با سلام خدمت جناب آقای قاسمی!
می خواستم بدونم که باز و بسته کردن بیش از حد لنز روی بدنه مشکلی که برای بئنه ندارد و اینکه باید در حالت روشن لنز رو عوض منیم یا اینکه دوربین خاموش باشد.
با سلام خدمت جناب آقای قاسمی!
می خواستم بدونم که باز و بسته کردن بیش از حد لنز روی بدنه مشکلی که برای بئنه ندارد و اینکه باید در حالت روشن لنز رو عوض منیم یا اینکه دوربین خاموش باشد.
يه نويسنده با قلمش در مردم نفوذ ميكنه ويه عكاس با نگاهش
با سلام و عذرخواهی فراوان
دوست عزیز از اتفاقی که افتاده بسیار متاسفم
مطمینا بخش فنی از دستگاه جنابعالی اشکالی ندیده اند واظهار نظر بابت سالم بودن کرده اند
خواهشمندم در صورتی که مایل هسیتد ادرس و تلفن موبایل خود را خصوصی ارسال تا توسط عوامل جهت تحویل دوربین شما اقدام شود تا بوسیله نرم افزار خصوصی نسبت به اشکال واصلاح اقدام شود
درب لنز برای جنابعالی ارسال می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
با س
دوست عزیز از اتفاقی که افتاده بسیار متاسفم
مطمینا بخش فنی از دستگاه جنابعالی اشکالی ندیده اند واظهار نظر بابت سالم بودن کرده اند
خواهشمندم در صورتی که مایل هسیتد ادرس و تلفن موبایل خود را خصوصی ارسال تا توسط عوامل جهت تحویل دوربین شما اقدام شود تا بوسیله نرم افزار خصوصی نسبت به اشکال واصلاح اقدام شود
درب لنز برای جنابعالی ارسال می شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربینلام وعذرخواهی از شما
با سلام وتشکر از شما دوست عزیزم
متاسفانه اشکال ارو 30 مربوط به مکانیزم شاتر ومیروباکس است
در بعضی از مواقع توسط نرم افزار کانن تعداد شاتر در مواقع خراب شدن کمتراز حد استاندارد ومعرفی شده کانن است بنابراین از شما خواهش می کنم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا بوسیله نرم افزار کانن اعلام وضیعت خرابی شود وگزارش کاملی از اتفاقی که بوجود امده به شما بدهیم
در نرم افزار کانن اعلام وضیعت کاملی راحع به اشکال بوجود از مبدا وجود دارد.
منتظر شما هستیم
در ضمن چنانچه دوربین شما دارای گارانتی ایده ال باشد این اشکال بصورت رایگان جهت اعضای محترم سایت عکاسی انجام می شود
شود یک
دوست عزیزم با تشکر ازشما
شاید باز وبسته شدن زیاد لنز باعث لقی کمی در انتهای لنز بوجود بیاورد
راجع به سوال دوم حتما جهت هر عملیاتی در دوربین خود از جمله وصل کردن به کامپیوتر -باز وبسته کردن لنز -تعویض مموری ونصب فلاش خارجی حتما باید دوربین خاموش شود تا دچار اشکالات احتمالی نشود
دوستان می خواستم بدونم میشه لنز رو روغن کاری کرد که نرم تر بشه ؟؟؟ من یک لنز 18-55 دارم (Canon) که هنگامی که میخوام زوم کنم نرم و روان نیست ؟؟؟ چاره ای داره؟؟؟
دوست عزیزم بهنام با سال وتبریک عید فطر
شاید بدون تعارف قاتل شماره 1دوربین ولنز روغن است
سفت بودن لنز شما مربوط به عدم کارکرد استاندارد لنز وقسمت حلزونی ومکانیک لنز است خواهشمندم جدا از این کار پرهیز کنید
در صورت تمایل به یکی از مراکز تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود
با تشکر بخش فنی تعیمرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین