دوستان خوبم من الان دو مدل 700 , 800 رو دارم (که البته ۸۰۰ بعد از بیش از ۱۲ سال همکاری اینروزها یجورایی یک خط درمیون آتش میکنه) . sb700 هم برای فول فریم خوب جواب میده ولی ۸۰۰ با فول فریم مشکل داره . اما توصیه بنده حقیر . اگر برای کار خبرنگاری میخواید حتما از آخرین ورژن ۵۰۰۰ استفاده کنید چون سرعت شارژ و قدرتشون با ۷۰۰ تفاوت چشمگیری داره (همین الان ۸۰۰ همجوره ۷۰۰ رو میبلعه . نمیدونم کیت ۵ باطری هنوز موجوده تو مدل ۵۰۰۰ یا نه اما ۸۰۰ یک کیت داره برای سرعت شارژ بالاتر که با تعویض درب قسمت باطری از پنج باطری بهره میگیره) . قابلیتهای شبکه شدن و تنظیمات بینظیر فلاشهای نیکون برکسی پوشیده نیست چه حالت مستر چه حال Su-4 و ... اما توصیه نهایی من خرید Godox 685 هست که با توجه به قیمتش امکانات بینظیری داره من تستش کردم روی دی ۷۵۰ در مورد محاسبه میزان نور در حالت ttl بسیار بهتر از ۷۰۰ جواب گرفتم . کیفیت ساخت بدنه اش عالیه . من در کنارش کیت لوازم جانبیش رو هم تهیه کردم که فوقالعاده کارآمده . همین هفته پیش برای اولین بار بعنوان فلاش اصلی بردمش سر یکی از پروژه های عکاسیم و با اطمینان خاطر سربلندم کرد . بویژه هماهنگیش با تریگر X1 بسیار دلچسب و عالیه و نیز سرعت سینک ۱/۴۰۰۰ بسیار برای من کارآمده . عملا همه مودهای ۷۰۰ رو داره و به همون کیفیت عرضه اش میکنه . اگر فلاش براتون یک وسیله مصرفیه و نمیخواید خیلی هزینه کنید من بعنوان یک عاشق اسپیدلایتهای نیکون موکدا بهتون گوداکس رو توصیه میکنم . اما در مورد تقلبی بودن اسپیدلایتها مطلقا چیزی نشنیدم و تصور نمیکنم بخاطر پیچیدگیش تونسته باشه چنین چیزی رو تقلبی تولید کنه . فلاش ۸۰۰ ساخت ژاپنه و ۷۰۰ ساخت چین. انشاالله عرایضم مفید بوده باشه .