشه. در سخت افزار کامپیوتری، پیکسل سوخته، همان پیکسلی هست که در مانیتور به صورت تک رنگ ثابت در میاد و در تمامی شرایط ثابته، در LCD موبایل، تبلت، مانیتور، TV و ... هم همین گونه هست.
اما در دوربین فرق میکنه. به دوربین ممکنه دارای پیکسل سوخته LCD باشه که طبق شرایط بالاس. و ممکنه دارای پیکسل داغ ( HOT Pixel که به اشتباه پیکسل سوخته نامیده میشه ) باشه، در این حالت وقتی از نوردهی با زمان بالا استفاده بشه، تعدادی پیسکل به رنگ های کاملاً متمایز در عکس ظاهر میشه و براحتی با نرم افزار خود دوربین یا در فتوشاپ و ACR قابل رفع هست.
اگر مانیتور دوربین دارای پیکسل سوخته باشه همیشه و در همه حال ثابته حتی در Live View و اگر سنسور دارای Hot Pixel باشه، معمولاً در شرایط نوردهی با زمان طولانی رخ میده.
امیدوارم کمکی به دوستان کرده باشم.
دوست عزیزم با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نقاط اعلام شده در بهترین شرایط جهت بازدید REW میباشد و اگر نقاط قرمز -ابی -سبز وحتی سفید در تصاویر است مطمینا نقاط مرده میباشد و مستلزم اصلاح و جایگزینی مجدد توسط نرم افزار کاملا خصوصی شرکت معظم کانن است که انحصارا در اختیار بخش فنی است
دوست عزیزم مخمد
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
محمد جان چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین است در اولین فرصت به یک از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال توسط نرم افزار خصوصی نیکون اقدام نمایم . این مشکل توسط ابزارالات ونرم افزار خاص انجام میگردد .لطفا در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم با سلام وپوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
احتمالا پس از ضربه به فلاش شما قسمت کد دهنده زوم فلاش شما خراب و باعث شده است فقط صدای موتور شنیده شود .خواهشمندم در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه و اعلام قرمایید از اعضای مخترم سایت عکاسی هستید تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری گردد
با سلام
بالاخره دوربین من با کش و قوس فراوان به دستم رسید قابل ذکره که این دوبار پست کردن به تهران برای شستشوی سنسور 85 تومن برام آب خورد .از قرار جناب قاسمی عزیز با این دوستمون که آتلیه دارن و دوربینو از طرف ایشون پست کردم تماس هم گرفته بودند و عذرخواهی کرده بودند بابت مشکل پیش اومده که جا داره همین جا از پیگیریه جدیشون تقدیر و تشکر کنم و عرض کرده بودند که خودشون شخصن دوربینو چک میکنند و بعدش ارسال میکنند (بازم از لطفتون ممنون).
ولی خوب فقط میتونم بگم مشکلم تا حدودی حل شده بود به لحاظ تماس جناب قاسمی و تاکید بنده و چندین بار تماس دوستم من انتظار تمیزی صد در صدی داشتم . در ادامه صحبتهام عکسی که از آسمان گرفتم رو میذارم تا دوستان آگاه نظر بدن
فایل پیوست 66038
اینم لینک سایز بزرگترش : لینک
همه گوشه ها رو ببینید . به اضافه چند جایی در وسط تصویر دو تا لک بزرگ در پایین سمت چپ .
این برای بار دوم بود که دوربینو میدادم برای شتسشویه سنسور یکبار وقتی کراپدار داشتم که کاملن راضی بودم و ایندفعه هم به خاطر رضایت اون بار فرستادم.
شاید من انتظار بیجا دارم و نباید کاملن تمیز بشه و یا همکاران جناب قاسمی سهل انگاری میکنند .عکسها رو هم به خاطر قضاوت دوستان فرستادم .سایز بزرگترش حجمی نداره اونم ببینیند. جناب قاسمی عزیز شما هم ببینید خبره تر و آگاه تر از همه خود شمایید .
این مشکل حس عکاسی رو اصلن ازم گرفته .(با یکی دو تا ده تا لک میشه کنار اومد در فتوشاپ ولی خوب تعدادشون زیاده)
ممنون
دوست عزیزم هادی
با عرض سلام و تشگر از تذکر شما
لازم به ذکر است شتشو کامل صفحه حسگر انجام گردید ولی در تصاویر کثیفی دیده میشود که به نظرم به صفحه حسگر نچسبیده است و بوسیله باد پوار رفع میشود . لازم به ذکر است که کلیه کثیفی بوجود امده در کلیه دوربینها مربوط به جذب بار منفی است .نگران نباشید لطفا ادرس خود را پیام خصوصی نمایید تا یک کیت تمیز کننده به صورت کادو برای شما ارسال و توضیحات کامل شتشو به شما اعلام گردد. پوزش مجدد اینجانب را بپذیرید
دوست عزیزم با سلام و پوزش در تاخیر پاسخ
نقاط اعلام شده به رنگ قرمز -ابی -سبز و حتی سقید مربوط به بالا رفتن حرارات داخلی main bord است که باعث بوجود امدن نقاطهای رنگی میشود که اصطلاح پیکسل سوخته میباشد .رفع این اشکال استفاده از دیتاهای ارسالی از طرف کمپانی و جایگزینی توسط نرم افزار است . چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین در اولین فرصت به یکی از مراکز خدماتی ما مراجعه تا نسبت به رفع اشکال به صورت کاملا رایگان اقدام شود .
متشکر که پاسخ دادین
من از گارانتی شما و این که چه دوربین هایی را گارانتی میکنید اطلاعی ندارم اما ظاهرا تنها گارانتی که تو ایران برای برند olympus وجود داره دایا سیستم هست (اگه اسم بردن خلاف قوانینه عذر میخوام). الان باید چه کار کنم. آیا راهی هست که خودم این مشکلو برطرف کنم یا فقط باید با گارانتی تماس بگیرم؟ در کل من چطور میتونم پیگیری کنم.
اگه سوالم خارج از بحثه عذرم میخوام.
با تشکر خیلی زیاد.
با سلام
جناب قاسمی صحبت از ورود و وجود دوربین های refurbished و به قول بازاری ها ریف در ایران بیشتر شده و در اغلب موارد نام و نشان فروشگاه یا سایتی که این دوربین ها رو عرضه می کند به گارانتی ایده آل می رسد.
لطفا در صورت تمایل کمی توضیح بدهید آیا اصلا شرکت ایده آل این قبیل دوربین ها را مانند دورین های آک گارانتی می کند که فروشنده ای بتواند آنها به عنوان دوربین نو و با قیمت بالا بفروشد ؟
و اینکه نکته و موردی در این باره وجود دارد که خریدار بتواند زریف بودن دوربین را در هنگام خرید تشخیص بدهد ؟
در مورد سوال آخر من هم مدتهاست سوالی مشابه دارم اما بنا به دلایلی مطرح نکردم
بارها دیدم که تجهیزات دست دوم را گارانتی ایده آل میکنند و میفروشن آیا این کار اعتماد من مشتری را از بین نمیبرد؟ یا نمونه دیگر تعویض باتری های دوربین هاست که باز هم با گارانتی ایده آل فروخته میشوند
آیا نباید دوربین وارد شده پلمپ باشد؟ حداقل باید پلمپ بوسیله شرکت ایده آل انجام شود تا دست فروشنده از محتویات داخل کارتن کوتاه باشد متاسفانه با چشم خودم دیدم که دست فروشنده ها تعداد زیادی برچسب ایده آل وجود دارد و بعد از هرسری باز کردن کارتن دوباره آن را برچسب میزنند!
من به شخصه با وجود اینکه ایده آل را کاملا قبول دارم در خریدهایم بسیار مردد و با ترس خرید میکنم چراکه به فروشنده ها اطمینان ندارم
ای کاش فکری برای این موضوع شود به خدا قسم خریدار گناه دارد که جنس در حد نو را بجای نو بخرد ، به خدا قسم خریدار گناه دارد که باتری تقلبی به آن داده شود.
ارادت دارم جناب قاسمی و بابت زحماتی که تا به امروز برای شما داشتم تشکر میکنم
اصلاً وجود داشتن برچسب پلمپ در اختیار فروشندگان خیلی عجبیه و غیر قابل تحمل!
چند روز پیش یکی از دوستان 7100 نیکون آکبند خریده بود وقتی درب جعبه رو باز کردیم، با چنان صحنه عجیبی روبرو شدیم کم مانده بود دو فروند شاخ محترم بر کله مبارک روییده بشه !
دو عدد سی دی نرم افزار کنون در بسته دوربین 7100 نیکون! آنهم آکبند، که 100% در فروشگاه آکبند شده.
حیف گوشیم دوربین نداشت وگرنه ثبت زیبایی میشد :::angry:::
خواستم این نکته رو خدمت جناب قاسمی ( که همیشه زحماتمان گردن ایشان هست و جا داره از همین جا خدمتشان خسته نباشید بگم ) عرض کنم تا تمهیدات جدیدی برای مقابله با این قبیل موضوعات بیندیشند.
اگه خدا بخواد امروز خدمتتون میرسم بابت تعمیر HS20فوجی؛ ممنون جناب قاسمی بابت پیگیری هاتون و پاسخ هاتون.
فقط خواستم اگه امکانش باشه حدود هزینه رو بهم اعلام کنید برای :
لنز بر اثر ضربه کاملا لق شده و دوربین که روشن میشه، خطای فوکوس داده میشه؛
LCD شکسته و نیاز به تعویض داره؛
چرم های روی بدنه جدا شدن و با کمترین فشار جابجا میشن؛
قسمت مادگی مربوط به سه پایه هم شکسته و نیاز به تعویض داره؛
و بطور کلی یه سرویس و تمیز کاری کامل میخوام برام انجام بشه.
متاسفانه دوربین بر اثر دو تا سانحه پشت سر هم به این وضعیت افتاده....
احتراما لنزی با سریال 5135677 خریداری کردم که برای فعال شدن گارانتی،روی کارت گارانتی نوشته بود به صندوق بندازید یا در سایت ثبت و کد رهگیری دریافت کنید
حال من دو مشکل دارم
اول اینکه سایت، کد رهگیری نمی ده و فقط پیغام "ثبت شد" رو میده
دوم اینکه هرچی سریال رو سرچ میکنم، پیغام میده که چنین چیزی ثبت نشده!
الان نمیدونم گارانتی فعال شده یا نه
ضمن اینکه هر از گاهی که با لنز جدید، شات میزنم، دوربین پیغام Error 01 Connector is faulty رو میده و دوباره که شات میزنم، خطا از بین میره و بعد از مدتی دوباره ظاهر میشه. کانکتور لنز رو با گوش پاک کن و الکل سفید تمیز کردم و از جا افتادن کامل لنز هم مطمئن هستم
سلام به همگی من یه دوربین سونی آلفا100 دارم که مشکلی براش پیش اومده رمو که داخل دوربین میزارم پیام no cardمیده نمیونم رمش مشکل پیدا کرده یادوربین کسی هست بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
جناب قاسمی با سلام.مانت لنز 105-18 بنده شکسته است.چه وقت میتوانم برای تعویض مراجعه کنم(از اهواز می آیم) و تعویض آن چه مدت طول میکشد و هزینه آن به چه مقدار میشود؟
عرض سلام و خسته نباشید
دوربین canon ixus 105 بعد از مدت کوتاهی از روشن بودن خطای e32 میده و خاموش میشه
اگر ممکنه حدود هزینه تعمیر رو بفرمایید
سپاس
مموری تو کامپیوتر چک کردم ظاهرا سالم بود ولی مموری دیگه ای ندارم که تودوربین چک کنم اگه ازمموری نباشه از چی دوربین میتونه باشه ممنون از لطفتون
مموری رو توکامپیوترچک کردم ظاهرا سالم بود مموری دیگه ای پیدانکردم که تودوربین چک کنم اگه از مموری نباشه از چی دوربین میتونه باشه ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام و قدردانی از راهنمایی های بی منتتان
بنده یک لنز کیت 18-55 روی دوربین Canon EOS 350D دارم که دیروز پس از یک اتفاق (مطمئن نیستم یا ضربه خوردن ، یا سردی هوا یا ...)، زوم فقط تا 35 میلی متر می آد و اینکه یه چرخش بزنه بره خط سفید روبروی 18 میلی متر قرار بگیره متاسفانه رو 35 قفل می کنه و دیگه اینکار صورت نمی گیره. یعنی علنا نمی تونم از 18 یا 24 میلی متر استفاده کنم. البته اوایل این اتفاق موقعی که زوم لنز رو می چرخوندم یه صدای تاق شنیده می شد اما الان دیگه صدا هم نمی آد. می خواستم بدونم مشکل از کجاست و اینکه ارزش تعمیر کردن رو داره یا اینکه به فکر یه لنز جدید باشم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه بایدچی کارکنم ممنون میشم
ممنون از راهنماییتون ولی قسمتی که تودوربین اونو فورمت میکنم غیر فغال شده وکار نمیکنه
دقت کنید دکمه قفل مموری روی Lock قرار گرفته نشده باشه:
فایل پیوست 66735
درضمن با توجه به اینکه تازه واردید عرض کنم، اینجا هر مسئله ای تاپیک اختصاصی خودش رو داره. عنایت بفرمایید مسائل و مشکلات رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید تا سریع تر به جواب برسید
موفق باشید
(قابل توجه مدیر)
ای کاش دوستان این مکان را شلوغ نکنند تا جناب قاسمی آسانتر بتوانند به دوستان پاسخ دهند
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز و پوزش فراوان در تاخیر پاسخ
باید به عرض شما برسانم به زودی در سایت ایده ال دوربین قسمتی فعال میگردد که دوستان با ارسال شماره سریال دوربین یا محصول خریداری شده از وضیعت دوربین و یا محصول دیگر اگاه خواهد شد . در ضمن خواهشمندم در هنگام خرید چنانچه مایل بودید میتوانید به بخش فنی مراجعه تا کلیه اطلاعات را راجع به خرید یک محصول خوب اعلام نماییم . این اطلاع راجع به وضیعت شاتر - تایید سریال - باطری و کلیه لوازم است
استاد بزرگوار جناب اقای شهبازی با عرض سلام و تشکر از شما
بینهایت از جنابعالی متشکرم و باید به عرض برسانم در پروسه جدید که انشالله از فردوین ماه انجام میشود کلیه فروشگاههای که محصولات خود را با گارانتی ایده ال بفروش میرسانند به لوح جدید نماییدگی مجهز میگردند و کوچکترین تخلف منجر به باطل شدن نمایندگی و همچنین خسارت کلی به مصرف کننده میشوند .لازم به ذکر است از دوستان و سروارن گرامی ضمن تشکر از خرید محصول با گارانتی ایده ل به عرض میرسانم به زودی خط ارتباطی مستقیم اینجانب با فقط اعضای محترم سایت عکاسی برقرار که چنانچه امکان امدن به بخش فنی ایده ال و بخش فنی را نداشتند بوسیله ارتباط با خط مستقیم اینجانب کلیه وضیعت دوربین و تایید محصول به اطلاع و چنانچه کوچکترین کوتاهی انجام گردد شخصا و راسا پیگیری انجام میگردد
ببا تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین