ضمن تشکر از شما، نه بیمه دارد و نه گارانتی در هر حال بیارم خدمتتون تعمیر می فرمایید؟
ضمن تشکر از شما، نه بیمه دارد و نه گارانتی در هر حال بیارم خدمتتون تعمیر می فرمایید؟
درود بر شما جناب قاسمی
وجود یک مورچه ی زنده داخل لنز نو ( با گارانتی ایده آل خریداری شده ) نشانگر چیست ؟
جسارتا جای جناب قاسمی جواب میدم تا خودشون خدمت برسن
داشتن بیمه یا گارنتی ایده آل فقط نشون دهنده تعهدی است که شرکت برای انجام خدمات اون کالا داره (تا اونجایی هم که من دیدم برای ارائه خدمات تلاش زیادی صورت میگیره) و نشون دهنده این نیست که کالا حتما توسط ایده آل وارد شده و به فروش میرسه.
در ضمن اگر مورچه زنده داخل لنز بوده نباید مدت زیادیاز ورودش به لنز گذشته باشه.
سلام...در ضمن اگر مورچه زنده داخل لنز بوده نباید مدت زیادیاز ورودش به لنز گذشته باشه.
البته زنده بودن مورچه دلیل به تازه بودن ورود نیست! مورچه تا 3 ماه بدون تغزیه زنده میمونه...
تو یه کتاب معماری خوندم...
شرمنده از اف تاپیک
تجهیزات : دوربین
بله، بنده هم نگفتم که شرکت گارانتی-کننده اون لنز رو وارد کرده :) طرف ادعا کرد از ژاپن خودمون وارد کردیم !! جالب این که روز اول گفت: همین امروز صبح خریدم، اینم فاکتور خریدش !!!
در مورد زمان اندکی که شما اشاره کردید، به فروشنده هم همین موضوع رو گفتم. گفت روز اول که شما تست کردی توش مورچه بود ؟ گفتم اونموقع دیده نشده، ولی الان داره دیده میشه. گفت همون موقع باید عنوان میکردید.
ما لنز دست دو که نمیفروشیم آقا، حتماً پیش شما بوده رفته توش ( من بودم که بدهکار شدم ... فکرش رو بکنید ! مورچه بره تو 200-70 ورژن II اونم توسط خریدار ! پس باید فاتحه ی سیلینگ کنن رو خوند. فروشنده گفت من لنز فروختم، سیبیل مشتری رفته توش !!! اومده مدعی شده، سیبیل رو در آوردیم و مطابقت دادیم با سیبیل مشتری، به همون بوری سیبیل خودش بوده !!!!!! ) نهایتاً با کلی کشمکش و یه پرداخت مبلغ اضافی ( بابت اینکه از هفته پیش تا الان این لنز 250 تومن گرونتر شده و منه فروشنده متضرر میشم و اینا)، یکی دیگه گرفتم که پشت دستم رو داغ کنم که دیگه این چیزا رو از داخل کشور تهیه نکنم. حتی از همین فروشگاه های بظاهر معتبر و در مجتمع های معتبر !!
جالب بود میگفت میدم برات بازش میکنن، مورچه رو درش میارن. (مورچه، طفلکی به پشت عدسی جلوئی له و لورده شده بود) تو دلم گفتم، این لنز که یه دفعه باز شده و توش مورچه رفته ... دفعه دوم باز بشه حتماً توش شاپرک هم پر پر میزنه یا غورباقه واسمون ابوعطاء میخونه و میافته گردن من خریدار. ( البته خدا میدونه دومی باز شده یا نه، ما که به روی مبارک خودمون نیاوردیم، فقط از گذشت روزگار درس گرفتیم .... و "تجربه به گرانی بدست میاد" رو کاملاً وجدان کردیم )
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
لطفا راهنمایی کنین چه جوری از رشت دوربین رو بفرستم.آدرس،تلفن
و اینکه تعمیر ارور 30 چقدر طول میکشه؟
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال در موقعی بوجود می اید که قسمت لرزش گیر حسگر فعال نشود ومدار لرزش گیر که از فلاش تغذیه می کند کار نکند این امر باعث می شود مدار لرزش گیرغیر فعال شود
وارور06در دوربین بوجود بیاید
فعال کردن SENSOR CLEAN انقدر محسوس نیست که باعث شود صفحه حسگر کاملا تمیز شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین