وقتی فلاش رو از دور کنترل می کنید، فلاش روی دوربین چند پالس نوری به فلاش ریموت میفرسته تا بهش بگه کی و با چه قدرتی باید شلیک بشه، برای همین هم شما در هر حال از اون نور میبینید، ولی نوری که در این حالت دیده میشه، قبل از شروع ثبت تصویره و تو نوردهی تاثیری نداره، برای تست میتونید دوربین رو به سوزه نزدیک کنید و فلاش ریموت رو مثلا خاموش کنید (یا با زاویه متفاوت و دور از سوژه بذارید) تا ببنید که فلاش روی دوربین اثری داره یا نه…
درود
همانطور که دوستان گفتند وقتی Built in flash رو روی -- قرار بدید فقط دستور شلیک میده اما توی نور دهی شرکت نمیکنه
برای فهمیدن این ماجرا جلوی آینه قرار بگیرید و عکس بگیرید اگر عکس دوربین در آینه فلاش روشن رو نشون داد پس در نوردهی شرکت میکنه که ممکن نیست.
اما اگر در آینه فلاش خاموش بود که قطعا هم همینطور هست ، قبل از شروع نوردهی فلاش روشن شده.
برای بالا رفتن سرعت شاتر در Custom Setting Menu به Bracketing /flash بروید و وارد Flash sync speed شوید و اون رو روی یکی از گزینه هایی که(Auto FP) دارد بگذارید
در این حالت اگر فلاش سر دوربین را روی حالت -- قرار دهید سرعت شاتر دیگر محدود نخواهد بود.
موفق باشید
ميزنه اما با نور بسيار كم.
انوش جان اين تست را من قبلا انجام دادم و نتيجه اينكه نور فلاش سر خود رو تو آينه ميبينيد!
براي امتحان، بارقه ي اونو با بارقه 1/128 در حالت منوآل در آينه مقايسه كردم كه بسيار كمتر بود.حالا چقدر معلوم نيست...خلاصه اينكه بارقه وجود دارد هر چند ناچيز...
منم الان از سر کنجکاوی توی آینه امتحان کردم، فلاش روشنه ولی نورش اونقدر کم هست که با f3.5 و ISO100، از سوژه در فاصله دو متری تقریبا چیزی بر نمیگرده...
بله شاید توی F /3.5 و iso 100 چیزی معلوم نباشه اما وقتی شما F رو 1.4 بزاری و iso هم 800 این نور خیلی تو چشم میاد
خدا خیرت بده
یه ساعته دارم تست میکنم میبینم میزنه
اومدم از صفحه دوبین عکس بگیرم و بزارم که ...
----
پس کاریش نمیشه کرد دیگه و اون نور باید باشه همیشه ؟
سلام دوستان
امید وارم حالتون خوب باشه
من یه دوربین نیکون d3200 دارم
و میخوام یه فلاش sb-700 بخرم.
تو قسمت built in flash گزینه : -- رو نداره که به فلاش پالس بفرسته
میخواستم بدونم چجور میتونم از فلاش به صورت وایرلس استفاده کنم ؟
باید فلاش تریگر بخرم همراهش ؟
و اینکه با فلاش تریگر سرعت شاتر بالای 200 میره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.دوربین شما سیستم کنترل بیسیم فلاش نیکون CLS را ساپورت نمیکنه.اما با این احوال باز میتونید بصورت وایرلس از فلاشتون استفاده کنید.برای شروع، این کارها رو انجام بدهید:
1- در منو دوربین فلاش built in را در مد TTL قرار بدهید.
2- su-4 را در منو custom setting فلاش فعال کنید.
3-مد su-4 را در حالت auto قرار دهید.
4-دکمه گردان فلاش را چرخانده روی Remote قرار دهید.
حال فلاشتان در هر نقطه ای از شعاع حدود 10 متر آماده فرمانگیری از فلاش سر خود دوربینتان است.
فراموش نکنید این روش وایر لس ( SU-4 ) با سیستم CLS معروف نیکون تفاوت دارد و هوشمندی آنرا ندارد.