اگه کیفیتش از phottix بهتر باشه و به این قیمت واسه خود منم ارزش خرید داره چون الان phottix تی تی ال هاش قیمت 900 تومنی دارن تو بازار و این قیمت خیلی بالاس برای یه فلش چینی. اگه بشه گودکس رو با زیر 400 تومن خرید عالی میشه.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
مطمئناً ارزش خريد داره.
با ٩٠٠ كه چرا بايد ادم برند چيني بخره.
با كمي هزينه بيشتر ميشه از برند اصلي بهترين هارو خريد!
مطمئناً حتي تا ٥٠٠ تمن هم ميارزه اين فلاش.
اگر امكان ترنسفر پول رو داريد از ايران فلاش نخريد.البته هستند شركتهايي كه اين گونه خريدهارو هم انجام ميدند و اندكي كارمزد ميگيرند.
دلالان كمي تو واردات فلاش هستن و چون دست زياد نيست و نرخشون هم رقابتي نيست حتي فلاش هاي چيني ٣٠-٤٠ دلاري رو بايد با نرخهاي بيشتر از ٣٠٠ تمن خريد.
مستر فلاش هاي Godox با فلاش هاي
Master Mode Canon: 600EX-RT, 580EX II, 580EX, 430EX II
از خانواده كانن سينك ميشوند و به اين فلاش ها دستور شليك ميدند.
در مدلهاي tt685s و tt685n كه به ترتيب مخصوص سوني و نيكون هستند هم با فلاش هاي مطرح اين برندها هم مشكل سينكينگ ندارند.
علاوه بر ليست بالا با فلاش هاي يانگنو هم سازگاري كامل داره godox.
سلام
دوست عزیز اگر فلاش رو یه بررسی هم در حالت Bounce انجام دهید واقعا ممنون میشم. دقت ETTL در حالت Bounce واسم خیلی مهم هست. اگر دقیق باشد میرود تو لیست خرید...
فقط من تو علی اکسپرس زیر 119 دلار پیدا نکردم. فکر کنم از ایران بخرم بهتر باشد. به نظرتان بازم تو آمازون ژاپن آف میخورد؟
سلام.
من خودم هم فقط در حالت bounce استفاده ميكنم از فلاش. اما هنوز فرصت تست رو پيدا نكردم.
119 دلار كه قيمت همينجا ميشه و ارزش خريد نداره. از طرفي هم امكان خريد از علي اكسپرس در ايران كاملا غير ممكن شده از ٧-٨ ماه پيش.
بعد از اتمام موجودي از فروشگاهي كه من ازش خريدم كلاً اون لينك نات فاند ميزنه و جمعش كردن انگار.
اما شايد از سايتهايي مثل dhgate يا banggood يا dx و يا باقي سايت هاي مشابه بشه پيدا كرد با آف اما بايد هميشه چك كنيد لينكهاي فروششون رو.
دوستان سلام
بنده قصد خرید فلاش جهت عکاسی از محصولاتی مثل : تندیس ها و لباس و کفش و غذا و .... کلا محصولات کوچیک رو دارم
با تحقیقاتم متوجه شدم که گاداکس برند خوبیه! 3 تا مدل تو یه رنج قیمت دیدم که موندم کدومش رو بخرم
در ضمن قصدم فعلا خرید یدونه فلاش هست چون بودجم محدوده و در حال حاضر برای نور مکملش یدونع اسپیدلایت یانگنو دارم
GODOX TC 300W
GODOX GS 300W
GODOX SK 300W
حالا به نظر شما کدوم یکی از این سه تا مدل رو تهیه کنم؟
چه تریگر گیرنده ای براش بخرم که با پرده دوم شاتر مشکل نداشته باشه؟ ( فرستنده و گیرنده یانگنو دارم ولی اون گیرنده واسه فلاش اسپیدلایتمه!)
ببخشید اگر سوالاتم زیاد شد چون تازه میخوام وارد کار استدیویی بشم و هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
پیشاپیش از راهنماییهاتون سپاسگذارم
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!