رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
بنده هفته گذشته جهت انجام سرویس دوره ای که برای اعضای سایت گذاشته بودند مراجعه کردم
همینجا میخواستم از برخورد بسیار خوب کارکنان محترم تعمیرگاه مرکزی و به خصوص جناب آقای قاسمی عزیز تشکر و قدردانی کنم ...
بالاخره برای یک بار هم که شده مزه خدمات گارانتی واقعی رو در ایران چشیدیم ...
با تشکر
سلام
بازهم جاداره اینجا از زحمات زیاد جناب قاسمی تشکر کنم، ریز به ریز راهنماییم کردم و همه چیو برام کامل برام توضیح دادن، خدارو شکر دوربین مشکلی نداشت
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام جناب قاسمی
متاسفانه هفته پیش دوربین من رو در خیابون سرقت کردن
خواستم ببینم نیاز هستبه تعمیرگاه مرکی اعلام کنم یا نه؟
لازم به ذکر که دوربینم بیمه هم داشت
با سلام
مدل دوربینم Canon EOS 5D هستش.
با عرض سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
من هفته قبل برای بازدید فنی دوربینم به برج آلومینیوم مراجعه کردم و واقعا جا داره که از آقای مهندس قاسمی مدیریت محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین تشکر کنم . از لحاظ برخورد با مراجعان و اعضای محترم سایت و سرعت و جدیت و دقت در کار هم ایشون و هم کارمندانشون بسیار عالی بودن . علاوه بر این تخفیف قابل ملاحظه ای هم برای تعویض عدسی دوربین برای من قائل شدند . امیدوارم همیشه در کارشون موفق و شاد و پیروز باشند .
مصطفی رسولی
با سلام خدمت جناب قاسمی.
متاسفانه دوربینم(نیکون D90)از روی سه پایه رها شد و خورد زمین.قسمت بالای فلش دوربین ترک خورده ولی فلش سالمه همچنین لنز دوربینم(18-105) هم رینگ فوکوسش سفت شده و در انتهای چرخش به سمت چپ و راست هرز میره ولی در آخر در حالت دستی و هم اتوماتیک فوکوس میکنه.گارانتی و بیمه ایده ال دارم و چند ماهی به اتمامش مونده.می خواستم بدونمم دوربینم به صورت رایگان تعمیر می شود یا باید هزینه کنم و اگر تعمیر میشود کل دوربین را عوض می کنید یا فقط فلش را؟
سلام
جناب قاسمی وسیله من دیروز چهار شنبه 23/6 بدست من رسید.
با تشکر.