CANON 5D MARK IV / TAMRON 85MM 1.8 SP VC / TAMRON 15-30MM 2.8 SP VC
GODOX AD600B / NISI ND 1000 150×150 / NISI ND GRAD 0.9 150×70/ LOWEPRO WHISTLER 450
Kupo C stand 40
بسيار ممنونم ! گداكس خريداري شد + تريگر x1 + باطري كمليون always ready 2500 و شارژر - در كل راضي هستم از خريدم در حد خودش عالي عمل ميكنه .
مبارکتون باشه.
مطمئنا خیلی بیشتر از هزینه ای که بابتش پرداخت میشه کارایی داره.
تو برندهای چینی که قطعا از همه سره.مخصوصا که به تازگی محض کنجکاوی در باب برند تریوپو یه فلاش Triopo 982 mark ii هم تهیه کردم که سر فرصت در تاپیک مربوطه تجربه استفاده ازش رو با دوستان به اشتراک میزارم و در تجربه ای که از سه برند مطرح چینی که در زمینه تولید فلاش فعالند داشتم فلاش godox رو به وضوح با کیفیت تر از همه دیدم.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
باعرض سلام وتبریک سال نو خدمت همه دوستان درسایت عکاسی.به نظرشمابهترین مدل برای برای عکاسی ازمجالس وعکسهای دسته جمعی کدوم مدل هست دراین برند؟محدودیت بودجه ندارم ولی برام مهمه چیزی بخرم که ازش استفاده مؤثر کنم.سپاس
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
سلام
بنده هم امروز یک عدد فلاش T685 + تریگر X1 به قیمت 589 هزار تومان خریداری کردم.
راستش اول دنبال خرید از برند اصلی بودم ولی خب هم قیمتش برای کاربری من غیرمنطقی بود هم مشکل تریگر...
قبل خرید فرصتی دست داد تا گداکس را با یانگنیو 600 از لحاظ ظاهری مقایسه کنم، چیزی که کاملا محسوس بود کیفیت بالاتر بدنه در گداکس بود، توی فلاش یانگنیو موقع چرخش هد و باز و یسته کردن در باطری احساس چیپ بودن به آدم دست میداد. اما گداکس اینطور نیست و کاملا مستحکمه ، ضمن اینکه پیچی بودن بست هات شو هم باعث میشه کاملا محکم بچسبه با دوربین.
تریگر X1 هم که شما را از خرید یه ریسور جداگانه بی نیاز میکنه و خودش نعمتیه.
حا داره از آقای "AMinAM" هم بخاطر نقدهایی به حق بر این فلاش نوشتند تشکر کنم، چرا که در انتخاب بنده بی تأثیر نبود. سپاس
سید محمد نوابی
5D Mark III + 24-105 L + Godox TT685
سلام دوستان
فلاشهای گودکس حتما با تریگر های خودش میشه استفاده کرد؟ یا از تریگرهای برندهای دیگه هم میشه استفاده کرد ؟