با درود
ظاهرا دیگر باید بافلاش Sb800 نیکون خداحافظی کرد، چون بخاطر عرضه SB 900 دیگربرای فروش آنرا ندارند ( حداقل در تمام جاهایی که من پرسیدم اینگونه بود)
Sb900 هم 460 هزار تومان است.
انوش
با درود
ظاهرا دیگر باید بافلاش Sb800 نیکون خداحافظی کرد، چون بخاطر عرضه SB 900 دیگربرای فروش آنرا ندارند ( حداقل در تمام جاهایی که من پرسیدم اینگونه بود)
Sb900 هم 460 هزار تومان است.
انوش
نه دوست عزيز...
فلاش كه مثل بدنه دوربين ها نيست كه چون D90 امد ديگر D80 توليد نشود و يا ديگر عرضه نشود!!!
اين فلاش ها جايگاه خود را دارند و كاربرد خود را نيز.
هركدام برتري ها و مزايا و ايراداتي دارند كه در جاي خود مورد نياز هستند.
اصولا فلاش هاي 10 سال پيش هم هنوز كابرد خاص خود را دارند.
اينكه يك فلاش با امكانات جديد تر و گايد نامبر بالاتر عرضه شود دليلي بر اين نيست فلاش هاي قبلي را فراموش كنيم.
مثلا هنوز هم پر فروش ترين فلاش نيكون SB600 است!
چون Sb800 و Sb900 هستند پس كسي سراغ آنها نمي رود؟
خير دوست عزيزم.
اين فلاش اتفاقا جز فلاش هاي خوب دوربين هاي DSLR ( حتي در برند كانن و نيكون و سوني و .... ) است.
اگر جستجو كنيد به راحتي مي توانيد پيدا كنيد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه عزیز فکر میکنم منظور جناب انوش چیز دیگری است. به خاطر تولید اس بی 900 نیکون تولید اس بی 800 را قطع کرده است و در حال حاضر 600 و 900 را تولید میکند که به طور طبیعی 800 در بازار کمیاب شده است و نه اینکه فلاش خوب یا بدی است.
سلام
بله توليد SB800 متوقف شده است :
و به بخش Archive منتقل شده است :کد:http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Flashes/index.page
ولي هنوز در بازار يافت مي شود.کد:http://www.nikonusa.com/Find-Your-Nikon/Product-Archive/Flashes/4801/SB-800-AF-Speedlight-.html
فرهاد حسيني
با درود
با کمک و راهنمایی های دوستان سرانجام دوتا فلاش نیکون گرفتم Sb900 و Sb800 (ضمنا فکر نمیکنم جایی دیگه Sb800 آکبند وجود داشته باشه اغلب دست دوم تمیزند که به نام آکبند میفروشند چون جاهای رسمی و معتبر ابدا SB800 ندارند من از جمهوری پاساژ حافظ گرفتم.)
ضمنا Sb800 که من خریدم پایه رومیزی رو هم توی لوازمش نداشت ، نمیدانم آیا میشه آنرو از جایی جداگانه تهیه کرد؟
یک سوال هم در مورد فلاشهای نیکون دارم ، همانطور که در عکس زیر مشاهده میفرمایید:
در انتهای پایه فلاش نیکون 4 عدد پین وجود دارد که با بدنه هم میشود 4+1 . حال برای گذاشتن فلاش نیکون روی سه پایه تبدیل لازم است که من تهیه کردم در عکس زیر قسمت فلزی آنرا مشاهده میفرمایید:
حال سوال اینجاست ، فلزی بودن این تبدیل مشکلی برای فلاش ایجاد نمیکند؟ باعث نمشود این 4 تا پین به هم راه بدهند؟ چون وقتی روی این پایه قرار میگیرد خودش فلاش میزند بخاطر اتصال با فلز!
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید
پست خودم رو بخاطر جواب به آقا وحید ویرایش کردم:
متشکر. Sb900 را 455 خریدم از خود نورنگار ، و SB 800 340 هزار تومان خریدم البته کاملا نو است اما مشخصا نو نیست و من هر چه SB800 دیدم همگی دست دوم بودند از 280 هزار تومان تا 380 تومان که ادعای اکبندی داشتند) این تمیز ترینشان بود. بله پایه رومیزی آن درون جعبه موجود نبود که متاسفانه بعد از آمدن به خانه متوجه شدم اما فروشنده دیگر زیر بار نرفت گفت ببینید کجا آنرا جا گذاشتید !
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Friday 15 May 2009 در ساعت 12:29
مبارک باشه، فلاشها را چند خریدید؟
SB-800 نو است و پایه ندارد؟ پایه و دیفیوزر چیزهای با ارزشی هستند که با وجود اینکه ممکن است چندان با اهمیت به نظر نیایند، ولی نبودنشان خیلی وقتها دردسر ساز میشود.
تنها مشکل آن کفشک فلزی این است که بعد از تماس پینهای فلاش با آن، فلاش آن را به عنوان کفشک Non-TTL دوربین تشخیص میدهد و مد SU-4 (اسلیو نوری) آن از کار می افتد و به مد M می رود،ولی برای استفاده بصورت ریموت وایرلس در سیستم CLS مشکلی ایجاد نمیکند.
در حالتهای زاویه دار و شیب دار هم خیلی باید احتیاط کرد که یک موقع فلاش از آن کفشک سر نخورد و در نیاد، چون خوب به هم وصل نمیشوند.
نه، تولید چنین قطعه ای آن هم در این تیراژ کاملا" غیر اقتصادی و توجیه ناپذیر است.
در درجه اول باید در حضور فروشنده از وجود تمام لوازم همراه (پایه،دیفیوزر،فیلتر ژلاتینی و دفترچه آموزشی و ...) مطمئن میشدید (که دیگر وقت آن گذشته است) و اگر هم مطمئن بودید که کاستی از سوی فروشنده بوده، به هر قیمتی شده فلاش را پس میدادید یا پایه دیگری میگرفتید.
تنها راهی که باقی میماندجستجو در خرت و پرتهای فروشگاههای لوازم عکاسی برای یافتن پایه مشابه است (پایه های فلاشهای قدیمی تر نیکون ترجیحا")
سلام دوستان
اگر روی بدنه دی 90 فلاش س بی 600 قرار بگیرد می توان بوسیله فلاش دوربین فلاشهای دیگه جدا از بدنه را بصورت تی تی ال کنترل کرد یا اینکه باید حتما اس بی 800 روی بدنه باشد؟
با تشکر