ایا امکان استفاده از حالت FP(سرعت سینک بالاتر از 200/1)هنگام استفاده ازفلاش اکسترنال مثل SB800,SB900 یاSB600برای دوربین D3100وجود دارد؟
پیشاپیش ازراهنمایی دوستان متشکرم.
ایا امکان استفاده از حالت FP(سرعت سینک بالاتر از 200/1)هنگام استفاده ازفلاش اکسترنال مثل SB800,SB900 یاSB600برای دوربین D3100وجود دارد؟
پیشاپیش ازراهنمایی دوستان متشکرم.
ویرایش توسط d9234 : Saturday 10 December 2011 در ساعت 18:46
باتشکرفراوان ازدوستان عزیز
جوابم را درموضوع D3100توسط جناب آقای احسانی گرفتم.
سلام دوستان
من دنبال Nissin 866 MKII برای نیکون هستم اما ظاهراً پیدا نمیشه
مدل کنون رو اکثر فروشگاه ها دارن اما نیکون رو نه
از دوستان کسی این مدل رو اینجا خریده؟ میتونین راهنماییم کنین؟
سپاسگزارم
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
سلام
چه تفاوتی در گروه های مختلف و کانال های مختلف تو SB900 هست ؟
Group (A , B ,C ).?i
Chanel 1 2 3 4
ج.ابراهیمی
فرض کنید شما و چند عکاس دیگر در یک صحنه قصد دارید از سوژه ای با فلاشهای ریموتتان عکاسی کنید ، قطعا ً اگر کانال فلاشها یکی باشد ؛ علاوه بر اینکه فلاش شما در زمان نامناسبی توسط عکاس دیگر شلیک میشود ؛ امکان تغییر تنظیمات آن و یا دشارژ شدنش نیز میرود .
اما با انتخاب کانالهای مختلف توسط هر عکاس ؛ شما تنها از فلاشهای کانال خودتان استفاده میکنید و خللی درکار دیگران ایجاد نمیشود .
فرضا ً شما کانال A را انتخاب میکنید ، عکاس دیگری کانال B و نفر بعدی هم از کانال C برای کنترل فلاشهای ریموتش استفاده میکند .
البته کانال رو با گروه اشتباه گرفتین. کانالها با عدد مشخص میشوند و گروهها با حروف.
فلاشهای نیکون دارای چهار کانال (Channel: 1, 2, 3, 4) و سه گروه (Group: A, B, C) هستن.
گروه (Group) برای دسته بندی فلاشهای شما است. مثلا اگر شما 3 عدد فلاش داشته باشید و هر فلاش در یک گروه باشد (A, B, C) قدرت هر فلاش را به صورت جداگانه میتونید تنظیم کنید.
مثال: برای عکاسی پرتره از یک نفر ما سه عدد فلاش داریم.
یک عدد فلاش برای نور اصلی در گروه A به صورت TTL با جبران نوردهی 0.0
یک عدد فلاش برای نور موهای سوژه در گروه B به صورت TTL با جبران نوردهی 1.0-
یک عدد فلاش برای نور پسزمینه در گروه C به صورت TTL با جبران نوردهی 1.3-
همه فلاشهای شما روی کانال 1 هستن.
حالا یک عکاس دیگر با فلاشهای خودش در فاصله 5 متری شما در حال عکاسی از سوژه دیگری است. در این صورت عکاس دوم باید فلاشهای خود را روی کانال دیگری (مثلا کانال 2) تنظیم کند که با فلاشهای شما تداخلی ایجاد نشود.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
من وقتی از کانال وگروه برای SB900 ,800,600 ام استفاده میکنم همه چیز تحت کنترله ولی تا یه Sb-26 رو میارم با فتوسلش بزنه کار خراب میشه و فقط26ه فلاش میزنه!!!
نمیدونم چرا مگه 26 رادیویی هم کار میکنه که بقیه دیگه کار نمیکنن ؟ وصدای آماده باش هم نمیدن دیگه؟!!! راه حل؟