حمید رضا مرادی
G12
سلام یه سری به ناصر خسرو بزنید پبدا میشه
البته قابلیتها و منوهای فلاشهای جدید رو ندارند اما کار راه انداز هستند
یه نمونه مینولتا که آقای میلانی هم دارند رو قبل از عید دیدم 30 تومن
قابلیت محدود تنظیم قدرت را هم دارد
به نظر من بهترین فلاش 580 ex نیست
بهترین برای من فلاشی هست که میتونم خریداری کنم
...
سلام
خوب حالا بريم تو فاز جدي.
ببينيد شما با اين بودجه ها و چند برابر اون نمي تونيد فلاش TTL بخريد. فكر مي كنم ارزانترين فلاش هايي (با برندهاي متفرقه) كه با دوربين هاي كنن بتونن در مود TTL كار كنند بين 150 تا 200 هزار تومان قيمت داشته باشند. ولي با قيمت هاي خيلي پايين (در حد 20 تا 40 هزار تومان) مي توانيد فاش هاي آنالوگ و غير TTL بخريد و با استفاده از تريگر هاي نوري ارزان قيمت (5 تا 10 هزار توماني) توسط فلاش سر دوربين به صورت آف كمرا فعالشون كنيد.
در همين انجمن (فلاش) تاپيك هاي" Slave Flash" (فلاش دوم)" و "فلاشهاي قديمي براي دوربين هاي ديجيتال" و " راهنمايي در مورد خريد انواع فلاش " و ... رو مطالعه كنيد.
فرهاد حسيني
با سلام
جناب آقای حسینی می شه نظرتون و در مورد این پست مربوط به فلاش lexus هم بیان کنید
http://www.akkasee.com/forum/showthr...?t=1021&page=8
نظر کارشناسی شما برای من مهمه !
البته این رو در نظر داشته باشید که نهیت سقف قیمت من برای خرید فلاش 150 هزار تومانه !!
اگه حد اكثر 150 مي خواهي هزينه كني و ttl هم مي خواهي داشته باشي يا بايد نيسين بگيري مدل 466 يا 622 و يا يك مدل سيگما كه مدلش يادم نيست .
البته من خودم يك مدل نيسين داشتم كه يك مدت اذيت ميكرد كه نمايندگيش مشكلو حا كرد (آپديت نرم افزاري)
كمال جان من هم ميخواستم اول به دوستمون nissin 466 رو پيشنهاد بدم ولي وقتي ديدم تو منوالش هيچ اشاره اي به 500D كنن نكرده پشيمون شدم.
با توجه به اينكه هميشه حرف و حديث در مورد عدم همخواني فلاشهاي نيسين با نسلهاي جديد دوربينها وجود داشته فكر نميكنيد رو 500d موردي داشته باشه؟ راستي روي 7D تون چطوره؟
ضمنا دوربين جديد مباركه...7D حقيقتا شاهكاره كنونه
سلام
یکی از فرق های فلاش 430EXII با 580EXII در سیستم external metering sensor و AF Assist Beam هست
می خواستم بدون این دو مورد در عمل چقدر فرق دارند و در کجا استفاده میشن و این که اگر ما 430 رو روی بدنه 7d ببندیم که 19 نقطه فکوس داره چه اتفاقی میوفته ؟
و اینکه این دو مورد در حالت استفاده از wireless هم نقشی دارند یا نه؟
حامد چرخ انداز